Home » Life & Style » Ce religie are, de fapt, Anca Serea. Vedeta a răspuns, în sfârșit, curiozității fanilor

Ce religie are, de fapt, Anca Serea. Vedeta a răspuns, în sfârșit, curiozității fanilor

Alexandru Cazacu / 08.06.2021, 17:57
Ce religie are, de fapt, Anca Serea. Vedeta a răspuns, în sfârșit, curiozității fanilor

La cei 40 de ani ai săi Anca Serea se poate considera o femeie împlinită. Vedeta are împreună cu cu soțul său Adi Sînă nu mai puțin de șase copii. Ei bine, se pare că Anca a fost întrebată de mai multe ori dacă este sectantă și din acest motiv a decis să fie mamă de atâtea ori. Află mai departe ce religie are Anca Serea. Vedeta le-a răspuns pe blogul său curioșilor.

Ce religie are Anca Serea. Prezentatoarea a răspuns, în sfârșit, curiozității fanilor

În urma mai multor întrebări legate de religia sa, Anca Serea a decis să vorbească pe blogul său despre credința pe care o are. Se pare că vedeta este foarte deranjată de faptul că mulți oameni se gândesc la religia ei, acest subiect fiind adesea adus în discuție.

Cu toate acestea, prezentatoarea este de părere că religia nu este un subiect de discutat și susține că adoră să fie mamă și că iubește foarte mult copii, ca orice om normal. Pe copii cei mari ai Ancăi Serea îi cheamă Sara și David, iar ceilalți au fost botezați Noah, Ava, Moise Petru, Leah-Maria.

”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații.

Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris Anca Serea pe blogul său.

Ce religie are Anca Serea
Ce religie are Anca Serea

Anca Serea este de religie ortodoxă

În cadrul unui Q & A pe IG Story realizat de Anca Serea, ea a declarat că este creștin-ortodoxă. Ba chiar mai mult de atât, ea susținea atunci că de când a devenit mamă este mai motivată și mai bună.

”Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață”, a mai scris Anca Serea.

De asemenea, vedeta a precizat faptul că merge la biserică atât cu ocazia fiecărei sărbători importante, dar și duminica sau atunci când simte nevoie să își elibereze sufletul. Cu toate acestea, Anca Serea este de părere că acest religia nu se discută și susține că nu este datoare să dea explicații nimănui.

Deși s-a zvonit că Anca s-ar pregăti să mai aducă un copil pe lume, vedeta a spus că nu mai poate avea copii deocamdată, din cauza problemelor de sănătate. Aceste zvonuri au ieșit după ce soția lui Adrian Sînă a luat câteva kilograme în plus.