Home » Life & Style » Ce relație a avut de fapt Anamaria Prodan cu Dan Alexa. Chiar ea a dezvăluit tot

Ce relație a avut de fapt Anamaria Prodan cu Dan Alexa. Chiar ea a dezvăluit tot

Cojocaru Cristian / 20.01.2022, 14:43
Ce relație a avut de fapt Anamaria Prodan cu Dan Alexa. Chiar ea a dezvăluit tot

Un gest de-al Anamariei Prodan față de Dan Alexa a determinat gurile rele să creadă că între cei doi ar fi ceva mai mult. Cu toate că de-a lungul anilor, impresara a făcut mai multe declarații în acest sens, acum, aflată în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a dezvăluit cum au stat lucrurile în realitate.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce relație a avut cu Dan Alexa

În luna iulie a anului 2019, Dan Alexa era antrenor al formației Astra. La sfârșitul partidei cu FC Botoșani, meci finalizat cu un egal, camerele TV au surprins-o pe Anamaria Prodan în timp ce îl lovea pe tehnician. La acea vreme, impresara a venit cu scuzele de rigoare, afirmând că a fost vorba „de un scandal” și că a greșit atunci când a ripostat.

Se pare că episodul de la Giurgiu a plecat de la evoluția lui Tiram, fundașul central care a susțintu un penalty în cadrul meciu. Dacă Anamaria Prodan a insistat pentru el, „Chirurgul” și-a exprimat nemulțumirea cu privire la achiziția jucătorului.

„La lift acolo mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, că eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. E un lucru pe care o să îl regret toată viaţa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece”, a spus Anamaria la Digi Sport Matinal.

Cu toate că fosta soție a lui Reghe a afirmat că era vorba despre un scandal, gestul a fosst catalogat de ceilalți ca fiind un gest de gelozie, iar că tehnicianul ar fi primit corecția din cauză că între cei doi era o relație de dragoste. Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, cel din urmă deschizând din nou subiectul despre Dan Alexa.

anamaria prodan dan alexa
Zvonurile spuneau ca Anamaria Prodan a reactionat asa din cauza geloziei

„Îl iubesc pe Dan Alexa”

Maticiuc a întrebat-o dacă are legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecampf, având în vedere că mai mulți au acuzat-o pe impresară că l-ar fi înșelat pe Reghe cu Dan Alexa. Anamaria Prodan a afirmat că îl iubește pe Dan Alexa, dar că nu este vorba despre iubirea la care se referă ceilalți.

„Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. Măi, voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c***ă. Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu”, a declarat aceasta.

Anamaria Prodan a ținut să nege încă o dată acuzațiile, ba mai mult, completând că fostul ei soț a profitat de această situație ca să-și ascundă infidelitatea. Aceasta nu a negat că păstrează legătura cu Alexa, mai ales că la vremea respectivă și-a cerut scuze față de tehnician. Într-o notă de amuzament, ea a spus: „Nu bat fete, bat doar bărbați!”.