Home » Life & Style » Câți bani faci din Youtube, dacă ai un cont cu 2 milioane de abonați. Suma pe care o câștigă Dorian Popa

Câți bani faci din Youtube, dacă ai un cont cu 2 milioane de abonați. Suma pe care o câștigă Dorian Popa

Manolică Anca / 22.01.2021, 17:42
Câți bani faci din Youtube, dacă ai un cont cu 2 milioane de abonați. Suma pe care o câștigă Dorian Popa

Câți bani faci din Youtube, dacă ai un cont cu 2 milioane de abonați? Este întrebarea pe care și-o pune oricine, și rezultatul la care ar dori să ajungă oricine. Însă, chiar dacă nu este o muncă fizică, grea, nici ușor nu este. Nu poți să bați din palme și să devii imediat cunoscut și apreciat pe rețelele sociale. Dorian Popa, însă, a ajuns în acest punct și a dezvăluit public suma pe care o câștigă cu ajutorul vlogurilor sale. Nimeni nu s-ar fi gândit la atâția bani.

Câți bani faci din Youtube, dacă ai un cont cu 2 milioane de abonați

Da, toți care se apucă de vlogging visează să ajungă faimoși și să aibă milioane de urmăritori pe Youtube. Deși nu se poate obține peste noapte acest lucru, cu multă muncă, ai putea să ajungi să răspunzi chiar tu singur la întrebarea- câți bani faci din Youtube, dacă ai un cont cu 2 milioane de abonați? Acesta este și cazul lui Dorian Popa, pentru că da, acesta a și depășit deja acest prag.

Dorian este unul dintre cele mai îndrăgite vedete din mediul online, care a reușit prin farmecul și carisma sa să își formeze o comunitate extrem de mare de oameni interesați de activitățile sale. Se pare că pandemia de coronavirus i-a afectat doar activitatea muzicală, pentru că nu se poate spune același lucru și despre activitatea sa din mediul online. Cântărețul postează fel și fel de videouri în care le arată tuturor trucuri utile, în care prepară mâncăruri în câțiva pași simpli, în care încântă ochii pasioaților de mașini cu diferite exponate superbe și le dă mai multe detalii despre cum ar trebui acestea îngrijite.

Acesta are un succes are un succes imens de când a hotărât să se apuce de vloguri și reușește să aducă un mare plus la bugetul familiei chiar și în această perioadă incertă. Invitat în juriul emisiunii ȘTIU, de la Aleph News, acesta a povestit cum îi merge lui în mediul online și a dezvăluit câți bani câștigă de pe urma contului său de pe Youtube. Sume este enormă.

Dorian Popa a adunat peste 2 milioane de urmăritori pe Youtube
Dorian Popa a adunat peste 2 milioane de urmăritori pe Youtube

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat acesta în cadrul emisiunii.

Dorian Popa îți adaugă „Hâtz” în buletin

De curând, fostul actor din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a luat o decizie ce a surprins pe multă lume. Acesta s-a gândit ca drept răsplată pentru comunitatea mare pe care a adunat-o pe canalul său de Youtube să facă o modificare uriașă și să își schimbe numele din buletin. Succesul artistului e strâns legat de numele „Hâtz” – replica arhicunoscută de toți fanii săi, așa că s-a gândit ca în buletin să fie trecut și acesta. Astfel, ar urma să îl cheme Dorian „Hâtz” Popa. Zis și aproape făcut, pentru că el deja a pornit demersurile în acest sens și, în doar câteva luni, el se va putea identifica cu noul nume.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial.