Home » Life & Style » Ce cadou să faci în funcție de zodie. 12 idei de cadouri

Ce cadou să faci în funcție de zodie. 12 idei de cadouri

Nechifor Ioana / 27.11.2020, 15:43
Ce cadou să faci în funcție de zodie. 12 idei de cadouri

Dacă nu știi ce cadou să îi pregătești persoanei dragi din viața ta, nu strică să vezi ce i se potrivește în funcție de semnul zodiacal în care s-a născut. Trăsătăturile generale ale zodiilor te pot inspira și te pot ajuta să iei o decizie potrivită atunci când vine vorba de alegerea unui dar. Așa că indiferent că este vorba de ziua de naștere sau de nume a persoanei respective sau pur și simplu vrei să îi pregătești o surpriză cu prilejul sărbătorilor de iarnă, consultă lista de mai jos cu idei pentru cadouri în funcție de zodie!

Idei de cadouri în funcție de semnul zodiacal

Dacă îți lipsește inspirația și nu știi ce daruri să cumperi pentru cei dragi, ți-am pregătit câteva idei de cadouri în funcție de semnul zodiacal. Așadar, ținând cont de trăsăturile generale ale zodiilor, vom vedea ce este specific pentru fiecare nativ în parte.

Dacă nu ai aflat ce își dorește persoana draga și ești în pană de idei, nu strică să arunci o privire pe recomandările de mai jos. Pentru fiecare zodie, vom încerca să trecem în listă ce dar ar fi cel mai potrivit.

Cadouri atent alese pentru persoanele dragi
Cadouri atent alese pentru persoanele dragi

Aspectele generale din astrologie ne vor ajuta în acest sens pentru a găsi cadoul ideal pentru persoana dragă. Așa că nu rămâne decât să urmărești acest material, iar variantele propuse aici sigur îți vor fi de folos pentru a surprinde plăcut oamenii iubiți. Orice surpriză care aduce zâmbetul pe chip, merită făcută!

Berbec. Ce cadou se potrivește acestei zodii

Atunci când vine vorba de cei născuți în zodia Berbec, trebuie să știi că dinamisul și tenacitatea sunt două trăsături esențiale care îi caracterizează. Semn de foc, Berbecul este ambițios, pasional și curajos.

Acestor nativi le place să facă mișcare, să se informeze, să aibă o viață activă. Prin urmare ținând cont de aceste aspecte, dacă persoana dragă ție se regăsește în această categorie, dacă știi că adoră să facă mișcare, poți să o surprinzi plăcut cu un abonament la sală, o invitație la un maraton, un echipament sportiv. Sau dacă ai un buget mai mare pentru achiziționarea cadoului, ai putea să-i iei un gadget. Ori te poți gândi la niște jocuri pe calculator pe care știi că ar vrea să le aibă.

Taur

Taurul este semn de pământ, iar această zodie apreciază lucrurile de calitate, obiectele luxoase, dar și călătoriile. Dacă ai un prieten în această zodie și vrei să-i oferi un cadou, sigur ai putea merge la sigur cu două bilete de avion într-o vacanță.

Poți să alegi o destinație în care a mai fost și știi că i-ar plăcea să revină sau poți să alegi un loc nou, despre care ai auzit că ar fi încântat să meargă.

Dacă te gândești totuși la un obiect ca idee de cadou, ai putea să iei în considerare fie un ceas de mână de la brandul pe care știi că îl admiră sau poți să alegi bijuterii, spun cei de la kudika.ro.
O brățară elegantă sau un set cu colier și cercei ar putea reprezenta un cadou frumos pentru o persoană feminină născută în zodia Taur.

Gemeni

Dualitatea este trăsătura care definește zodia Gemeni, dar și latura intelectuală. Le place să comunice, să lege relații, să se documenteze. Drept urmare, o variantă de cadou pentru acest semn zodiacal de aer ar putea fi un e-book. O altă variantă constă într-un set de cărți scrise de autorii preferați.

Sau o cutie în care își pot pune bijuteriile, căci ordinea este o altă trăsătură marcantă pentru această zodie, scriu cei de la okmagazine. ro.

Rac

Dacă ar fi să definim într-un cuvânt nativii zodiei Rac, atunci am putea spune că sunt familiști. Cu siguranță, acesta este cel mai potrivit cuvânt pentru ei. Ținând cont de acest aspect și de faptul că aceștia preferă să petreacă timp cu cei dragi, cu familia, am putea să ne gândim la o activitate de grup.

Așadar, biletele la bowling sau un joc pentru toată familia, care să servească drept activitate de distracție pentru acasă pentru toată lumea. Evident că poți să alegi și daruri care au o încărcătură mare din punct de vedere emoțional. Albume foto de familie, bijuterii simbol, obiecte personalizate.

Bijuteriile pot fi un cadou ideal pentru persoanele dragi
Bijuteriile pot fi un cadou ideal pentru persoanele dragi

Leu

Leul, regele junglei, vedeta zodiacului, adoră extravaganță. Semn de foc, pasional, creativ și iubitor de senzații tare. Dacă crezi că persoana respectivă, născută în zodia Leu,  este înnebunită după adrenalină, ai putea să o surprinzi cu un zbor cu parapanta. Ori o invitație la un club unde poate experimenta saltul cu parașuta.

Sau poți să alegi un obiect inedit de modă, care îl va ajuta pe nativul Leu să iasă în evidență și să fie în centrul atenției așa cum își dorește.

Un obiect, articol care să aibă imprimat leul. O bijuterie elegantă cu diamante. Orice ai alege, important este să reflecte rafinamentul și calitatea, căci leii apreciază lucrurile deosebite.

Fecioară

Fire analitică, Fecioara mizează pe lucrurile practice. Așa că nu strică să ții cont de acest aspect, atunci când vrei să-i cumperi ceva acestui nativ. Este atentă la sănătate, motiv pentru care o idee bună de cadou ar fi un abonament la sală, yoga sau la pilates.

Sau poți să alegi un alt tip de cadou, cum ar fi un voucher la un salon cu servicii de cosmetică, tratamente corporale, masaj de relaxare. Sigur nu ai cum să dai greș cu acest cadou, o vei ajuta să se răsfețe și să se relaxeze.

Balanța

Balanță, zodia care te duce cu gândul la echilibru, este semn de aer. Îi place să comunice, îi plac grupurile mari de oameni, să lege relații, să socializeze.

Balanța
Balanța

Poți să o surprinzi cu o invitație la concertul artistului preferat, cu un bilet la teatru sau la un spectacol de balet. O petrecere surpriză la care să fie invitați oamenii dragi.

Sau poți să alegi un articol de modă preferat, având în vedere că Balanței  îi place să iasă des în lume, deci trebuie să aibă o garderobă bogată.

Scorpion

Scorpionul, semn de apă, se va bucura fără îndoială de orice cadou primit, dacă simte că acel dar este făcut din toată inima.

Acestui nativ îi place răsfățul, preferă ce e mai bun și ce e mai frumos, oferind o atenție mare imaginii lor. Prin urmare, poți să alegi un set de bijuterii sau un parfum pe care știi că ar vrea să-l aibă.

Evident, poți lua în calcul și o gamă preferată de creme, produse favorite pe care ai putea să î le oferi cu acest prilej.

Vacanța la mare, un cadou ideal
Vacanța la mare, un cadou ideal

Săgetător

Săgetător, semn de foc, plin de vitalitate și optimism, se va bucura de orice cadou pe care îl simte deosebit. Ce ai zice să-l inviți la un curs de echitație?

Sau având în vedere că este mereu în mișcare, fiind activ și pe fugă, îi poți oferi fără să stai prea mult pe gânduri un ceas de mână. Sau un obiect care să-i fie de folos în călătoriile sale. O geantă de voiaj. Un pardesiu. O tabletă pe care s-o aibă în călătoriile sale. Un aparat foto, astfel încât să surprindă momentele frumoase.

Capricorn

Familist, prieten fidel, adept al tradițiilor, așa este pe scurt Capricornul. Poți să-i oferi o pijama, bijuterii, o trusă de machiaj sau un parfum. Sau poți să mizezi pe obiecte vintage. O carte ediție limitată, dacă știi că este pasionat de lectură sau de un anumit domeniu pe care ar vrea să-l exploreze mai mult.

Un tablou pentru casă sau un obiect de feng shui.

Vărsător

Semn de aer, Vărsătorul e plin de creativitate și adoră să călătorească, să fie în preajma oamenilor. Poți să-i faci o surpriză și să-l trimiți într-o excursie, la mare sau munte (ce crezi că i s-ar potrivi mai mult). De altfel, acești nativi sunt pasionați de tehnologie.

Așa că poți să le iei un gagdet, un e-book, un aparat electrocasnic care ar putea să le fie de mare folos.

Zodia Pești
Zodia Pești

Pești

Semn de apă, nativul zodiei Pești este sensibil, romantic, spiritual. O carte de religie ar putea fi un cadou ideal pentru ei, scrie kudika.ro, sau chiar un obiect de artă.

Un curs de yoga. Dacă este vorba de un cadou pentru femei, poți să alegi un set de bijuterii. Sau dacă știi că sunt pasionați de un anumit sport, poți să-i ajuți în acest sens cu un set de instrumente specifice sau un echipament corespunzător. Spre exemplu, dacă știi că pescuitul este pasiunea lor, atunci știi ce ai de făcut.

Sperăm că aceste idei îți sunt de folos în alegerea cadoului pentru persoanele dragi din viața ta sau cel puțin că pot servi drept sursă de inspirație în pregătirea darului. Indiferent care este prilejul pentru care vrei să oferi acest cadou, important este să o faci cu toată inima și să pregătești ceva cu totul si cu totul special pentru cei iubiți.