Home » Life & Style » Cel mai urât om din lume. Motivul pentru care arată ca o creatură ciudată

Cel mai urât om din lume. Motivul pentru care arată ca o creatură ciudată

Manolică Anca / 13.04.2021, 09:02

Te-ai întrebat vreodată cum arată cel mai urât om din lume? Cu siguranță nu este un titlu pe care cineva și l-ar dri sau l-ar primi cu plăcere. Cu toate acestea, el vine la pachet și cu anumite avantaje care îl propulsează, devenind cunoscut și popular. Hai să aflăm împreună povestea acestei creaturi ciudate.

Cel mai urât om din lume

Cu toții avem nesiguranțe și defecte fizice, însă învățăm să trăim cu ele. Chiar dacă uneori ce întrebăm cum ar fi ca toții oamenii din lume să arate la fel, Dumnezeu ne-a făcut diferiți pentru a crea o societate echilibrată. Așadar, nu este deloc plăcut să fii numit urât și să mai obții și un titlu pentru asta. Însă, află că această „coroană” mondială nu a fost acordată unui singur om, ci s-a mutat de la o persoană la alta. Mai mult, există persoane care chiar contestă recordul Guinness pentru cel mai urât om.

Chiar dacă este vorba despre o recunoaștere la nivel mondial, mulți oameni nici nu îndrăznesc să se aventureze într-o astfel de competiție, fiind considerată o confirmare a celor mai grave temeri ale lor. De aceea, toți cei care se înscriu în această „luptă” la titlu sunt foarte curajoși. Cel mai urât om din lume este din Uganda. Se pare că el este campionul al oamenilor hidoși de pe pământ.

Godfrey Baguma
Godfrey Baguma

Motivul pentru care arată ca o creatură ciudată

Godfrey Baguma este cel mai urât om din lume, câștigând chiar și un titlu de Cartea Recordurilor pentru aspectul său disproporționat. S-a născut în Uganda, unde locuiește și în prezent. Acesta a fost cizmar, o meserie căreia i-a putut face față. Însă, din dorința de a își îmbunătăți nivelul de trai și de a câștiga mai mulți bani, Baguma a decis să candideze la titlul de cel mai urât om din lume, poate poate câștigă premiul.

Zis și făcut pentru că a și câștigat acest titlu. Godfrey Baguma suferă de o afecțiune rară care îl face să arate ca o creatură ciudată. Întreagul său chip este deformat, având umflături pe diferite părți, trăsături care l-au ajutat să câștige locul I. Potrivit lui Tony Wilson, șeful spitalului Mbarara din regiunea de vest a Ugandei, Godfrey suferă de o afecțiune rară numită fibrodisplazie. Această boală afectează creșterea și plasarea țesuturilor celulare, conducând la o anomalie răspândită în cap și în alte părți ale creierului. Din fericire, boala nu a fost transmisă și copiilor săi, starea lui putând fi ușor gestionată cu medicamentele potrivite.

Godfrey Baguma
Godfrey Baguma

Oportunitățile nu au fost puține în viața sa, iar el a știut să profite din plin de ele. A reușit să câștige statutul de celebritate locală și să înceapă o carieră în muzica pop africană. A lansat diferite melodii care au captat atenția fanilor săi, videoclipurile sale de pe YouTube adunând milioane de vizualizări. Și pentru că se spune că frumusețea stă în ochii privitorului aspectul lui nu l-a împiedicat să își găsească dragostea. Este deja la a treia soție și are opt copii.