Home » Life & Style » Cele mai frumoase citate motivaționale pe care să ți le spui când ești la ananghie

Cele mai frumoase citate motivaționale pe care să ți le spui când ești la ananghie

Nechifor Ioana / 21.06.2021, 18:09
Cele mai frumoase citate motivaționale pe care să ți le spui când ești la ananghie

Cele mai frumoase citate motivaționale. Ne-am propus să realizăm un material care să servească despre sursă de inspirație și încurajare. Un articol menit să reprezinte o doză de optimism și energie, atunci când simți că puterile tale s-au epuizat. Gânduri atent alese, care să te ajute să-ți ridici moralul, atunci când lucrurile nu merg tocmai așa cum ți-ai propus. Nu uita că viața e o școală continuă, cu lecții la orice pas și informații nelimitate pentru evoluția noastră.

Cele mai frumoase citate motivaționale. Idei pe care să le citești, atunci când îți e mai greu

Cele mai frumoase citate motivaționale sau, altfel spus, gânduri atent selectate care să vină în sprijinul tău și să-ți aducă zâmbetul și încrederea în momentele grele.

Desigur, o discuție cu un prieten sau cu o persoană care are intenții bune îți poate schimba radical dispoziția și te poate ajuta să vezi lucrurile altfel. Însă, dacă preferi să trăiești totul în tăcere, nu strică să arunci o privire pe câteva citate motivaționale care vor reuși, cu siguranță, să-ți oferă un gram de bucurie.

Sunt încurajări oferite de oameni pentru oameni, în speranța ca mesajul lor să vină în momentul potrivit pentru a schimba starea de spirit a celui care este la ananghie. Sunt lecții de viață rezumate în idei scurte și esențiale pentru toți cei care simt că au nevoie de un stimulent emoțional.

Vorbe pozitive, de încurajare, ce vor reuși să aducă o rază de speranță în viața celor care se simt epuizați și au nevoie de ajutor. Te invităm să descoperi, mai jos, o serie de citate motivaționale pe care să ți le spui când ești la ananghie sau pe care să i le spui unei persoane din jurul tău când trece printr-o astfel de perioadă.

Citate motivaționale
Citate motivaționale

Îndemn la curaj și speranță

Cu siguranță, Biblia este plină de astfel de învățături menite să acționeze ca un îndemn la curaj și speranță. La îndrumare. Sunt poveți, vorbe de suflet menite să ne călăuzească atunci când simțim că ne-am abătut de la drumul nostru.

Un astfel de mesaj special motivațional este cel care se regăsește în Noul Testament, în Evanghelia după Ioan.

Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea. (Ioan, 16, 33)

Idei scurte, dar cu un impact major pentru minte și suflet, care ne îndeamnă la luptă, încredere și perseverență. În lume neazuri veți avea – arată faptul că oricât de multe piedici ar putea să apară în calea ta, trebuie să găsești puterea să te ridici și să mergi mai departe.

Trebuie să îți încarci sufletul cu speranță, bucurie și credință că, așa cum după ploaie apare curcubeul, așa drumul tău va fi presărat cu numeroase momente extraordinare care te vor recompensa pe măsura muncii tale și a efortului depus.

Sunt scări pe care trebuie să le urci pentru a te dezvolta și a ajunge la cea mai bună versiune a ta. Viața poate fi uneori asemenea unui roller coaster, cu urcușuri și coborâșuri, însă important este să nu te dai bătut, să nu cedezi.

Indicat este să reușești la orice pas să îți încarci inima cu mici bucurii pentru a merge mai departe.

Citate motivaționale
Citate motivaționale

Citate motivaționale impresionante

Am selectat pentru tine câteva citate motivaționale, menite să îți ridice moralul atunci când te regăsești într-o situație în care ai nevoie de vorbe bune care să-ți aline mintea și sufletul.

„Ataşează-te de cei care te pot face mai bun şi primeşte-i pe cei care, la rândul tău, îi poţi face mai buni”, Seneca.

„Vor exista întotdeauna oameni care te vor răni, aşa că trebuie să-ţi păstrezi încrederea şi doar să ai mai multă grijă în cine te încrezi a doua oară”, Jose Garcia Marguez.

„Nu fiecare furtună vine să îți distrugă viața. Unele vin să îți curețe calea”, Pr. Constantin Galeriu.

„Oamenii nu se deosebesc atât prin ceea ce zic, cât prin ceea ce fac”, Mihai Eminescu.

„Dacă nu ne schimbăm, nu creștem. Dacă nu creștem, nu trăim cu adevărat”, Gail Sheehy.

„Nebunia înseamnă să faci în fiecare zi același lucru și să te aștepți la rezultate diferite”, Albert Einstein.

„Dacă nu-ți place situația actuală, atunci fă o schimbare! Nu ești un copac”, Jim Rohn.

Dacă vrei să vezi curcubeul, trebuie doar să te lupți cu ploaia

„Viaţa ţi se va schimba numai atunci când vei fi mai ataşat de visurile tale decât de zona ta de confort”, Billy Cox.

„Astăzi este o zi minunată să te comporți ca persoană care ai vrut dintotdeauna să fii”, Robin Sharma.

„Dacă vrei să vezi curcubeul, trebuie doar să te lupți cu ploaia”, Paulo Coehlo.

„Viaţa nu este ceva static. Singurii oameni care nu se răzgândesc sunt cei cu mintea dusă, din ospicii, care nu pot, şi cei din cimitire”, Everett Dirksen.

„Viaţa e frumoasă, dacă îi dai voie să fie”, Charles Bukowski.

„Succesul îl adoră pe cel care învaţă pe tot parcursul vieţii”, Robin Sharma.

„În cele din urmă ce ne rămâne e doar viaţa aceasta, atârnând de un fir de păianjen, viaţa aceasta care ne ia în glumă neliniştile, fricile. Şi totuşi, avem datoria de a o iubi cu o iubire neţărmurită”, Charles Bukowski.

Ceea ce e important în viaţă e viaţa şi nu rezultatul vieţii”, Goethe.