Home » Life & Style » Timp liber » Ce cadouri să nu faci niciodată de Crăciun. Sunt total nepotrivite

Ce cadouri să nu faci niciodată de Crăciun. Sunt total nepotrivite

Voicu Costin / 21.12.2021, 14:44
Ce cadouri să nu faci niciodată de Crăciun. Sunt total nepotrivite

Luna decembrie este despre a primi dar și a oferi. În fiecare an de Crăciun, Moș Crăciun își face apariția în Ajunul Crăciunului și ne aduce cadouri pe care le așează sub brad. În dimineața de 25 decembrie, despachetăm cadourile primite în dar și ne bucurăm de ele. Sunt câteva cadouri pe care nimeni nu și-ar dori să le găsească sub pomul de Crăciun. Iată mai jos o lista cu câteva dintre cadourile pe care să nu le faceți de Crăciun.

Ce cadou să nu faci nimănui de Crăciun

Șosete

Oricât de amuzant ar fi modelul de pe șosetele de Crăciun, o persoană nu va fi foarte încântată dacă va găsi acest cadou sub brad în dimineața zilei de 25 decembrie. În plus, modelele amuzante de Crăciun cu oameni de zăpadă sau fursecuri nu pot fi purtate decât în zilele de Crăciun, pentru că doar atunci au farmec.

Articole de lenjerie intimă

Chiar dacă iubitei sau soției i-ai putea lua un articol vestimentar intim și s-ar bucura, pentru o prietenă sau o rudă de sex feminin, acesta ar fi un cadou total nepotrivit. Poate persoana respectivă se va simți ofensată și va privi cu ochi răi alegerea voastră.

Produse pentru curățat casa

Cu siguranță produsele de curățat casa nu se fac cadou. Nimeni nu și-ar dori să primească un detergent sau o soluție de spălat pe jos. Ba mai mult, cu acest cadou puteți transmite un mesaj neplăcut gazdei – „Ai o locuința murdară”. Cadoul presupune un gest frumos, o bucurie pentru suflet, o atenție, recompensă în semn de apreciere pentru omul drag ție.

Cadouri pe care le-ai primit tu

Fără îndoială, au existat situații în viața tuturor când aceștia au oferit un cadou primit și nefolosit. Fie că e vorba de un obiect vestimentar sau o bijuterie, persoana respectivă poate să îşi dea seama că darul nu a fost ales special pentru ea. Alegerea unui cadou nu trebuie să fie neapărat grea. Dacă nu ai idei de cadouri poți încerca să consulți prietenii sau rudele și îți vor oferi o idee simplă și deloc scumpă. Important este să te interesezi și să descoperi ce ar fi pe placul acelei persoane. Ideal ar fi să-i oferi ceva care să-i aducă zâmbetul pe buze și să reprezinte cu adevărat o surpriză frumoasă.

Anumite cosmetice

Ceara pentru epilat sau creme pentru anumite boli pot fi oferite cadou pentru a ajuta persoana dragă sau prietena, dar nu de Crăciun. Un parfum sau o cremă de corp, un set combinat cu mai multe tipuri de produse pentru îngrijirea personală ar bucura pe oricine. Indiferent de brand sau de preț, produsele pot fi folosite pentru corp și sănătate, însă trebuie să vă alegeți momentul potrivit pentru acest tip de cadou. Și, bineînțeles, să cunoașteți preferințele persoanei respective în materie de cosmetice, arome, culori, miros.

Animale

Un animal implică o investiție de timp și bani. Oricât de frumos ar fi gestul, persoana în cauză nu este obligată să aibă grijă de acel animăluț. Când cumperi un animal, trebuie să iei în calcul mai multe lucruri: timp, bani, dragoste și grijă. Situația poate fi văzută cu ochi buni, dacă persoană căruia doriți să îi faceți un astfel de cadou, își dorește din tot sufletul să aibă grijă şi să primească un nou membru în căminul personal. Astfel, bucuria și surprinderea va fi imensă, iar ea va fi mulțumită de darul primit în ziua de Crăciun.