Home » Life & Style » Ce reprezintă cifrele din CNP în numerologie. Semnificațiile nebănuite, dezvăluite de specialist

Ce reprezintă cifrele din CNP în numerologie. Semnificațiile nebănuite, dezvăluite de specialist

Nechifor Ioana / 03.12.2020, 15:44
Ce reprezintă cifrele din CNP în numerologie. Semnificațiile nebănuite, dezvăluite de specialist

Un banal CNP poate dezvălui un cod informațional excepțional. Dacă știi cum să interpretezi cifrele în numerologie, vei putea să descoperi caracteristici esențiale pe care le are destinul tău, cum îți este influențată viața având în vedere influența acelor numere. Tot prin prisma acestui CNP poți să afli care este lecția pe care trebuie să o înveți și unde trebuie să lucrezi pentru a depăși încercările pe care destinul ți le oferă. În orice caz, CNP-ul conține semnificații nebănuite. Mai jos, găsești semnificația cifrelor din CNP,în numerologie.

Un banal CNP, un cod informațional incredibil

CNP-ul, Codul Numeric Personal, conține 13 cifre. Scopul acestuia este de a individualiza un mod unic o persoană, fiind un instrument de verificare și identificare a datelor.

În general, mulți trec cu vederea importanța pe care o ascunde CNP-ul. Cei care au cunoștințe însă pe partea de numerologie sau, pasionați de acest domeniu, au studiat informații, au realizat că acest CNP nu reprezintă doar o banală înșiruire de numere, ci oferă detalii importante despre destinul unei persoane.

CNP-ul ne urmărește toată viața, nu se schimbă, și dezvăluie despre noi aspecte esențiale care ne pot fi de folos dacă știm să le interpretăm.

Fiecare cifră are o anumită semnficație în numerologie și ținând cont de influența acelui număr vom putea descoperi multe lucruri despre un om.

Ce fel de caracter are, care sunt probele de încercări pe care trebuie să le depășească, care sunt punctele forte, dar și ce minusuri are.

Semnificația cifrelor din CNP, dezvăluită de specialist

Specialist în astrologie și numerologie, Mihai Voropchievici, a vorbit despre rolul pe care îl joacă cifrele din CNP în viața unei persoane.

„Este un fel de destin scris pe cartea de identitate. Cifrele acestea sunt pentru ajutor. Ce ne-am face noi dacă nu am avea numerele? Totul ar fi mai greu (…). Ziua, luna, anul, sexul, acestea sunt singurele cifre ale tale. Celelalte cifre sunt administrative. Acolo sunt niște date incubate. Oricâtă numerologie am învăța, nu o să putem să le interpretăm”, este de părere Mihai Voropchievici, conform Antena 3.

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Acesta susține că deși CNP-ul are 13 numere, 13 nu este o cifră ghinionistă, așa cum consideră multe persoane. De fapt, această cifră este o cifră divină, a norocului.

Mihai Voropchievici a oferit semnificația fiecărei cifre în numerologie de la 1 la 9. „Majoritatea tratează de la 1 la 8 CNP-ul. Total greșit. Pornim de la 0 până la 9. Fiecare cifră vine cu conotația ei.
Mai multe cifre de același fel îți dau niște caracteristici puternice despre persoana respectivă”, a adăugat acesta.

Ce înseamnă cifrele din CNP în numerologie

Astfel, el a luat fiecare cifră de la o la 9 și a vorbit despre semnificația pe care o poartă în numerolologie. Cunoscând acest detaliu, putem să descoperim aspecte relevante despre viața și personalitatea unui individ.

Fiecare cifră are o anumită semnificație în numerologie
Fiecare cifră are o anumită semnificație în numerologie
  • Cifra 1– autoritate, voință, egoism, lider, acțiuni pe cont propriu.
  • Prezența lui 2- sensibil, mediator, consilier, asociere.
  • Prezența lui 3 – socializezi, comunici, ești creativ, te bucuri de viață. În ceea ce privește partea negativă, ești puțin mincinos, frivol.
  • Prezența lui 4 – devotament, om muncitor, un om care nu crede decât dacă vede. „Să te ferească Dumnezeu de răzbunarea celui care are mai multe cifre de 4 în CNP”.
  • Prezența lui 5 – tipul de om versatil, aventurier. Oameni care trăiesc din plin, sunt sociabili, dar au și o notă de imaturitate și iresponsabilitate.
  • Prezența lui 6 – om echilibrat, cu un simț dezvoltat al familiei, iubăreț. Acești oameni tind să își dea de multe ori foarte multă importanță. Sunt căutătorii unui vis dintr-o viață anterioară.

Caută perfecțiunea care de fapt se găsește doar la Divinitate. „Să se mulțumească cu ce au pe Pământ, să nu mai caute himere”.

Ce semnifică cifra 0

  • Cifra 7 – om inteligent, introvertit, dar cu o notă de egoism. Sunt genul de oameni care nu acceptă îngrădiri.
    Se întâmplă ca aceste persoane să aibă parte de uniuni (ex: căsătorii) care se desfășoară mai târziu. „Sunt mame care mă întreabă: De ce fiul meu, la vârsta x, având 7 cifră de destin, nu se căsătorește? Pentru că încă nu și-a găsit perechea. O persoană cu care să fie pe aceeași frecvență”. Nu trebuie să intri în panică, pentru că fiecare cifră lucrează în favoarea omului. De multe ori, omul o desconsideră, o lasă în plan secund.
  • Prezența lui 8 – oameni de succes, afaceriști, oameni care tind spre bogăție, care dețin bogăția. Se poate întâmpla însă să devină egoiști, să-și piardă simțul umanității.
  • Prezența lui 9 – persoană altruistă, cu spirit de sacrificiu, un pic idealistă, un om foarte rapid (grăbit). De multe ori greșește în viață tocmai prin prisma acestui lucru, că este genul de om precipitat.
Cifrele din CNP dezvăluie trăsăturile esențiale ale unei persoane
Cifrele din CNP dezvăluie trăsăturile esențiale ale unei persoane
  • Prezența lui 0 arată încercările pe care o persoană poate să le primească în viață.  0 preia din semnificația cifrei alăturate. De exemplu, dacă îți apare 400 asta înseamnă că poți să intri într-o zonă în care depui o muncă fantastică. Obții totul dar cu muncă constantă. Această combinație de cifre îți dă de obicei multe probe de încercări, pe care trebuie să le depășești prin valoarea cifrei care se află în față.
    „0 implică o datorie pe care tu trebuie să o percepi în cursul vieții și pe care trebuie să o îndeplinești”, susține Voropchievici.

În ce condiții se poate schimba CNP-ul

CNP-ul, acel cod care apare la înregistrarea nașterii în registrele de stare civilă, se face pe baza datelor înscrise în actul nașterii care fac referire la sex și data nașterii.

Potrivit legii, CNP-ul se poate schimba doar în următoarele situații:

  • o persoană își schimbă sexul;
  • există neconcordanțe privind CNP-ul;
  • apar erori în rubrica din certificatul de naștere în care se înscrie CNP-ul;
  • actul de naștere a fost rectificat și astfel au fost modificate datele din CNP;
  • CNP-ul a fost atribuit greșit.
Cifra 2
Cifra 2

Ce cifre le sunt asociate femeilor/bărbaților în CNP

Femeile, născute în intervalul 1900 – 1999, primesc cifra 2 în CNP și, pentru același interval, bărbaților le este asociată cifra 1 în buletin. Așadar, în aceste cazuri, codul numeric personal va debuta cu 2, respectiv cu 1.

Lucrurile se schimbă pentru cei care s-au născut după anul 2000. Astfel, o persoană de sex feminin are în CNP cifra 6, iar persoana de sex masculin născută după anul 2000 primește are cifra 5 în CNP.

În aceste situații, prima cifră a codului numeric personal este 6, respectiv 5.