Home » Life & Style » Ce face și cum arată acum Oana de la Genius, cea mai iubită trupă a anilor ’90. S-a retras din showbiz și a făcut o schimbare majoră. FOTO

Ce face și cum arată acum Oana de la Genius, cea mai iubită trupă a anilor ’90. S-a retras din showbiz și a făcut o schimbare majoră. FOTO

Cojocaru Cristian / 26.02.2022, 13:01

Dacă ai fost adolescent în anii ’90, cu siguranță ai auzit de trupa Genius a cărei solistă era Oana. Alături de Cezar și Ovidiu, ceilalți doi colegi de trupă, aceștia susțineau nenumărate concerte și apăreau la emisiuni TV. Printre cele mai cunoscute trupe ale vremii erau Genius, 3rei Sud-Est, Andre și N&D, fiind cunoscute la nivel național. Poate te-ai întrebat ce mai face Oana și cum arată în prezent. Află detalii despre vedetă.

Cu ce se ocupă Oana de la fosta trupă Genius

Dacă Oana Vincu nu îți spune nimic, „Oana de la Genius” deja parcă îți revin în minte toate melodiile pe care le cânta. Fosta solistă a trupei nu este activă pe rețelele de socializare, lucru care te-a ținut la distanță de a aflat detalii despre prezentul artistei. În comparație cu mulți artiști sau foști artiști, Oana Vincu nu ține legătura cu fanii săi pe Instagram sau YouTube, având un singur cont de Facebook, și acela doar pentru prieteni.

Aceasta apare total schimbată în prezent. Afișând o fizionomie mult mai matură, în continuare aduce cu cea care apărea pe afișele de pe litoral în urmă cu trei decenii, cu părul scurt și blond. Trupa Genius lua naștere în anul 1996, aceasta rezistând pe piața muzicală până în 2001.

După ce trupa s-a dezbinat, membrii acesteia au luat-o fiecare pe calea sa. Oana a fost singura care a mai cochetat cu muzica, însă a decis să iasă din lumina reflectoarelor. În trecut, Oana a putut fi admirată de către fani în musical-ul „Romeo și Julieta”, jucând rolul lui Lady Capuletti pe o scenă din Timișoara.

oana genius
In prezent, artista canta in cadrul unei alte trupe

Muzica a rămas dragostea ei

Și la acea dată, Oana a reușit să demonstreze că are în continuare o voce spectaculoasă. În trecut, aceasta a format o relație alături de colegul ei de trupă Cezar, alături de care a locuit pentru o perioadă în America. Fosta solistă s-a reîntors apoi în Timișoara, orașul ei natal unde preda lecții de canto.

„Dacă acum câțiva ani m-ai fi întrebat care îmi este menirea în această viață, răspunsul ar fi fost, nu știu, acum lucrurile îmi sunt foarte clare. Sunt aici să transmit emoție. Cum? Prin muzică: interpretare și compoziție. Deci, n-aș spune că cochetez cu muzica, ci că fac ceea ce trebuie să fac. Dacă m-a înzestrat Dumnezeu cu acest talent, ar fi păcat să-l ignor și să mă îndrept spre altceva.

De aceea nu mai predau canto. Cred că locul meu e în spatele microfonului, și alături de colegii mei din Alpha Team, ‘răspândesc’ bucățele din mine, la fiecare eveniment, la care participăm. ​Să-ți spun și câte ceva despre trupă…Ea s-a înființat cu aproximativ un an înainte, de a mă întâlni eu cu băieții. Planurile mele erau cu totul altele, îmi doream și îmi planificasem mutarea la București. Din păcate, din motive medicale (sciatică), mi-a fost imposibilă mutarea”, declara în urmă cu ceva vreme Oana.

În ceea ce privește destrămarea trupei Genius, Oana a vorbit în urmă cu câțiva ani despre acest lucru. Astfel, oboseala a fost cea care și-a spus cuvântul, după cum a afirmat chiar solista, din cauza nenumăratelor concerte, mai ales cele din timpul verii de pe litoral. La acea vreme, ei erau doar proaspăt absolvenți de liceu. Tot Oana mărturisea că atuncim condițiile în care se cânta și cele de cazare erau problematice. Au decis de comun acord să se oprească.