Home » Life & Style » Ce emisiune intră pe noua grila Kanal D, după sfârșitul Survivor România

Ce emisiune intră pe noua grila Kanal D, după sfârșitul Survivor România

Nechifor Ioana / 12.07.2021, 18:54

Survivor România 2021 a ajuns la final și și-a desemnat, sâmbătă – 10 iulie, câștigătorul. Zanidache a fost concurentul care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 250.000 de lei. După încheierea reality show-ului, Kanal D a anunțat ce va difuza pe parcursul verii în locul acestei producții ce s-a bucurat de audiențe uriașe.

Survivor 2021 a ajuns la final. Zanni, marele câștigător

Sâmbătă, 10 iulie, Survivor 2021 și-a scris ultima filă de concurs. După o competiție aprigă, desfășurată în Republica Dominicană, cu concurenți puternici și dornici de victorie, realiy show-ul și-a desemnat câștigătorul.

Zanni - câștigător Survivor 2021
Zanni – câștigător Survivor 2021

Zanni, pe numele complet Zannidache Edmond Hubert, este cel care a reușit să obțină trofeul și să plece acasă cu premiul cel mare în valoare de 250.000 de lei.

„De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică.

Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința.

Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo.

Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine ”, a spus învingătorul Zannidache, după ce a fost anunțat câștigător.

Important de menționat este faptul că au fost 6 luni de competiție, în care concurenții au trecut prin probe și condiții grele, dând dovadă de o luptă acerbă pentru câștigarea trofeului de la Survivor.

Pentru tânărul în vârstă de 24 de ani această experiență va rămâne, cu siguranță, una memorabilă. Și-a depășit limitele, a trecut prin momente semnificative ce i-au servit drept adevărate lecții de viață.

Ce producție se vede la Kanal D în locul reality show-ului Survivor

Ce va difuza Kanal D în locul reality show-ului Survivor? Nu este vorba despre o emisiune nouă, ci despre o producție care se afla deja în grila ta.

Kanal D a anunțat că odată cu finala celui de-al doilea sezon al show-ului Survivor, începând de săptămâna următoare, serialulul Hercai va fi difuzat cinci zile pe săptămână, respectiv de luni până vineri, de la ora 20.00.

Astfel, conform comunicatului de presă, serialul Hercai va putea fi urmărit din 12 iulie, de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

În centrul acțiunii acestei producții se află Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească. Povestea este presărată cu numeroase intrigi, dramă și clipe de suspans.

Hercai - Kanal D
Hercai – Kanal D

Protagoniștii serialului au de înfruntat tot felul de piedici și obstacole pentru a reușit să își clădească o viață fericită împreună.

Serialul Hercai ajunge la final vineri – 23 iulie 2021, atunci când telespectatorii vor putea afla deznodământul acestei povești fascinante de dragoste.

În prima sâmbătă de după finala celui de-al doilea sezon Survivor, pe 17 iulie, de la ora 20.00, Kanal D va difuza o serie de cele mai bune momente ale îndrăgitului reality show. Astfel, telespectatorii vor putea urmări Survivor România Best Of.

Iar  în programul de duminică, de la ora 20.00, în grila Kanal D se regăsește Roata Norocului.

Câștigători Survivor România

Primul sezon Survivor România a fost câștigat de Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga. Aceasta a trăit o experiență unică, reușind să câștige marele premiu în valoare de 250.000 de lei.

Competiția a fost una acerbă, desfășurată în Republica Dominicană, la care au luat parte în total 29 de concurenți.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon este Zannidache Edmond Hubert (Zanni). Tânărul de 24 de ani a fost puternic susținut de cuplul Alex Velea-Antonia pe parcursul concursului.