Home » Life & Style » Astrologie, tarot și gândul zilei – 29 Iulie 2021

Astrologie, tarot și gândul zilei – 29 Iulie 2021

Astrolog D. Mădă / 29.07.2021, 11:30
Astrologie, tarot și gândul zilei – 29 Iulie 2021

4 de Bâte simbolizează creativitatea, unicitatea, echilibrul, progresul și armonia. Este un card reprezentat de elementul foc (energie/acțiune), motiv pentru care azi suntem invitați să găsim sens în tot ce ni se întâmplă, având ca laitmotiv recunoștința pentru tot ceea ce suntem și am dobândit de-a lungul timpului.

Mesajul cărților de tarot pentru joi, 29 Iulie 2021

10 de Bâte ne atrage atenția că pentru a pune în mișcare Carul (Faetonul), să evoluăm și să progresăm în direcția dorită, este util să ne reevaluăm și redefinim propriile reguli, principii și credințe de viață. Devenind conștienți de propria realitate timpul devine deodată mult mai prețios, mai scurt, mai intens.

“Conexiunile care îmbunătățesc viitorul sunt întotdeauna un pas înainte pozitiv.”

Moralul și motivația noastră pot crește dacă lăsăm trecutul unde îi este locul, eliminăm rigiditatea și ne împrietenim cu noțiunea de “necunoscut”.

Carul ne invită să acționăm, să pornim la drum fără a mai pune presiune pe noi sau pe momentul potrivit. Tot căutând acel moment perfect s-ar putea să pierdem adevăratul punct de start benefic pentru noi.

Cărți de tarot. 4 de Bâte, 10 de Bâte, Carul
Cărți de tarot. 4 de Bâte, 10 de Bâte, Carul

Este important să înțelegem că și un posibil eșec ne aduce mai aproape de ceea ce ne dorim cu adevărat. Având încredere în propria intuiție și dând dovadă de flexibilitate/versatilitate putem să depășim orice provocare (fie că este vorba despre relații sau carieră/job). Blândețea și capacitatea de a ne adapta pot fi cheia acestei zile.

Ziua de joi este guvernată de Jupiter (adevăruri, credințe, succes), iar de ieri a reintrat în Vărsător în mers retrograd până pe 18 Octombrie 2021. Revenirea lui în Vărsător va activa din nou teme care au legătură cu modul în care ne raportăm la noțiunea de independență, inovație, progres, generozitate, armonie și sustenabilitate atât la nivel de grup cât și personal.

Prin urmare până la finele anului (și nu numai) suntem îndemnați să acționăm dintr-o zonă a iubirii și empatiei, a păcii, calmului și înțelegerii autentice. Umanitatea are cu adevărat nevoie de uniune, făcând din compasiune și blândețe o constantă.

Astrologie
Astrologie

Gândul zilei – 29 Iulie

Gândul zilei – Antrenând mintea să deosebească iluziile de opțiunile cu potențial, un citat preluat din figurile antice poate fi de mare folos azi.

Reflectând asupra spuselor regelui Solomon putem face o evaluare a modului cum gândim astazi, și cât de multumiți suntem de proces: “Lasă ca îndoielile să treacă și nu căuta altele noi. Dăruiește-ți viața frumosului.

Crează pentru artă, dar nu pentru recunoaștere. Dă viață trecutului, uitându-l. Adu în lume ceva nou. Umple-l cu iubire. Acolo unde este iubire – acolo este și Dumnezeu.”

Vibrația zilei 11 – trăiri emoționale, intuiție sporită, servicii sociale (acțiuni care vizează binele tuturor)