Home » Life & Style » Ce face și cum arată Natalia Oreiro, Milagros din Înger Sălbatic, după mai bine de 20 de ani de la lansarea serialului de succes. Foto

Ce face și cum arată Natalia Oreiro, Milagros din Înger Sălbatic, după mai bine de 20 de ani de la lansarea serialului de succes. Foto

Violeta Badea / 19.05.2021, 12:19

Natalia Oreiro este una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele din lume. Frumoasa actriță a făcut furori în serialul „Înger Sălbatic”, difuzat în urmă cu 22 de ani. În acest material veți afla ce face și cum arată Natalia Oreiro acum.

Ce face și cum arată Natalia Oreiro, Milagros din Înger Sălbatic

Natalia Marisa Oreiro Iglesias împlinește astăzi, 19 mai, vârsta de 44 de ani. Actrița, compozitoarea și cântăreața născută în Uruguay arată mai bine ca niciodată și dovedește că vârsta reprezintă doar o cifră. Superba Natalia Oreiro a început să studieze artele teatrale încă de la vârsta de 8 ani, iar la 12 ani i s-a oferit șansa de a juca în reclame.

Doi ani mai târziu, actrița și-a descoperit pasiunea pentru dans și a intrat în echipa lui Xuxa, o cântăreață și actriță braziliană. Actrița a fost aleasă dintre 10 mii de concurenți. Natalia Oreiro nu s-a oprit aici, iar banii pe care îi câștiga îi folosea pentru a călători în Buenos Aires în scopul de a participa la castingurile de acolo. Așa a reușit să obțină un mini rol în telenovela „Inconquistable Corazon”. de asemenea, Natalia Oreiro a reușit să impresioneze și pe plan muzical, interpretând piesa de pe coloana sonoră a serialului „Cambio dolor”.

În anul 2008, actrița s-a reprofilat jucând în mai multe filme artistice bine primite de critici. Chiar dacă a optat pentru acest drum, superba artistă nu a renunțat la muzică. Pe plan personal, Natalia Oreiro o duce foarte bine. Actrița este căsătorită cu muzicianul argentinian Ricardo Mollo. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de nouă ani, Atahualp.

Ce mai face Natalia Oreiro
Ce mai face Natalia Oreiro

Lucruri mai puțin știute despre Natalia Oreiro

Multă lume se întreabă ce s-a întâmplat cu vedeta după terminarea serialului care i-a adus celebritatea internațională. Ei bine, Natalia Oreiro s-a concentrat pe cariera muzicală și a creat o linie vestimentară. De asemenea, artista s-a dedicat unui număr impresionant de cauze umanitare. Astfel, aceasta a devenit ambasador UNICEF în Argentina și Uruguay. De asemenea, Natalia Oreiro a devenit reprezentant Greenpeace.

Din păcate, Natalia Oreiro a traversat o perioadă dificilă. Superba artistă a declarat că suferă de o afecțiune extrem de rară. Din cauza acesteia, iubita artistă se confruntă cu numeroase stări de anxietate și chiar furie dusă la extreme. Numele acestei afecțiuni este misofonie și doar 7% dintre oameni o au. Multe persoane o cunosc sub numele de Sindromul de Sensibilitate Auditiva Selectivă

La una dintre aniversările serialului „Înger Sălbatic” ,Natalia oreiro a vorbit despre cariera sa impresionantă, dar și despre căsnicia care durează de peste 19 ani cu soțul său, Ricardo Mollo. De asemenea, actriția a povestit și despre activitățile pe care le-a avut în pandemie.

„Te vedeai acum 30 de ani căsătorită și cu un copil?”, a fost întrebată de prezentator. „Nu, niciodată, deși am respectat întotdeauna femeile care aveau acest vis. Eu eram îndrăgostită de dragoste, de relațiile foarte romantice și imposibile”, a declarat ea.

La un moment dat, căsnicia Nataliei Oreiro a fost la un pas să se destrame, după ce în presă s-a zvonit că actrița ar fi avut o aventură cu actorul Benjamín Vicuña, colegul său din telenovela „Entre Canibales”. În urma acestor ştiri, soţul artistei ar fi fost hotărât să semneze divorţul, dar cei doi soţi au decis să mai acorde o şansă relaţiei şi au rămas împreună pentru băiatul lor.