Home » Life & Style » Ce presupune acordul prenupțial dintre Britney Spears și cel de-al treilea soț. Regulile sunt clare

Ce presupune acordul prenupțial dintre Britney Spears și cel de-al treilea soț. Regulile sunt clare

Bucur Ioana / 16.06.2022, 16:42
Ce presupune acordul prenupțial dintre Britney Spears și cel de-al treilea soț. Regulile sunt clare

A treia oară ar putea fi cu noroc pentru celebra cântăreață de peste ocean. Însă înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, artista și logodnicul ei au semnat un document important în cazul în care povestea lor de dragoste nu va avea un final fericit. Presa a aflat ce presupune acordul prenupțial dintre Britney Spears și cel de-al treilea soț. Regulile sunt clare pentru Sam Asghari.

Ce s-a stabilit în acordul prenupțial dintre Britney Spears și cel de-al treilea soț

După un capitol tulbure din viața sa, Britney Spears este pregătită pentru un nou început. Pe 9 iunie, la șapte luni după ce a ieșit de sub tutela despre care spunea că nu îi permitea să se bucure de viața sa, „prințesa muzicii pop” s-a căsătorit cu Sam Asghari. Potrivit presei de peste ocean, înainte de a spune marele „DA”, cei doi au semnat un document prin care se stabilește negru pe alb că bărbatul în vârstă de 28 de ani nu va avea acces la câștigurile de milioane de dolari ale vedetei nici în timpul căsătoriei, nici după un posibil divorț.

„Evident că semnăm un prenupțial de fier pentru a-mi proteja jeep-ul și colecția mea de pantofi în cazul în care mă părăește într-o zi”, a glumit Sam Asghari, pe o platformă de social media.

Cu puțin timp înainte de nuntă, avocatul lui Britney Spears a depus în instanță documentele necesare pentru a-l înlătura pe tatăl artistei din funcția de tutore, astfel încât acesta să nu aibă nicio implicare în contractul prenupțial al cuplului.

În luna mai a acestui an, o sursă anonimă dezvăluia pentru US Weekly că discuțiile în jurul acordului prenupțial au durat „mai mult decât deobicei”.

„Discuțiile au durat mai mult decât de obicei. Sam vrea creșteri substanțiale pentru fiecare cinci ani în care sunt căsătoriți, dacă relația lor se va termina”, potrivit unei surse apropiate cuplului.

Motivul, potrivit sursei, ar fi fost acela că „Sam nu vrea să rămână fără bani dacă se vor despărți”.

Ce presupune acordul prenuptial dintre Britney Spears si cel de-al treilea sot. Regulile sunt clare

Un fost soț, apariție nedorită înainte de nuntă

Este al treilea mariaj pentru artistă. Britney Spears a mai fost căsătorită cu Kevin Federline, relație din care au venit pe lume doi copii, Sean Preston și Jayden James. Ea a mai bifat și un record în showbiz-ul american, cu o căsătorie ce a durat doar 55 de ore, cu Jason Allen Alexander.

Alexander a încercat să pătrundă în locuința vedetei din California, chiar în timpul pregătirilor pentru nunta cu Sam Asghari, filmându-se și transmițând în direct imaginile pe pagina sa de Instagram.

După acest episod, Jason Alexander a fost inculpat luni pentru hărţuire de un tribunal din Statele Unite.

Potrivit documentelor judiciare de la tribunalul comitatului Ventura, jason Alexander, care a apărut prin intermediul platformei Zoom din închisoare, a fost acuzat de hărţuire şi de violare de domiciliu, vandalism şi asalt. El a pledat nevinovat şi judecătorul a emis un ordin de restricţie prin care i-a cerut să stea la mai mult de 90 de metri de cântăreaţă.

Fostul soț al artistei a fost reținut rapid în timpul intruziunii sale, apoi arestat de serviciile şerifului din comitatul Ventura pentru „agresiune gravă, vandalism şi intruziune”, potrivit Fox News.