Home » Life & Style » Ce înseamnă dacă te trezești la 3 dimineață sau la altă oră din noapte. „Poţi să primeşti nişte semnale”. Interpretări nebănuite

Ce înseamnă dacă te trezești la 3 dimineață sau la altă oră din noapte. „Poţi să primeşti nişte semnale”. Interpretări nebănuite

Cojocaru Cristian / 29.11.2021, 13:58
Ce înseamnă dacă te trezești la 3 dimineață sau la altă oră din noapte. „Poţi să primeşti nişte semnale”. Interpretări nebănuite

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ar putea însemna faptul că te trezești în noapte. Află ce mesaj ascunde acest lucru și cum poți fi influențat.

Ce înseamnă când te trezești în noapte

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascuns” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit ce poate reprezenta faptul că te trezești în fiecare noapte la o oră anume. Potrivit numerologului, dacă somnul îți este întrerupt între orele 23;00 și 1:00, acest lucru ar putea semnifica faptul că vei avea parte de dezamăgiri.

Numerologul afirmă că vezica biliară este cea care reprezintă pasiunea pentru viață, acțiunea și mobilitatea. Astfel, dacă acest organ este unul care deține echilibru, atunci vei avea un sentiment de fericire și mulțumire. La polul opus, dacă simți că nu mai ai chef de viață, că nu ești hotărât sau sigur în ceea ce privește deciziile tale, sau ste simți dezamăgit ori timid, atunci vezica biliară nu este raportată la modul tău de viață.

În cazul în care deșteptarea are loc între orele 1:00 și 3:00, atunci cu siguranță vei fi irascibil. Astfel că dacă cineva te trezește mult prea devreme decât în mod normal, cu atât mai mult pentru a-ți comunica ceva fără importanță, irascibilitatea ta este una scuzabilă. Atunci când te trezești între orele 3:00 și 5:00, atunci lucrurile stau puțin diferit.

trezești noapte
Mihai Voropchievici a dezvaluit ce ar putea insemna trezitul din timpul noptii

Ce înseamnă când te trezești în intervalul orar 3:00 – 5:00

În cazul celor care se trezesc în acest interval orar, aceștia trebuie să știe că o forță superioară ar putea avea de transmis un mesaj. De cele mai multe ori. acestea sunt orele când poți primi mesaje din viețile anterioare sub forma unor semnale, însă este și intervalul orar în care au loc coșmarurile.

Potrivit numerologului, intervalul orar este unul care vine cu mesaje foarte păcătoase, pentru că atunci este momentul când organismul uman deține cel mai profund somn. Așadar, dacă te afli într-o perioadă mai dificilă a vieții și nu vezi o soluție pentru a depăși acest obstacol, recomandat este să analizezi foarte bine și posibilitatea ca o forță superioadă să poată veni cu o rezolvare pentru tine.

Este posibil ca acel mesaj să fie de la îngerul tău păzitor care ar încerca să te ghideze mai departe. Astfel, în noaptea următoare acest mesaj ar putea fi mai clar. Un alt motiv pentru care te-ai putea trezi noaptea ar putea fi reprezentat de hiperactivitatea intestinului tău.

Dacă somnul tău este întrerupt în intervalul orar 5:00 – 7:00, atunci ar trebui să tinzi mai mult în a înțelege că este vorba despre anumite nevoi fiziologice peste care ai trecut cu vederea. Totodată, organismul este destul de inteligent încât să te atenționeze că funcția organului este exercitată, astfel că aceste nevoi fiziologice nu te vor lăsa până nu te vei ridica din pat.

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, ”funcțiile și disfuncțiile anumitor organe te trimit, automat, la niște stări pe care le-ai mai avut”. Așadar, acordă mai multă atenție organismului tău și află ce mesaj încearcă acesta să îți transmită, pentru a putea răspunde corespunzător oricărui semnal transmis de el sau de forțele superioare.