Home » Life & Style » Câți bani au moștenit copiii starurilor care au scris istorie în industria muzicală. Michael Jackson, Whitney Houston și Kurt Cobain au lăsat în urmă avere fabuloase

Câți bani au moștenit copiii starurilor care au scris istorie în industria muzicală. Michael Jackson, Whitney Houston și Kurt Cobain au lăsat în urmă avere fabuloase

Cojocaru Cristian / 19.08.2021, 18:17
Câți bani au moștenit copiii starurilor care au scris istorie în industria muzicală. Michael Jackson, Whitney Houston și Kurt Cobain au lăsat în urmă avere fabuloase

Michael Jackson, Kurt Cobain, Whitney Houston reprezintă doar câteva din numele uriașe ale scenei muzicale mondiale. Copiii starurilor au moștenit sume fabuloase de bani în urma activității părinților lor.

Copiii starurilor au moștenit sume impresionante de bani

Numele importante ale muzicii internaționale sunt asociate cu sume fabuloase de bani. Printre staturile care au lăsat în urma lor averi considerabile se numără Elvis Presley, Michael Jackson, Whitney Houston și alții. Moștenitorii lor s-au văzut cu sute de milioane de dolari în conturi.

În vremurile actuale, tot mai multe staruri apelează la asigurarea fondurilor fiduciare pentru a fi siguri că, în cazul decesului, copiii lor vor avea în continuare o viață de lux. Averile pe care vedetele le lasă în urma lor sunt colosale, astfel că urmașii lor nu sunt nevoiți să lucreze nici măcar o zi din viața lor.

Regele Rock’n’roll-ului a fost și va rămâne probabil pentru totdeauna Elvis Presley. Acesta și-a demonstrat măiestria în muzică în nenumărate rânduri însă, în anul 1977, acesta a suferit un atac de cord și a murit.

Toată averea sa a lăsat-o unicului său copil, Lisa Marie Presley. La acea vreme, averea sa era estimată la cinci milioane de dolari, însă, fosta soție a Regelui a făcut câteva mișcări financiare care a transformat cele cinci milioane într-o sută de milioane. Astfel, Lisa a primit această avere fabuloasă în ziua în care a împlinit vârsta de 25 de ani.

Fiica lui Kurt Cobain, Frances Bean Cobain se poate lăuda cu o avere dublă față de cea a Lisei. Kurt a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți ai muzicii rock. Acesta s-a luptat cu impactul faimei dar și cu cel al dependenței, lucruri care, la apogeul carierei sale, în anul 1994, l-au determinat pe acesta să se sinucidă. Frances Bean, fiica acestuia a primit suma de 200 de milioane de dolari și continuă să câștige milioane din dividente și drepturi de publicitate.

bani moștenit copiii starurilor
Michael Jackson i-a lasat fiicei sale Paris fabuloasa suma de 100 de milioane de dolari

Un alt rege, o altă sută de milioane de dolari

Unul dintre cei mai renumiți cântăreți din toate timpurile, Regele muzicii pop Michael Jackson reușea prin calitățile sale muzicale dar și prin viața sa controversată să țină mereu primele pagini ale tabloidelor.

Până în anul 2015, acesta a reușit să genereze fabuloasa sumă de 2 miliarde de dolari, la șase ani de la decesul său.

Astfel, averea sa valora la acea vreme 500 de milioane de dolari, sumă care avea să fie împărțită între copiii acestuia. Paris Jackson a moștenit astfel o sută de milioane de dolari, lucru care o va ajuta să trăiască după bunul plac.

Whitney Houston a decedat după ce a luat o supradoză accidentală de droguri. Astfel, fiica sa, Bobbi Kristina Brown a moștenit de pe urma artistei suma de 20 de milioane de dolari, pe vremea pe când avea doar 19 ani.

La rândul său, Bobbi a fost găsită moartă în cada locuinței sale doi ani mai târziu. Tânăra moșternitoare a putut beneficia de pe urma averii lăsată de către mama sa doar o scurtă perioadă de timp.