Home » Life & Style » Cele mai de succes 7 femei din România. Cine sunt, cu ce se ocupă și care sunt secretele lor

Cele mai de succes 7 femei din România. Cine sunt, cu ce se ocupă și care sunt secretele lor

Cojocaru Cristian / 08.03.2022, 17:41
Cele mai de succes 7 femei din România. Cine sunt, cu ce se ocupă și care sunt secretele lor

Este al doilea an în care este realizat „Topul celor mai de succes femei din România”. Succesul constă în a avea puțin din fiecare, indiferent că vorbim despre bani, carieră, frumusețe, talent sau notorietate. Află care sunt cele mai de succes femei din România și cum arată Top 7 al acestora. Menționăm că aceasta este doar o listă scurtă și că ne putem mândri și cu alte nume din diverse domenii.

Femei  de succes din România

Artiste, prezentatoare sau femei de afaceri, topul din acest an le cuprinde pe toate acestea. Topul femeilor de succes este o campanie Zile și Nopți și Magic FM. Dar cu siguranță lista poate cuprinde și alte nume importante din România, care se pot mândri cu realizările lor în diverse domenii.

Locul 1 – Simona Halep

Se pare că Simona Halep ocupă un loc important nu doar pe podiumurile de tenis, dar și în topul femeilor de succes din România. Aceasta a fost singura sportivă care în acest an a ajuns în top 10, iar la fel ca și anul trecut, încă o dată tenismena ocupă primul loc al topului. Acest lucru nu reprezintă o surpriză, având în vedere că este obișnuită să ocupe o primă poziție în cele mai cunoscute turnee de tenis din lume.

Locul 2 – Andreea Esca

Poziția secundă este ocupată de către Andreea Esca. Aceasta se poate lăuda cu un sfert de secol de carieră în televiziune, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Aceasta reprezintă o adevărată imagine a profesionalismului, ajungând chiar și în cărțile de istorie de la noi din țară.

Locul 3 – Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan ocupă a treia poziție a topului. Pentru cei care nu o cunosc, ea este o femeie de afaceri și singura totodată din acest top. A reușit să devină celebră datorită brandului Musette. În prezent, ea a devenit cunoscută datorită participării sale în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” difuzată la Pro TV, ocupând unul dintre scaunele juraților.

femei de succes
Simona Halep ocupa si in acest an prima pozitiei a topul femeilor de succes

Locul 4 – Andreea Marin

Cea de-a patra poziție este ocupată de către Andreea Marin, iar acest lucru nu e o surpriză, fiind cunoscută drept și „Zâna Surprizelor”, datorită emisiunii care a consacrat-o, „Surprize, suprize” difuzată în trecut la TVR1, în perioada 1999 – 2007. Cu toate acestea, cariera sa jurnalistică și cea de prezentatoare au adus-o pe aceasta în topul femeilor de succes din România.

Locul 5 – Andra

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, totodată fiind și unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent”. Aceasta și-a început cariera în muzică încă de la vârsta de 14 ani, iar de-a lungul timpul a lansat nenumărate hituri cunoscute de toți românii. Se poate lăuda că are o familie de invidiat și o carieră pe măsură, fapt care a adus-o în acest top.

Locul 6 – Andreea Raicu

Andreea Raicu ocupă cea de-a șasea poziție, fiind un adevărat etalon al frumuseții și eleganței. La rândul său, este una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului autohton. Ea a debutat ca model, iar în televiziune s-a lansat prezentând emisiuni precum „Big Brother”, „Megastar” și „Pro fashion” sau „Stil”. Ea mai este cunoscută și pentru numeroasele proiecte caritabile pe care le-a lansat sau în care s-a implicat.

Locul 7 – Delia

Delia ocupă locul al șaptelea, fiind la rândul ei una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta se poate lăuda cu o carieră uriașă fiind cântăreață, compozitoare, dansatoare și vedetă de televiziune. Aceasta reușește de fiecare dată să se facă remarcată prin prezența ei excentrică, iar uneori la polul opus, cât se poate de elegantă, având un stil aparte. Înainte de a se lansa în cariera solo, Delia cânta alături de Nick în trupa N&D, alături de care a reușit să lanseze nenumărate hituri în anii 2000.