Home » Life & Style » Cele mai sexy prezentatoare meteo din lume – avem și românce printre ele

Cele mai sexy prezentatoare meteo din lume – avem și românce printre ele

Violeta Badea / 21.01.2021, 13:08

Cele mai sexy prezentatoare meteo din lume – avem și românce printre ele. Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai sexy femei care prezintă meteo din lume? Fie că vorbim de cele din străinătate sau de cele din România, prezentatoarele arată senzațional, au un corp perfect și o privire senzuală care poate înnebuni orice bărbat. În acest articol vă vom prezenta un top 8 al celor mai frumoase femei care prezintă meteo din lume, iar aici regăsim și românce.

Cele mai sexy prezentatoare meteo din lume

Cele de mai jos sunt cunoscute ca fiind cele mai sexy, senzuale și frumoase prezentatoare meteo din întreaga lume. La televizor se afișează sumar, purtând rochii scurte și decolteuri extrem de generoase. Tinerele nu fac furori doar pe micile ecrane, ci aprind imaginaţia și pe site-urile de socializare. Iată un top 8 al celor mai frumoase prezentatoare.

1. Yanet Garcia, Mexic

Yanet Garcia este considerata cea mai sexy prezentatoare meteo din lume
Yanet Garcia este considerata cea mai sexy prezentatoare meteo din lume

Yanet Garcia este de departe cea mai sexy prezentatoare meteo din lume. Tânăra din Mexic, în vârstă de 30 de ani, are un corp perfect și un chip angelic. Aceasta are forme perfecte și poate întoarce privirea oricui.

Yanet Garcia face sport de mulți ani, iar rezultatele sunt vizibile. În trecut, Yanet a fost un model de succes și oferta de a lucra în televiziune nu a atras-o foarte mult la început.

2. Susana Almeida, Mexic

Susana Almeida este una dintre cele mai frumoase și sexy prezentatoare ale rubricii Meteo. Voluptoasa Susana reușește sa facă audiențe record și să țină toți bărbații ațintiți asupra televizoarelor și datorită hainelor mulate pe care le poartă.

Aceasta a reușit să se remarce și prin gafele pe care le-a comis în timp ce prezenta rubrica. Susana Almeida a devenit faimoasă în întreaga lume după ce mai multe imagini din timpul jurnalului meteo au devenit virale și au fost postate pe reţelele de socializare. Ținuta mult prea mulată pe care a ales-o a făcut-o celebră.

3. Cele mai sexy prezentatoare meteo din lume. Gabriela Grechi, Italia

În anul 1999, a apărut pentru prima dată la televizor în „Orario Continuato” pentru Telelombardia. Blondă și cu un corp de zeiță s-a făcut remarcată imediat. Gabriela a devenit cunoscută în diferite reclame TV, precum și în serialele TV „Casa Vianello, Finalmente soli” și „O la va o la spacca”. La meteo s-a remarcat prin frumusețea ei, dar și prin ținutele provocatoare.

4. Jackie Guerrido, Puerto Rico

Jackie Guerrido, Puerto Rico
Jackie Guerrido, Puerto Rico

Jackie Guerrido s-a născut în San Juan, Puerto Rico și s-a făcut remarcată rapid prin frumusețea pe care o afișa la emisiunile meteo pe care le prezenta. Prezentatoarea meteo are mii de admiratori datorită formelor sale impresionante.

5. Cele mai sexy prezentatoare meteo din lume. Ramona Olaru, România

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de pe meleagurile noastre. În fiecare dimineață, Ramona ne încântă în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată de postul de televiziune Antena 1, unde prezintă rubrica meteo.

Prin frumusețea sa reușește să aducă soarele în platoul emisiunii chiar și în cel mai ploios anotimp. Ramona face senzație și pe site-urile de socializare. Aceasta își surprinde fanii de fiecare dată când are ocazia cu fotografii incendiare.

6. Andreea Gherasim, România

Andreea Gherasim,Romania
Andreea Gherasim,Romania

Andreea Gherasim, în vârstă de 24 de ani, se află încă la început de carieră, dar s-a remarcat deja prin chipul angelic și corpul de fotomodel pe care îl afișează. Aceasta apare la tv plină de energie și entuziasm, iar asta a făcut-o să aibă deja mii de admiratori.

7. Lluvia Carrillo, Mexic

Lluvia Carrillo este consacrată pentru imaginile provocatoare pe care le afișează pe rețelele de socializare. Ea a fost prima prezentatoare meteo care a spart toate audiențele pentru frumusețe, ci mai puțin pentru grade.

8. Ramona Păuleanu, România

Ramona Pauleanu, Romania
Ramona Pauleanu, Romania

Ramona Păuleanu este una dintre cele mai frumoase prezențe de la rubrica meteo. Ramona a avut o misiune grea la postul de televiziune Pro TV, aceea de a-l înlocui pe carismaticul Florin Busuioc. Dar a făcut o treabă excelentă și a câștigat o groază de fani.