Home » Life & Style » Ce fel de persoană ești în funcție de ziua nașterii. Aceștia sunt nativii speciali ai zodiacului

Ce fel de persoană ești în funcție de ziua nașterii. Aceștia sunt nativii speciali ai zodiacului

Nechifor Ioana / 15.03.2021, 17:39
Ce fel de persoană ești în funcție de ziua nașterii. Aceștia sunt nativii speciali ai zodiacului

Ce fel de persoană ești în funcție de ziua nașterii. Specialist în astrologie și numerologie, Mihai Voropchievici ne propune un altfel de horoscop. Este vorba despre horoscopul spaniol care se bazează doar pe ziua nașterii. Așadar, nu sunt luate în considerare luna și anul, ci este vorba despre horoscopul numărului cheie al vieții noastre. Pe baza acestui criteriu se pot afla aspecte importante despre personalitatea unei persoanei. În materialul următor, poți descoperi ce puncte forte și ce minusuri ai în funcție de ziua în care te-ai născut!

Ce fel de persoană ești în funcție de ziua nașterii. Principalele caracteristici

Ziua nașterii poate dezvălui aspecte esențiale despre felul de a fi al unei persoane. Invitat la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre horoscopul spaniol, care are în vedere doar ziua nașterii, fără a lua în calcul luna și anul nașterii.

Astfel ținând seama de ziua nașterii se pot evidenția principalele caracteristici ale unei persoane. Important de precizat este faptul că în horoscopul spaniol există doar 9 zodii.

Află mai jos cine sunt nativii norocoși, cine sunt cei seducători și cei care sunt considerați a fi oameni speciali, care se bucură de un farmec aparte. Vezi care sunt principalele caracteristici ale unei persoane în funcție de numărul care o definește și care este ziua nașterii sale!

Ce fel de persoană ești în funcție de ziua nașterii. Horoscopul spaniol
Ce fel de persoană ești în funcție de ziua nașterii

Cele 9 zodii ale horoscopului spaniol

În horoscopul spaniol există 9 zodii. Acestea fac referire la ziua de naștere a unei persoane și sunt definite astfel:

  1. Din zodia Toreadorului fac parte persoanele care s-au născut în zilele de 1, 10, 19, 28.
  2. Zodia Flamenco face referire la cei născuți în zilele 2, 11, 20, 29.
  3. Zodia Maurului are în vedere persoanele născute în zilele 3, 12, 21, 30.
  4. Zodia Morii de Vânt se referă la zilele de naștere: 4, 13, 22, 31.
  5. În zodia Cidului se regăsesc persoanele născute în zilele 5, 14, 23.
  6. Zodia Garoafei Roșii cuprinde zilele de naștere: 6, 15, 24.
  7. Din zodia Taurului fac parte persoanele născute în zilele 7, 16, 25.
  8. Zodia Mina Iobata face referire la zilele de naștere: 8, 17, 26.
  9. Din zodia Sangriei fac parte cei născuți în zilele 9, 18, 27.

Zodia Teoreadorului

Se spune despre cei născuți pe 1, 10, 19, 28 că sunt firi ambițioase, hotărâte, determinate. Sunt oameni de acțiune, care își setează intenții, își stabilesc obiectivul și apoi trec direct la treabă.

Știu ce vor și nu se lasă până ce nu își îndeplinesc țelul. De regulă, trăiesc cu intensitate relațiile pe plan sentimental.

Zodia Flamenco

Cei născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 sunt mai greu de cucerit. Este adevărat că trăsătura lor esențială nu este nicidecum curajul, aceștia fiind mai degrabă definiți de timiditate.
Le place să trăiască pasional, cu patos, să ducă totul la senzualitate.

Zodia Maurului

Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30 adoră adrenalina. Sunt mereu în căutare de senzații tari. În general se plictisesc repede și au obiceiul de a începe mai multe lucruri deodate fără să le ducă însă la bun sfârșit.

Sunt cuceritori și le place să fie mereu înconjurați de oameni.

Zodia Morii de vânt

Despre cei născuți în zilele de 4, 13, 22, 31 se poate spune că sunt caracterizați de o atitudine pozitivă și de nonconformism. Sunt persoane speciale.

Sunt plini de paradoxuri și evidențiază o autocritică accentuată.

Zodia Cidului

Oamenii născuți pe 5, 14, 23 sunt sentimentali, explozivi și dornici de căutare. Atunci când sunt nervoși, pot deveni ușor agresivi. Își exteriorizează trăirile, pe care de altfel obișnuiesc să le împărtășească cu cei din jur.

Zodia Garoafei roşii

Cei născuți în zilele 6, 15, 24 sunt caracterizați de o sensibilitate aparte, dau dovadă de empatie și altruism.
În general, oamenii care fac parte din această zodie sunt sensibili, fragili și sar în ajutorul celorlalți atunci când e nevoie. Se implică în campanii umanitare, oferindu-și la orice pas sprijinul.

Zodia Taur

Persoanele a căror zi de naștere este 7,16, 25 au o fire introvertită. E genul de om pe care te poți baza, fiind un prieten de nădejde. Pe plan personal, se atașează greu de o persoană, însă atunci când o fac, sentimentele lor sunt de lungă durată.

Sunt caracterizați de o intuiție fantastică.

Zodia Mina Iobata

Persoanele născute pe 8, 17, 26 sunt oamenii extremelor. Sunt orientate spre spiritualitate, dar pe de altă parte se bucură de un fler extraordinar în afaceri. Simt banul, pe care reușesc să-l atragă.
În general, sunt persoane de acțiune, știu ce vor.

Zodia Sangriei

Iubirea este cuvântul cheie pentru cei născuți în zilele 9, 18, 27. Iubesc, le place să fie iubiți.

Pasiunile lor preferate sunt călătoria și aventura. Sunt ageri, le place să exploreze și să învețe lucruri noi. Cei care se regăsesc în această categorie sunt în general oameni deschiși la minte, căutând mereu să acumuleze informații și să se dezvolte.