Home » Life & Style » Cea mai frumoasă șoferiță de autobuz din Anglia. Toți îi spun că arată ca un model. Imagini uimitoare cu tânăra

Cea mai frumoasă șoferiță de autobuz din Anglia. Toți îi spun că arată ca un model. Imagini uimitoare cu tânăra

Violeta Badea / 23.02.2021, 09:39
Cea mai frumoasă șoferiță de autobuz din Anglia. Toți îi spun că arată ca un model. Imagini uimitoare cu tânăra

Cea mai frumoasă șoferiță de autobuz din Anglia. Toți îi spun că arată ca un model. Imagini uimitoare cu tânăra. O tânără din Marea Britanie a uimit pe toată lumea cu job-ul pe care și l-a ales. Arată ca un fotomodel, dar meseria ei este de șofer de autobuz. Da, ai auzit bine! Iată cum arată și care este povestea ei.

Cea mai sexy soferita de autobuz din Anglia
Cea mai sexy soferita de autobuz din Anglia

Cea mai frumoasă șoferiță de autobuz din Anglia

Jodie Leigh Fox, în vârstă de 24 de ani, din Essex, Anglia, a ales să urmeze o meserie dedicată bărbaților: șofer de autobuz. Așa cum era de așteptat, tânăra primește mesaje în fiecare zi legate de aspectul său fizic. Oamenii nu înțeleg de ce o tânără așa frumoasă a ales să conducă un autobuz, mai ales că ar putea să urmeze o carieră în domeniul modei.

„Primesc foarte multe comentarii de la pasageri, mai ales dacă sunt bărbaţi. Când urcă în autobuz au întotdeauna aceeaşi reacţie: ‘Eşti atât de frumoasă’ sau ‘Nu am văzut în viaţa mea un şofer de autobuz atât de frumos’. Oamenii îmi spun că sunt mult prea drăguţă pentru a lucra în acest domeniu, dar primesc şi multe complimente de la pasagere care îmi laudă manechiura, părul sau machiajul” a mărturisit Jodie, citată de dailymail.co.uk.

Jodie Leigh Fox a declarat că își dorește să lupte împotriva stereotipurilor legate de job-ul ei că îşi iubeşte meseria, în ciuda faptului că i se spune că este mult prea frumoasă pentru a face această meserie destul de grea. Tânăra a făcut ravagii pe rețelele de socializare unde postează videoclipuri în care vorbește despre persoanele pe care le întâlnește zilnic în autobuzul pe care îl conduce.

Tanara arata ca un fotomodel
Tanara arata ca un fotomodel

Cum a ajuns să aibă această meserie

Jodie Leigh Fox a declarat că a lucrat înainte ca îngrijitoare, iar pasiunea pentru condus o are încă din copilărie. Practic a fost un vis devenit realitate. Frumoasa tânăra a declarat că atunci când era mică se așează în fața autobuzelor, lângă șofer.

„Când am renunţat la slujba de îngrijitoare, mi-am dat seama că am fost întotdeauna pasionată de conducerea autobuzelor şi am vrut să îmi îndeplinesc acest vis. Când eram mai mică îmi plăcea să stau în faţă, lângă şofer, îmi plăcea şi voiam şi eu să conduc aşa că mi-am transformat visul în realitate. A trebuit să susţin mai multe examene pentru a deveni şofer de autobuz, nu este aşa uşor cum cred oamenii”, a spus Jodie.

Referitor la relația pe care o are cu colegii săi, Jodie a recunoscut că există anumite probleme de comunicare, deoarece este mai mică faţă de ceilalți. Tânăra este un caz rar și a devenit imediat virală și pe rețelele de socializare.

„Nu există femei cu vârste apropiate de a mea. Mi-am făcut câţiva prieteni la depou, dar în mod normal vin, îmi iau cardul de călătorie şi plec în cursă”, a precizat Jodie.

Jodie Leigh Fox a spus că are de gând să lucreze în acest domeniu până la pensionare și își dorește foarte mult să schimbe mentalitatea oamenilor despre cei care au această meserie.