Home » Life & Style » Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu, înainte să ajungă celebră. 9 detalii necunoscute despre vedeta PRO TV

Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu, înainte să ajungă celebră. 9 detalii necunoscute despre vedeta PRO TV

Manolică Anca / 19.11.2020, 11:19

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai iubite vedete de televiziune de la noi. Aceasta a prezentat și realizat mai multe emisiuni de real succes. Însă, înainte de a apărea pe micile ecrane, aceasta a avut ți alte joburi. Iată ce meserie a avut Mihaela Rădulescu, înainte să ajungă celebră.

Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, originară din Piatra Neamț, s-a născut pe 3 august 1969. Este vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, realizatoare de filme documentare de autor și actriță de film ocazională.

A debutat în televiziune în anul 1994, la postul de televiziune Tele 7abc. De atunci, au urmat numeroase apariții TV la diferite posturi de televiziune, atât ca invitat cât și ca prezentator sau parte din proiect. În perioada 2015-2018 fost unul dintre membrii juriului emisiunii „Românii au talent”  și co-prezentatoarea „Ferma – Un nou început”, de la PRO TV, urmând ca, din al patrulea sezon, să devină prezentatoare.

Mihaela Rădulescu, fostă jurată „Românii au talent”
Mihaela Rădulescu, fostă jurată „Românii au talent”

9 detalii necunoscute despre viața ei

Însă, puțini știu că, înainte de a ajuns pe micile ecrane, aceasta și-a câștigat existența cinstit, prin diferite feluri. Iată o serie de detalii mai puțin cunoscute din viața vedetei.

  • Copilăria ei nu a fost una foarte ușoară, dar a fost frumoasă, amintindu-și cu drag și nostalgie de vremurile în care era un copil fericit.

 “Un film care m-a emoţionat profund – nu numai pentru extraordinara dedicaţie a unui tată grozav, care-şi creşte copilul în bucurie si pasiune pentru sport, miscare, aer liber, dar şi pentru ca mi-a amintit duios de… tatăl meu. Aşa am crescut şi noi, eu si fratele meu. Nu eram bogati, dar aveam tot ce trebuie să aibă un copil fericit – iubirea şi grija unor părinţi minunaţi, care ne-au făcut sa iubim orice fel de sport şi să preţuim exact ce avem şi exact ce simţim.” , a scris vedeta, acum ceva timp, pe o reţea de socializare.

  • Viata personală a Mihaelei Rădulescu a fost extrem de tumultoasă. Intr-un interviu acordat acum ceva timp, aceasta a mărturisit că la 17 ani a renunțat la virginitate, din curiozitate. Iar în timpul vizionarii unor filme de la TIFF, ea a recunoscut că la 18 ani a facut un avort, pe când se afla în a patra luna de sarcină.
  • Înainte de a ajunge prezentatoare TV, aceasta a fost instructor de fitness sau șefă de cabinet la Senatul României;

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită. Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower.” a povestit ea, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

  • Mihaela Radulescu a mărturisit că unul din cele mai interesante momente l-a petrecut în postul de la Guvernul României, ca secretară a primului purtător de cuvânt al Guvernului de după Revoluție – Cristian Unteanu. A povestit amuzată, că pentru a nu fi concediată din postul de la Guvern, purta o perucă blondă.
Mihaela Rădulescu, imagine din tinerețe
Mihaela Rădulescu, imagine din tinerețe
  • Mai mult aceasta a făcut și taximetrie, deși nu avea aprobare pentru acest lucru. Avea o metodă inedită de abordare a clienților

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să vă duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revoluție mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, își amintea Mihaela Rădulescu despre acea perioadă.

  • Mihaela Rădulescu a frecventat cursurile a patru facultăți din București, trei ani de I.E.F.S, doi de filologie, unul de psihologie, și trei de regie, la Facultatea de Artă din cadrul Universității Hyperion, dar nu a absolvit niciuna dintre ele, ba chiar, din ultima facultate fiind exmatriculată, din cauza absențelor.
  • Puțini știu că înainte de căsătoria, din 1989, cu primul său soț, Bogdan Rădulescu, aceasta se numea Mihaela Țiganu, după divorț, aceasta alegând să păstreze numele. A avut în total trei căsătorii și trei divorțuri. A doua căsătorie a fost cu Ștefan Bănică Jr, în 1997, de care s-a despărțit din cauza infidelităților cântărețului, spune ea. Iar cea de-a treia căsătorie a fost cu Elan Schwarzenberg, pentru care a adoptat și religia iudaică. A ținut doar patru ani și a rezultat un fiu pe nume Ayan.