Home » Life & Style » Câștigători Asia Express 2021. Cum au ajuns să participe la reality show-ul de la Antena 1 și câți bani au câștigat de fapt

Câștigători Asia Express 2021. Cum au ajuns să participe la reality show-ul de la Antena 1 și câți bani au câștigat de fapt

Voicu Costin / 29.11.2021, 11:32
Câștigători Asia Express 2021. Cum au ajuns să participe la reality show-ul de la Antena 1 și câți bani au câștigat de fapt

Câștigători Asia Express 2021.  Show-ul care a ținut în suspans România a ajuns la final. Câștigătorii sezonului 4 ai reality show-ului de la Antena 1 sunt Mihai Petre și Elwira. Cei doi au trăit un moment cu adevărat emoționant, când au aflat că sunt pe primul loc, veste dată de Irina Fodor – gazda emisiunii. Au izbucnit în lacrimi de fericire.

Sezonul 4 Asia Express s-a terminat duminică, 28 noiembrie 2021

Câștigători Asia Express 2021. Drumul Împăraților, titlul cursei acestui sezon a ajuns la final, duminică – 28 noiembrie 2021,  desemnând echipa câștigătoare din cele 2 ajunse în finală – Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira.

Mihai Petre (42 de ani) și soția lui, Elwira (39 de ani), au câștigat marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi au izbucnit în lacrimi, când au aflat vestea cea mare. După o perioadă solicitantă, în care au dat dovadă de putere, forță, creativitate și au depus tot efortul pentru a îndeplini probele concursului, ei au reușit să câștige mult râvnitul trofeu al emisiunii.

În cel de-al 4-lea sezon Asia Express, nouă echipe de vedete și-au depășit puterile într-o cursă contra timp prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Concurenții celor nouă echipe: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, fac parte atât din lumea muzicii cât și a filmului. Unii din ei cochetează chiar și cu mediul online, ocupând primele locuri în topurile influencerilor.

În marea finală a celui mai dur reality show au ajuns doar două perechi, conform formatului emisiunii care a pus pe jar România și a ținut în suspans milioane de telespectatori.

Ei au  demonstrat de fiecare dată că își merită locul în ultima cursă de pe Drumul Împăraților. Lupta decisivă a avut loc pe străzile din Tel Aviv și Ierusalim, unde echipele au fost nevoite să găsească numeroase indicii pentru a-și completa experiența dusă la extreme în unele momente. Irina Fodor i-a așteptat la final de drum cu marele premiu.

Cine sunt Elwira și Mihai Petre, câștigătorii sezonului 4

Mihai Petre (42 de ani) și soția lui, Elwira (39 de ani), sunt doi dansatori de excepție din țară noastră. Mihai Petre s-a căsătorit în anul 2008 cu frumoasa poloneză Elwira Duda. Ei sunt fericiții părinți a două fetițe superbe, Catinca și Ariana.

Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în 2008
Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în 2008

Mihai Petre și soția sa au ajuns în prim planul camerelor de filmat încă de când participau la competiții de dans internaționale câștigând nenumărate medalii pentru România.

Duminică seara, ei au mai adăugat încă un trofeu pe raftul lor, trofeul Asia Express 2021.

Celebru din perioada în care a interpretat rolurile din telenovele românești celebre difuzate pe micul ecran, „Îngerașii”, „ Aniela” și „Iubire și onoare”, Mihai Petre a făcut parte și din juriul celebrelor emisiuni “Dansez pentru ține” și “Românii au talent”.

După terminarea Asia express sezon 4 și aflarea câștigătorilor, Mihai Petre a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, mulțumind soției sale, Elwira Petre pentru sprijinul, puterea fizică și psihică de care a dat dovadă. Premiul le-a fost “dăruit” fetelor lor, ca semn de mulțumire pentru că fac parte din viață celor doi dansatori:

“Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut.Acest premiu este pentru fetele noastre.”

Câștigătorii sezoanelor anterioare Asia Express

Primul sezon Asia Express a fost câștigat de cuplul format din Raluka și Ana Baniciu. A două ediție realizată,“Drumul Elefantului”, a adus pe primul loc pe CRBL și Oase.

Sezonul trei,“Drumul Comorilor”, a fost câștigat de Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Cel de-al 4-lea sezon “Drumul Împăraților” a fost câștigat de Mihai Petre și Elwira Petre.