Home » Life & Style » Horoscop » Ce refugiu emoțional ai, în funcție de zodie. Modul prin care nativii își găsesc liniștea și alinarea

Ce refugiu emoțional ai, în funcție de zodie. Modul prin care nativii își găsesc liniștea și alinarea

Nechifor Ioana / 07.06.2021, 19:26
Ce refugiu emoțional ai, în funcție de zodie. Modul prin care nativii își găsesc liniștea și alinarea

Ce refugiu emoțional ai, în funcție de zodie. Îți propunem un material care te va ajuta să descoperi modalitatea prin care îți poți găsi liniștea și alinarea, atunci când simți că bateriile tale sunt epuizate. Articolul urmărește modul ideal prin care un nativ poate să se descarce și să se elibereze de probleme, în funcție de zodie. Lucrurile funționează diferit pentru fiecare în parte, prin urmare vom observa astfel că așa stă situația și atunci când vine vorba de nativii zodiacului.

Ce refugiul emoțional ai. Cum poți să îți găsești liniștea și alinarea, în funcție de zodie

Ce refugiu emoțional ai? Dacă încă nu ți-ai răspuns la această întrebare, îți propunem un material care te va ajuta să stabilești clar modul prin care poți să îți reîncarci bateriile.

Ideea acestui articol este una destul de simplă și are la bază de fapt trăsăturile specifice ale nativilor zodiacului.

Ținând cont de preferințele semnelor zodiacale, am trecut în revista principalele modalități care pot ajuta nativii să se relaxeze și să se încarce pozitiv, când se regăsesc într-o situație mai puțin plăcută.

Vezi, mai jos, care este refugiul tău emoțional în funcție de zodie!

Refugiul emoțional este acolo unde este debaraua sufletului, unde îți găsești alinarea. Fiecare are modul său de a refula, caută diferite modalități. Majoritatea au mai multe puncte de refugiu, Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, specialist în astrologie și numerologie, a vorbit la Antena 3, despre refugiul emoțional pe care îl are fiecare zodie în parte.

Horoscop. Zodii
Horoscop. Zodii

Refugiul emoțional pentru zodia Berbec

Iubitor de natură, Berbecul se simte cel mai bine într-un astfel de mediu, motiv pentru care atunci când vrea să își încarce bateriile poate să aleagă să meargă într-un astfel de loc.

Atunci când își dorește liniște și alinare, nativul acestei zodii se reculege în mijlocul naturii, unde se eliberează de griji și probleme, pentru a-și redobândi astfel voia bună.

Își dorește să fie mereu în ascensiune, drept urmare acest loc îi priește de minune pentru a se descărca de lucrurile care îl încarcă și a se încărca cu energie de la unul dintre elementele puternice ale Universului, natura.

Refugiul emoțional pentru zodia Taur

Gurmand de fel, Taurul se simte cel mai bine atunci când i se pregătesc după pofta inimi tot felul de preparate tradiționale și numai.

Mâncarea îl ajută astfel să se relaxeze, să uite de probleme și să privească lucrurile dintr-o altfel de perspectivă. Așadar, dacă sunt în căutarea liniștii, nu ar strica să ia o masă bună cu tot felul de preparate culinare în mijlocul familiei sau al prietenilor.

Refugiul emoțional pentru zodia Gemeni

Amatori de distracție și de informație, nativii zodiei Gemeni preferă să fie acolo unde se întâmplă acțiunea și să ia parte la poveste alături de personajele principale. Altfel zis, aceștia se pot relaxa urmărind un film preferat, al cărui fir epic le-a captat atenția.

Un alt model de a uita de grji și de alte lucruri care le provoacă stres este să răsfoiască albumul foto, să retrăiască amintiri prin prisma imaginilor cu cei dragi din diverse locuri de călătorie și nu numai.

Refugiul emoțional pentru zodia Rac

Familist convins, nativul Rac se simte cel mai bine printre cei dragi. Dacă problemele de la muncă sau din viața cotidiană îi dau târcoale, atunci el va simți și mai mult nevoia să se bucure de liniștea căminului său drag.

Este extrem de sensibil, motiv pentru care cel mai probabil va căuta un umăr pe care să plângă și va împărtăși cu cei dragi problemele care îl necăjesc. Cert este că familia reprezintă antidotul perfect care îl poate ajuta pe acest nativ să obțină liniște sufletească și alinare.

Refugiul emoțional pentru zodia Leu

Fire creativă, nativul Leu își încarcă bateriile alegând să citească o carte sau să asculte muzica preferată. Mai citește, mai ascultă o melodie, ideea este că nu-i vine să stea locului, fiind animat de dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri.

Este mereu în căutarea informației și chiar și atunci, când nu se află într-o stare extraordinară, el tot mai vrea să afle câte ceva.

Dar în principiu lectura și muzica sunt pasiunile care reușesc să-i ofere liniște, bunădispoziție, motivația de a merge mai departe.

Refugiul emoțional pentru zodia Fecioară

În timp ce unii nativi aleg pasiunile pentru a se elibera de probleme, nativul zodiei Fecioară preferă să se concentreze asupra muncii.

Ei aleg astfel lucrul pe care simt că îl pot controla cel mai bine, drept urmare se refugiază în muncă, în muncă grea.

Chiar și atunci când caută conexiuni cu anumite persoane, o face tot prin prisma jobului.

Refugiul emoțional pentru zodia Balanță

Unii își găsesc refugiul emoțional în sânul familiei, alții se refugiază în muncă, iar anumite persoane aleg o doză de frumos atunci când le e mai greu și vor să scape cumva de ceea ce îi necăjește.

Acesta este de fapt și cazul nativilor Balanță. În astfel de momente aleg arta sau chiar o sesiune de shopping. Își caută refugiul în tot ceea ce înseamnă haine, având o atenție deosebită asupra propriei sale imagini.

Refugiul emoțional pentru zodia Scorpion

Varianta ideală pentru nativii Scorpion pentru a-și reîncărca bateriile este odihna. Drept urmare, atunci când trec prin clipe mai grele și vor să se descarce, ei aleg să se relaxeze în spațiul intim și confortabil.

Își găsesc liniștea în pat, preferând să stea în singurătate pentru a medita și a se pune pe picioare.

Refugiul emoțional pentru zodia Săgetător

Modalitatea perfectă pentru Săgetători pentru a scăpa de griji și stres este timpul petrecut în compania persoanei dragi. Momentele de tandrețe îi ajută pe aceștia să uite de probleme și să se încarce cu energie pozitivă.

Acesta este ambientul ideal pentru ei atunci când simt că gândurile îi copleșesc. Fire iubitoare, Săgetătorul se simte cel mai bine când primește afecțiune și dragoste de la perechea sa.

Refugiul emoțional pentru zodia Capricorn

Cei mai mulți dintre nativii Capricorn aleg munca drept refugiul emoțional. Astfel atunci când simt că lucrurile le scapă de sub control, preferă să se concentreze și mai mult asupra planului profesional.

Sunt însă și nativi din această zodie care preferă o discuție cu un prieten sau cu o persoană care îi poate consilia în acest fel. Ei aleg astfel să vorbească deschis despre problemele pe care le întâmpină, iar atunci când văd că nu sunt singuri în această situație, lucrurile se mai temperează pentru ei.

Refugiul emoțional pentru zodia Vărsător

Muzica este modalitatea prin care nativii Vărsător încearcă să se debaraseze de probleme. Atunci când se simt încărcați negativ, apelează la repertoriul lor artistic bine construit pe baza preferințelor muzicale diversificate.

Drept urmare au ce să aleagă în funcție de starea lor de moment.

Refugiul emoțional pentru zodia Pești

Visători și sensibili, nativii Pești aleg să se încarce pozitiv cu frumusețea vremurilor de altădată. Având în vedere acest lucru, ei apelează de multe ori la amintirile plăcute pe care și le-au construit de-a lungul timpului și care îi ajută astfel să se pună pe picioare atunci când dau de o situație solicitantă din toate punctele de vedere.

Drept urmare, Peștii umblă la cufărul cu amintiri ori de câte ori simt nevoia să evadeze și să retrăiască clipele magice de odinioară. Acesta este modul care îi ajută pe ei să scape de stres și de alte gânduri negative.