Home » Life & Style » Ce face și cum arată acum Iulia Frățilă. A părăsit România și a făcut o schimbare majoră. Foto

Ce face și cum arată acum Iulia Frățilă. A părăsit România și a făcut o schimbare majoră. Foto

Violeta Badea / 11.05.2021, 15:44

Ce face și cum arată acum Iulia Frățilă. Cu siguranță vă mai aduceți aminte de Iulia Frățilă, prima asistentă TV din România! Superba blondă atrăgea toate privirile cu frumusețea ei în urmă cu mai bine de 20 ani, când telespectatorii stăteau lipiți de micile ecrane, așteptând să apară la „Roata Norocului”, alături de Mihai Călin. În acest material veți afla ce face și cum arată acum Iulia Frățilă.

Ce face și cum arată acum Iulia Frățilă

Iulia Frățilă, în vârstă de 45 de ani, făcea ravagii cu frumusețea sa în anii 90. Blondina a apărut pentru prima dată la emisiunea lui Florin Călinescu, „Te uiți și câștigi”, iar apoi a devenit  co-prezentatoare a emisiunii de succes „Roata Norocului”. De asemenea, Iulia Frățilă a fost prezentatoare a matinalului de la Prima TV. În plus, aceasta a câștigat Miss Constanța și a fost foarte aproape de a câștiga Miss România.

Deși mai avea multe de spus, frumoasa blondă a decis brusc să se retragă din viața publică în anul 2008. Toată lumea se întreba de ce, ținând cont de faptul că talentul său era evident. Mai târziu, Iulia Frățilă și-a deschis sufletul în fața tuturor și a explicat care sunt adevăratele sale motive pentru care a luat această hotărâre. Fosta vedetă de televiziunea spunea că a fost diagnosticată cu mastoză fibrochistică și a decis să nu mai apară pe micile ecrane pentru a se elibera de stres și pentru a duce o viață liniștită.

„Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam: eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, a mărturisit Iulia în anul 2011, citată de Adevărul.

Iulia Fratila s-a mutat in Texas
Iulia Fratila s-a mutat in Texas

A părăsit România și a făcut o schimbare majoră

După ce a renunțat la televiziune, Iulia Frățilă a plecat definitiv în România și s-a mutat în Spania împreună cu soțul său, artistul plastic Radu Runcanu. Acolo și-a petrecut luna de miere și tot acolo a reușit să învingă boala. În anul 2011, cei doi s-au gândit la o altă destinație și au ales să se mute în America, mai exact în Texas. Iulia Frățilă lucrează la un centru pentru copii bolnavi de autism. De asemenea, aceasta i-a ajutat în mod gratuit și pe copiii din România diagnosticați cu autism, pe perioada pandemiei.

„De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19″, scria Iulia, anul trecut, pe pagina de Facebook Romania Autism Project by Iulia Runcanu.

Din fotografiile postate de aceasta se poate observa că aceasta arată la fel de bine ca pe vremea în care activa în lumea televiziunii. De asemenea, Iulia Frățilă pare extrem de împlinită și fericită, iar prietenii săi virtuali o admiră de fiecare dată. Pe data de 7 iulie, fosta vedetă TV va împlini vârsta de 45 de ani.