Home » Life & Style » Câți bani încasează Andreea Bălan de la YouTube. Artista are un canal urmărit de sute de mii de români

Câți bani încasează Andreea Bălan de la YouTube. Artista are un canal urmărit de sute de mii de români

Bucur Ioana / 12.11.2020, 09:45
Câți bani încasează Andreea Bălan de la YouTube. Artista are un canal urmărit de sute de mii de români

Andreea Bălan a cucerit internetul! Videoclipurile și vlogurile săptămânale ale artistei sunt urmărite de sute de mii de români, iar asta se traduce în câștiguri frumoase. Află câți bani încasează Andreea Bălan de la YouTube.

Canalul de YouTube, cea mai importantă sursă de venit pentru Andreea Bălan, în timpul pandemiei

Povestea canalului de YouTube al Andreei Bălan începe în anul 2018. Artista a dezvăluit că, inițial, clipurile postate îl aveau în prim-plan pe tatăl fetițelor ei, George Burcea, dorind, astfel, să îi crească notorietatea sau chiar să îl ajute să obțină propriul cooking show. De cele mai multe ori, Andreea Bălan posta filmulețe în care se gătea, în familie, Burcea fiind adevăratul star din bucătărie.

Vlogul Andreei Bălan a continuat și după despărțirea de George Burcea, transformându-se înr-un jurnal video al Andreei Bălan. Artista împărtășește cele mai emoționante momente petrecute alături de cele două fiice ale sale, Ella și Clara, ce le pregătește de mâncare, cum se îmbracă, cum se ocupă de casă, dar și călătoriile în care merge.

Andreea Bălan face destăinuiri emoționante pe YouTube
Andreea Bălan face destăinuiri emoționante pe YouTube

Câți bani încasează Andreea Bălan de la YouTube?

În timpul pandemiei, când fimările la emisiunea „Te cunosc de undeva!” s-au oprit, iar concertele în țară au fosta anulate, canalul de YouTube a devenit o sursă important de venit pentru Andreea Bălan. În acea perioadă, potrivit socialblade.com, într-o singură lună, artista ar fi câștigat o sumă impresionantă de bani, valoarea fiind cuprinsă undeva între 1.400 de dolari și 22.800 de dolari.

Cea mai grea perioadă din viața artistei, stopul cardio-respirator, cauzat de o embolie cu lichid amiotic, suferit imediat după ce a născut-o pe Clara, în martie 2019, i-a adus o creșetere uriași a numărului de abonați pe canalul de YouTube. Potrivit aceluiași site, contul de Youtube al Andreei a explodat în perioada cu pricina, ajungând de la 256.000 de vizualizări și o rată de 874 de abonați lunar în martie 2018 la 2,79 de milioane de vizualizări și 15.500 de abonați lunar în martie 2019.

Câți bani a încasat Andreea Bălan în perioada pandemiei
Câți bani a încasat Andreea Bălan în perioada pandemiei

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital

La începutul lunii noiembrie 2020, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Artista avea dureri abdominale crunte și s-a lăsat pe mâinile medicilor de la Sanador, cei care i-au salvat viața anul trecut, după ce a făcut stop cardio-respirator, imediat după nașterea celui de-al doilea copil. Artista a dezvăluit că a avut un abces abdominal din cauza căruia a fost la un pas să ajungă pe masa de operație. Andreea Bălan și-a linitiștit fanii, cu un mesaj pe Instagram în care dezvăluia că, în ultimul moment, medicii au reușit să îi trateze abcesul abdominal fără să mai fie nevoie de operație:

„M-am internat în spital luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. 

Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor”, a transmis artista.