Home » Life & Style » Ce nu au voie să facă membrii Familiei Regale. 11 lucruri interzise

Ce nu au voie să facă membrii Familiei Regale. 11 lucruri interzise

Violeta Badea / 08.03.2021, 15:58
Ce nu au voie să facă membrii Familiei Regale. 11 lucruri interzise

Ce nu au voie să facă membrii Familiei Regale. 11 lucruri interzise. Membrii Familie Regale nu au o viață tocmai ușoară, așa cum ne-am închipui unii dintre noi. Deși se bucură de numeroase privilegii și au la picioare o armată de oameni care îi servesc după bunul plac, există și o mulțime de reguli stricte pe care trebuie să le respecte.  Unele dintre acestea au sens, însă altele s-ar putea să ți se pară absurde. În acest articol vă vom prezenta câteva lucruri interzise pentru membrii familiei regale.

Membrii Familiei Regale
Membrii Familiei Regale

Ce nu au voie să facă membrii Familiei Regale

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să te căsătorești cu un prinț sau o prințesa, ori să te naști în pielea lor? Ei bine, deși pare că au o viață perfectă, lucrurile nu stau tocmai așa. Imaginea lor trebuie să fie întotdeauna impecabilă, deoarece o singură greșeală poate duce la un scandal uriaș. În continuare vă vom prezenta 11 lucruri interzise pentru membrii Familiei Regale.

1. Băieții trebuie să poarte întotdeauna pantaloni scurți

Baietii trebuie sa poarte doar pantaloni scurti
Baietii trebuie sa poarte doar pantaloni scurti

Până la vârsta de opt ani, băieții tineri din Familia Regală pot purta doar pantaloni scurți. Se consideră că până atunci nu sunt suficient de maturi ca să poarte pantaloni lungi.

2. Întotdeauna trebuie să poarte îmbrăcăminte neagră

Ori de câte ori călătoresc, membrii Familiei Regale sunt obligați să ia o ținută neagră în bagaje. Motivul este unul destul de trist.  Trebuie să fie pregătiți în cazul în care în această perioadă un membru al casei regale sau un alt oficial al guvernului moare și este nevoie să-i fie adus un omagiu din orice colț al lumii.

Regula a apărut în anul 1952, atunci Elisabeta a II-a se afla în Kenya când a aflat că tatăl ei murise. Astfel, după ce s-a întors la Londra, a trebuit să aștepte să primească o ținută de doliu înainte de a putea ieși din avion. Nu ar fi fost corect să apară fără o ținută de doliu.

3. Nu au voie să facă selfie-uri în public

Membrii Familiei Regale nu au voie să facă selfie-uri cu fanii. Nu mai vorbim despre filtrele de Instagram sau Snapchat. Aceștia au un singur cont prin care țin legătura cu fanii, acesta se numește @KensingtonRoyal.

4. Părul trebuie să fie cât mai natural

Kate Middleton
Kate Middleton

Părul femeilor din Familia Regală trebuie să fie întotdeauna cât mai natural posibil. Nu ar fi recomandat ca un membru al familiei să-și vopsească părul într-o culoare excentrică. De asemenea, ar trebui să fie curat și bine îngrijit.

5. Nu ies în public neînsoțiți

Toți membrii Familiei Regale sunt mereu însoțiți de una sau mai multe gărzi de corp, indiferent unde merg.

6. Nu se sărută în public

Cuplurile din Familia Regală nu vor fi văzute sărutându-se în public. Singurele momente în care acest lucru este permis sunt săruturile de la balcon, după cununie. De asemenea, nu sunt permise nici alte semne de afecțiune precum îmbrățișările sau ținutul de mână. Însă, această regulă a fost încălcată: Kate și William s-au ținut de mână pe durata plimbării de după slujba de Crăciun, iar Meghan și Harry s-au ținut de mână pe durata interviului de după anunțarea logodnei.

7. Femeile regale nu au voie să-și expună decolteul

Kate Middleton si Meghan Markle
Kate Middleton si Meghan Markle

Femeile regale nu au voie să-și arate decolteul absolut deloc. De-a lungul timpului, Diana a încălcat de multe ori această regulă pentru că nu-i plăcea decolteul înalt, așa că își folosea mereu poșeta pentru a se acoperi atunci când ieșea dintr-o mașină. De asmenea, Meghan Markle nu a ținut cont de acest lucru, iar între timp s-a retras din Familia Regală.

8.  Membrii familiei nu au voie să meargă la culcare înaintea Reginei

Unora dintre noi ni se poate părea absurdă această regulă. Însă, dacă Regina se află în aceeași reședință, membrii familiei nu au voie să meargă la culcare înaintea ca ea să se retragă în dormitor.

9. Femeile regale nu stau niciodată picior peste picior

Femeile regale nu stau picior peste picior
Femeile regale nu stau picior peste picior

Probabil ați observat că femeile din familia regală nu stau niciodată picior peste picior. Acestea trebuie să își țină picioarele apropiate și bărbia paralelă cu solul.

10. Le este interzis să continue să mănânce după ce Regina a terminat de mâncat

Toată lumea care ia masa cu Regina trebuie neapărat să se oprească din mâncat atunci când aceasta termină porția proprie.

11. Nu toată lumea poate purta o tiară

Tiara poate fi purtată de către femeile măritate, abia după ora 18.00. Această bijuterie este rezervată femeilor care urmează să se căsătorească, deoarece sugerează faptul că aceasta nu mai este o femeie liberă.