Home » Life & Style » Cei mai bogați copii din lume. Cine sunt și de ce averi colosale se bucură

Cei mai bogați copii din lume. Cine sunt și de ce averi colosale se bucură

Violeta Badea / 11.05.2021, 12:50

Cei mai bogați copii din lume. Cine sunt și de ce averi colosale se bucură. Nici nu au ajuns la vârsta majoratului, dar se află mereu în centrul atenției și se pot lăuda deja cu o avere impresionantă. Unii s-au născut norocoși și au moștenit sume colosale, în timp ce alții s-au născut genii și le-au obținut singuri. În acest material vă vom prezenta un clasament al celor mai bogați copii din lume.

Cei mai bogați copii din lume

Printul George
Printul George

1. Prințul George

George Alexander Louis, în vârstă de șapte ani, este fiul cel mare al prinţului William şi al ducesei, Kate Middleton. Acesta s-a născut pe data de 22 iulie 2013 și deja se află pe lista celor mai bogați copii din lume. Prințul George este  al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său. Acesta are o avere estimată la 3,6 miliarde de dolari, iar pentru că face parte din familia regală, el şi părinţii lui primesc, în fiecare an, mai mult de 500 de milioane de euro din bugetul public.

2. Prinţul Moulay Hassan

Prinţul Moulay Hassan, în vârstă de 18 ani, este moştenitorul tronului Marocului, fiind fiul cel mare al regelui Mohammed VI şi al prinţesei Lalla Salma. Copilul are numeroase apariții publice, deoarece participă alături de tatăl său încă de la vârsta de 10 ani la toate vizitele şi întâlnirile oficiale. Prinţul Moulay Hassan are o avere de circa 1,5 miliarde de dolari, dar aceasta va crește după ce va moşteni tronul Marocului.

Suri Cruise
Suri Cruise

3. Suri Cruise

Suri Cruise, în vârstă de 15 ani, este fiica celebrului actor Tom Cruise. Se spune că actorul le-ar fi interzis bonelor să folosească negaţiile în preajma lui Suri. De asemenea, Tom Cruise îi face toate poftele și îi oferă tot ceea ce își dorește fără să se uite la bani. Suri Cruise a primit o avere de peste 250 de milioane de euro.

4. Dannielynn Hope Marshall Birkhead

Dannielynn Hope Marshall Birkhead, în vârsta de 14 ani, este fiica regretatei actrițe, Anna Nicole Smith. După moartea mamai sale, fetița a moștenit 10 milioane de dolari plus alte 49 milioane de dolari pe care avocații le-au obținut de la foștii soți ai mamei sale. Bineînțeles, Dannielynn Hope Marshall Birkhead va intra în posesia banilor abia când va împlini vârsta de 18 ani.

Valentina Paloma Pinault
Valentina Paloma Pinault

5. Valentina Paloma Pinault

Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 13 ani, este fiica actriței Salma Hayek și a omului de afaceri François Pinault. Tatăl său a trecut o proprietate din Statele Unite pe numele ei. În plus, acesta îi oferă 40 de mii de euro în fiecare lună. Averea fetei a fost estimată la circa 12 milioane de dolari.

6. Isabella Barrett

Isabella Barrett, în vârstă de 14 ani, a participat la mai multe concursuri de frumusețe și show-uri de televiziune. Fetița se poate lăuda cu peste două milioane de euro în conturi. În plus, Isabella Barrett are o impresionantă colecție de bijuterii și produse cosmetice pentru copii.

Ryan Kaji
Ryan Kaji

7.  Ryan Kaji

Ryan Kaji, în vârstă de 10 ani, are în jur de 30 de milioane de abonați pe Youtube și are propriul show pe Amazon Kids. Puștiul se poate lăuda cu o avere de peste 32 de milioane de dolari. Ryan Kaji a fost primul youtuber care a semnat un contract cu amazon.