Home » Life & Style » Cifra 4 în numerologie – ce înseamnă să fii ”guvernat” de acest număr și la ce să fii atent în viață

Cifra 4 în numerologie – ce înseamnă să fii ”guvernat” de acest număr și la ce să fii atent în viață

Redactia Știri / 26.10.2020, 18:02
Cifra 4 în numerologie – ce înseamnă să fii ”guvernat” de acest număr și la ce să fii atent în viață

Cifra 4 în numerologie vorbește despre o persoană axată pe o viață focusată pe comunicare. Cei care au această cifră în harta numerologică sunt oameni cărora nu le place prea mult singurătatea, motiv pentru care ei vor căuta mereu să formeze legături și să se implice în tot felul de activități. Sunt deschiși așadar către mediul relațional și sunt buni psihologi. Planeta Mercur este cea care guvernează această cifră.

Ce simbolizează cifra 4

Cifra 4 simbolizează un pătrat. La rândul său, pătratul reprezintă ordinea universului. Este văzut ca fiind stabil și solid. În momentul în care laturile funcționează împreună, muncesc împreună și depun același efort, întâlnim ideea de stabilitate. Când însă una din aceste laturi dispare sau se destramă, structura nu mai prezintă stabilitate, ci se află în situația de a se destrăma.

Cifra 4 are o energie dublă. Potrivit impact.ro, energia cifrei 4 presupune o energie înclinată spre smerenie și sacrificiu.

Cifra 4 are o energie duală
Cifra 4 are o energie duală

Cifra 4 în numerologie. Caracteristici pozitive

Dacă v-ați calculat cifra destinului și ați aflat că este 4 în numerologie, atunci este cazul să cunoașteți câteva aspecte importante despre numărul care vă caracterizeză evoluția în viață.

O simplă cifră poate reda trăsături importante despre personalitatea dumneavoastră, dar și despre cursul pe care îl aveți în viață. După ce ați adunat toate numerele din data nașterii (ziua, luna și anul) și ați obținut o singură cifră, respectiv 4, este bine să aveți în vedere caracteristicile pozitive pe care această cifră le poate aduce în viața voastră.

Cifra 4 vorbește despre o persoană a cărei trăsătură definitorie este sociabilitatea. Acest gen de persoană fuge de singurătate, motiv pentru care va avea o viață socială activă. Comunicarea este punctul fortei al acestei persoane, îi place să discute și să asculte, va lega cu ușurință relații și se va dovedi un foarte bun psiholog, arată horoscopurania.ro.

Pe plan profesional, oamenii care au cifra 4 în harta destinului se pot bucura de diverse reușite și pot fi avansați în funcție la locul de muncă, căci reușesc să-și exprime cu ușurință ideile într-un mod clar și să puncteze exact ceea ce îi interesează.

Persoana cu cifra 4 în harta numerologică este o fire deșteaptă, descurcăreață, bine organizată, cu intelect dezvoltat, ceea ce o va ajuta să devină un angajat de valoare. Se înțelege bine cu colegii și cu șefii. Se bucură de o carieră înfloritoare grație abilităților sale de comunicare.

Pe plan sentimental, aceste persoane sunt loiale și de încredere. În viața de zi cu zi, sunt firi harnice și perseverente.

Caracteristici negative

Cei care au cifra 4 pe harta destinului tind să își asume prea multe responsabilități, iar din cauza acestui lucru pot deveni extrem de solicitanți. Multitudinea de sarcini îi poate aduce în punctul în care nu mai reușesc să facă față activităților în care se implică.

Tocmai din dorința lor prea mare de organizare, indivizii cu cifra 4 în numerologie riscă să devină neinteresanți și plictisitori pentru cei din jur. Sunt prea obsedați de a avea totul în ordine, de a deține controlul asupra propriei vieți, iar prin prisma acestor aspecte ei riscă să nu iasă de zona lor de confort. Acest lucru îi poate împiedica să descopere experiențe și lucruri noi, să-și dezvolte aptitudinile.

Persoanele cu cifra 4 în numerologie obișnuiesc să fie perfecționiste, ceea ce îi face să-și epuizeze resursele. Ar trebuie să fie mai puțin atente la detalii și să nu mai caute perfecțiunea.

O altă trăsătură care poate fi în defavoarea lor este tocmai faptul că uneori vorbesc prea mult și dau prea mult din casă. Sinceritatea se poate întoarce însă împotriva lor, dacă anumite detalii ajung la persoane rău-intenționate. Așadar. este bine să țină pentru ei anumite lucruri de care ceilalți se pot folosi.