Home » Life & Style » Ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine. Detalii nebănuite despre personalitatea ta

Ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine. Detalii nebănuite despre personalitatea ta

Manolică Anca / 18.04.2021, 10:57
Ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine. Detalii nebănuite despre personalitatea ta

Alunițele sunt considerate semne ale frumuseții. Ele pot apărea peste tot pe corp, atât pe față, cât și pe brațe, piept, palme sau picioare. Deși mulți încearcă să le ascundă, să le acopere, de fapt nu știu că acestea au un rol important în definirea personalității noastre. Iată ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine.

Ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine

Aluniță pe frunte

Alunițele din frunte sunt considerate un semn al prosperității. Însă, în funcție de poziția sa exactă, poate avea semnificații suplimentare. Astfel, o aluniță în partea stângă a frunții ar putea însemna că ești cam lipsit de noroc și că uneori este posibil să trebuiască să lucrezi puțin mai mult pentru a obține ceea ce îți dorești.

Dacă ai o aluniță pe mijlocul frunții, aceasta înseamnă înțelepciune și ai șanse mai mari de a avea o căsnicie reușită.
Alunițele din partea dreaptă indică faptul că ai capacitatea de a fi un excelent companion, indiferent dacă vorbim despre căsătorie sau de afaceri.

Aluniță pe obraz

Dacă ai o aluniță pe obraz înseamnă că ești sincer, sensibil și uneori timid. Însă, atunci când situația o cere, te transformi într-un lider neînfricat. O aluniță pe obrazul stâng înseamnă că uneori poți ieși ca arogant, datorită naturii tale introvertite. În ceea ce privește alunița pe obrazul drept, aceasta arată că îți pasă incredibil de mult de familia ta și o pui mai presus de orice altceva.

Aluniță lângă buze

Această aluniță este cu totul și cu totul specială, fiindcă este un semn aparte de farmec, eleganță și senzualitate. Indiferent dacă se regăsește în colțurile buzelor superioare dreapta sau stângă, aspiri să trăiești viața din plin. Petrecerea timpului cu prietenii și călătoriile sunt două dintre hobby-urile tale preferate. O aluniță pe buza inferioară indică faptul că ai tăi copii au șanse mai mari să aibă un mare succes în ceea ce decid să facă în viață.

Alunița de lângă buză exprimă senzualitate
Alunița de lângă buză exprimă senzualitate

Aluniță pe nas

Alunițele de pe nas reprezintă respectul de sine și faptul că ești o persoană foarte muncitor. Chiar dacă uneori se crede că ai un ego prea mare, ești considerat, de fapt, un prieten de nădejde. A avea o aluniță pe vârful nasului înseamnă adesea că, deși te poți relaxa ușor, te poți enerva destul de repede. De asemenea, uneori regreți că spui lucruri înainte de a le gândi bine.

O aluniță în partea dreaptă a nasului indică pasiunea și necesitatea de a forma legături puternice cu cei din jurul tău. O aluniță pe partea stângă a nasului poate indica câteva „bătălii” în viața ta, dar cel mai important este faptul că știi că vei ieși mereu învingător.

Ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine. Aluniță pe picioare

Alunițele de pe picioare sunt un semn că îți place să călătoriți. Este, de asemenea, un semn că ești recunoscut pentru faptele tale bune. Dacă alunița este situată pe piciorul drept, înseamnă că ai o viață de familie grozavă. Cu toate acestea, o aluniță la piciorul stâng poate fi semnul că ar putea apărea unele probleme financiare.

Aluniță pe umăr

Asta înseamnă că te pricepi de minune să rezolvi orice problemă și că ești o persoană cu adevărat responsabilă, care se poate descurca în orice situație. În timp ce te bucuri să îi ajuți pe toți cei din jur, ai grijă să nu îi le permiți să profite de tine. Nu uita să te pui pe primul loc.

Ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine
Ce dezvăluie alunițele pe care le ai pe corp despre tine

Aluniță pe bărbie

Alunițele de pe bărbie indică faptul că ești hotărât și grijuliu, bine, poate și un pic încăpățânat uneori. Locația este, de asemenea, importantă: alunițele din partea dreaptă înseamnă că urmezi întotdeauna gândirea logică, în timp ce o aluniță pe partea stângă indică faptul că ești o persoană foarte directă și nu îți este frigă să îți expui părerea.