Home » Life & Style » Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie. Jobul ideal pentru fiecare nativ în parte

Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie. Jobul ideal pentru fiecare nativ în parte

Cojocaru Cristian / 28.09.2021, 14:27
Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie. Jobul ideal pentru fiecare nativ în parte

Semnul zodiacal influențează mai multe aspecte ale vieții noastre, printre care și cariera. Află ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie.

Cea mai potrivită meserie pentru fiecare zodie

Influențele astrelor asupra vieții sunt considerabile. Probabil de multe ori ai avut un job care simțeai că pur și simplu nu ți se potrivește, deși dădeai randament maxim. Ei bine, inclusiv aspectul carierei tale este influențat de către astre și ar fi bine să știi înspre ce domeniu este cel mai bine să te îndrepți.

Berbec 21 Martie – 19 Aprilie

Berbecul este un lider înnăscut, astfel că cele mai potrivite meserii se regăsesc în cele de a fi conducător. De cele mai multe ori, acești nativi nu se simt bine atunci când lucrează pentru altcineva și trebuie să primească ordine de la aceștia, devenind ușir iritați. Pentru a ajunge acolo, trebuie să ai grijă că finalizezi tot ceea ce ai început.

Nativii acestei zodii au de cele mai multe ori tendința de a începe mai multe proiecte, fără a le finaliza. Berbecii sunt persoane care pot lua cele mai îndrăznețe decizii pentru a fi puse în aplicare. Din punct de vedere al meseriei, aceștia se vor regăsi cel mai bine în: ghid, antrenor personal, CEO sau o carieră în management.

Taur 20 Aprilie – 20 Mai

Atunci când se află în subordinea cuiva, nativii zodiei Taur pot fi cei mai practici angajați, iar acest lucru pentru că se adaptează cu ușurință oricărei situații. Fiind înclinați în a conduce, Taurii muncesc din greu și dau tot ceea ce au mai bun în jobul pe care îl au, însă va trebui să lucreze la încăpățânare atunci când lucrează în echipă pentru a evita conflictele la locul de muncă. În ceea ce privește cele mai ideal cariere, acești nativi vor prospera în industria alimentară sau vânzărilor de lux, dar și consultanță financiară sau domeniul bancar.

Gemeni 21 Mai-  21 Iunie

Capacitatea Gemenilor de a interacționa cu lucrurile diferite sau poate oamenii diferiți, îi transformă în candidații perfecți. Totuși aceștia vor trebui să aibă grijă pentru că este posibil să nu acorde suficientă atenție, în cazul în care li se cere să ia decizii rapide. Locul de muncă ideal trebuie să ofere un mediu liniștit și fericit. Din punct de vedere al meseriilor, aceștia se vor încadra perfect în domeniul PR și publicitate sau manager de proiect, datorită avantajelor pe care le dețin în arta comunicării.

Rac 22 Iunie – 22 Iulie

Racul este un nativ care dă dovadă de responsabilitate, astfel că nativii acestei zodii pot veni cu cele mai bune sfaturi. Totodată, aceștia trebuie să se gândească în permanență la lucrurile care îi motivează. Cele mai bune meserii pentru aceștia sunt cele de educatori, bone, lucrători sociali, resurse umane, avocați sau directori.

Leu 23 Iulie – 22 August

Nativii zodiei Leu pot fi acele persoane care îi inspiră pe alții. Astfel, politica și predarea pot reprezenta domeniile potrivite pentru nativii acestei zodii. Datorită farmecului natural, acești nativi vor câștiga mereu în fața întregii echipe. Dintre meseriile pentru care pot opta Leii fac parte politica dar și actoria, muzica sau design-ul.

Fecioară 23 August – 22 Septembrie

Perfecționismul reprezintă această zodie, astfel că Fecioarele sunt persoane naturale și pline de compasiune. Aflat în poziția de lider, acest nativ va avea tendința de a fi o persoană practică și protectoare, dar mereu cerând de la ceilalți mai mult. Nativii acestei zodii sunt cei mai mari judecători ai lor înșiși, astfel că îi transformă în angajații perfecți. Dintre meseriile reprezentative putem enumera industria serviciilor și de îngrijire, manageri de magazine, terapeuți, statistică, editor, tehnician, translator sau detectiv.

meserie zodie
Balantele pot opta pentru meseria de asistent medical

Balanţă 23 Septembrie – 22 Octombrie

Balanțele sunt persoane foarte sociabile și au darul de a putea aduce oamenii împreună, fiind un foarte bun mediator. Echilibrul de care dau dovadă dar și aptitudinile de a citi oamenii, reprezintă trăsături naturale ale acestor nativi. Astfel, cele mai bune meserii pentru aceștia se pot găsi în domenii precum diplomație, asistent medical, traducător, broker dar și în domeniul justiției.

Scorpion 23 Octombrie – 21 Noiembrie

Nativii zodiei Scorpion sunt cunoscuți pentru discreția de care dau dovadă, astfel că acest lucru le poate aduce foarte multe beneficii în cadrul carierei. În ceea ce privește meseria care s-ar potrivi cel mai bine, nativii zodiei ar putea face parte dintr-o organizație de informație, negocieri de secrete sau chiar manipularea documentelor secrete. Desigur, aceștia se pot încadra foarte bine în meserii medicale sau detectivi medic0-legali.

Săgetător 22 Noiembrie – 21 Decembrie

Săgetătorii au un talent înnăscut în ceea ce privește comunicare, iar spiritul de echipă și capacitatea de a se adapta rapid la schimbări, astfel că îl face un angajat foarte prețios. Datorită acestor talente ale sale, nativul din Scorpion își poate alege o carieră în foarte multe domenii, însă cele mai reprezentative sunt cele de călătorie și educație.

Capricorn 22 Decembrie – 20 Ianuarie

Datorită pragmatismului de care dau dovadă dar și a unei organizări impecabile, nativii din zodia Capricorn pot fi foarte buni manageri sau administratori ai unei companii. Carisma, entuziasmul și spiritul de conducător îi poate aduce pe aceștia pe cele mai înalte culmi. Atenție însă la faptul că în timp, poți deveni dependent de muncă. Corporațiile pot reprezenta locul ideal de muncă datorită ierarhiilor, astfel că mereu vei ținti mai sus.

Vărsător 21 Ianuarie – 19 Februarie

Vărsătorii sunt niște persoane foarte muncitoare, care știu să abordeze o situație cu o atitudine aparte. Astfel, în cazul în care acești nativi sunt angajați într-un proiect, sunt șanse ca la mijlocul nopții să se trezească pentru a lucra la el. Datorită devotamentului de care dai dovadă, poți duce la bun-sfârșit un proiect indiferent că este vorba de munca în echipă sau pe cont propriu. Știința sau tehnologia reprezintă domeniile de bază în care nativii din zodia Vărsător pot activa.

Peşti 20 Februarie – 20 Martie

Nativii zodiei Pești sunt foarte preocupați de a da tot ceea ce au mai bun, astfel că nu sunt preocupați în a demonstra acest lucru celorlalți. Chiar dacă acești nativi pot oscila spre foarte multe domenii, datorită sensibilității de care dau dovadă, vor înclina doar înspre câteva. Astfel, cele mai potrivite meserii pentru aceștia sunt asistența medicală, kinetoterapia sau psihologia. Acești nativi pot excela chiar și în domeniul artelor.