Home » Life & Style » Ce avere are Andreea Marin. Detalii surprinzătoare despre vedeta TVR

Ce avere are Andreea Marin. Detalii surprinzătoare despre vedeta TVR

Violeta Badea / 22.04.2021, 11:28
Ce avere are Andreea Marin. Detalii surprinzătoare despre vedeta TVR

Ce avere are Andreea Marin. Detalii surprinzătoare despre vedeta TVR. Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. „Zâna” a devenit cunoscută după ce a realizat timp de 9 sezoane emisiunea „Surprize surprize”, iar de atunci a trecut prin numeroase schimbări pe toate planurile. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri incredibile despre averea sa. 

Ce avere are Andreea Marin

Ce avere are Andreea Marin
Ce avere are Andreea Marin

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a intrat definitiv în inimile românilor, după ce a scris istorie la emisiunea „Surprize surprize”, difuzată la postul național de televiziune. Au trecut 13 ani de la ultima ediție a show-ului respectiv, iar de atunci vedeta a trecut prin numeroase schimbări pe plan profesional și personal.

Andreea Marin a devenit Ambasador Unicef și director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid. A prezentat diverse festivaluri internaționale din România și a fost moderator al mai multor emisiuni. Dacă pe plan profesional a strălucit de fiecare dată, pe plan personal lucrurile nu au mers la fel de bine. Vedeta a divorțat de Ștefan Bănică Jr, după șapte ani de iubire. În urma acestei relații, Andreea a născut-o pe Violeta, în anul 2007.

Apoi, prezentatoarea a crezut că și-a găsit marea iubire și s-a căsătorit cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, însă cei doi au divorțat după doar trei ani. În ciuda acestor eșecuri, Andreea Marin a demonstrat că este o femeie puternică și nu s-a ferit niciodată să vorbească despre aceste probleme, dar un singur subiect a rămas neatins. Ce avere a strâns. Recent, a dezvăluit că nu se consideră o persoană bogată, iar singura comoară pe care o are este fiica sa.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată.”, a dezvăluit vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Detalii surprinzătoare despre vedeta TVR

Andreea Marin la „Surprize, Surprize”
Andreea Marin la „Surprize, Surprize”

Andreea Marin a dat mai multe detalii surprinzătoarea și a mărturisit că are credite la casă și la mașină. A spus că trăiește ca orice om normal și nu își permite să schimbe mașinile ca pe șosete. De asemenea, prezentatoarea a dezvăluit că singurele luxuri pe care și le permite sunt călătoriile și tot ceea ce este important pentru ea este să își dea fiica la o școală care să îi ofere un viitor mai bun.

În plus, emisiunea „Surprize surprize” i-a adus notorietate, dar nu și satisfacție financiară. Vedeta a dezvăluit că avea un singur sacou și nu își permitea nimic scump, iar salariul nu era deloc mare. Lucrurile s-au schimbat abia după ce a devenit directorul acestui program.

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget. Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.”, a mărturisit Andreea Marin.