Home » Life & Style » Cine a plecat de la Survivor 2022, reality show-ul difuzat de Pro TV. 4 concurenți se luptă pentru marele premiu

Cine a plecat de la Survivor 2022, reality show-ul difuzat de Pro TV. 4 concurenți se luptă pentru marele premiu

Manolică Anca / 30.05.2022, 13:00

Competiția Survivor România 2022 este în plină desfășurare pe nisipurile incandescente ale Republicii Dominicane. În condiții grele, de junglă, fără mâncare și un loc cald de dormit, Faimoșii și Războinicii se luptă din răsputeri pe trasee dure pentru marele premiu de 100.000 de euro pus la bătaie de trustul PRO. Iată cine sunt cei 24 de concurenți intrați în joc de la început și care dintre ei au fost eliminați până acum.

Un membru al Faimoșilor a plecat de la Survivor România 2022

Meciul de luni, 17 ianuarie 2022, i-a adus pe Faimoși în ipostaza de a propune trei oameni pentru eliminare. Aceștia au fost Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia. Așadar, în cadrul primului consiliu de eliminare s-a hotărât ca Xonia să fie cea care pleacă acasă.

„Ai adus puncte, într-un joc în care părea că nu vei face asta. Ai intrat cu zâmbetul pe buze în Consiliu. Ai dovedit că eşti o învingătoare”, a spus Daniel Pavel.

Astfel, echipa Războinicilor a mai înscris o victorie, fiind cea de-a treia de până acum. În schimb, concurenții acestei echipe au primit un coș plin de fructe. Cu toate că la mijlocul meciului, părea că Faimoșii vor înscrie puncte numeroase, duelul dintre cele două echipe a luat sfârșit cu scorul de 10-7 pentru Războinic.

În cadrul ambelor echipe au avut loc derapaje, astfel că Blaze de la Războinici i-a adresat injurii lui Cătălin Zmărăndescu, iar ulterior Roxana Ciuhulescu a intrat în dispută, împingându-l pe Blaze. Moderatorul emisiunii i-a avertizat pe aceștia că dacă situația se repetă, atunci vor trebui să suporte consecințele.

„Nu reuşim să ieşim din pasa asta proastă, e greu când nu mănânci nimic. Când vezi atâta ură, aşa un comportament, nu ai cum să taci. E adevărat, mai există şi discuţii, dar când există înjurii, nu e ok. Am trei zile de când nu mănânc nimic, asta este. Am tras cat am putut. Asta a fost.”, a spus Cătălin Zmărăndescu, după ce Faimoşii au pierdut meciul.

Cu toate că Războinicii se bucură de victorii, la rândul lor au pierdut un concurent și anume pe Liviu Mihalca care este dansator profesionist, alegând să se retragă pentru că lipsa mâncării dar și traseele i-au dăunat.

„Consider că nu am fost cel mai bun concurent. Mi-e frică să intru pe traseu. Nu reuşesc să mă acomodez. Nu vreau să îi trag în jos pe colegii mei. Primele zile au fost foarte ok, dar consider că nu pot duce la final. Din acest motiv, am ales să fac anunţul. Eu sunt şi dansator profesionist şi nu vreau să nu mai pot dansa după emisiune”, a spus Liviu Mihalca.

Cine este Xonia

plecat survivor 2022
Xonia este o cunoscuta cantareata, actrita si dansatoare

Xonia, concurenta din cadrul echipei Faimoșilor care a fost eliminată, pe numele său real Loredana Sachelaru este cântăreață, compozitoare, model, actriță dar și dansatoare. Aceasta a debutat pe când avea 20 de ani, în anul 2009 cu single-ul „My beautiful One”. Atunci a participat și în cadrul festivalului Cerbul de Aur, reprezentând Australia.

Un an mai târziu, aceasta colabora cu Deepcentral la piesa „My Beautiful One”, fiind cea mai difuzată melodie a anului. În cadrul The Australiant Ballet School, Xonia a făcut balet, dar a jucat și în filme și piese de teatru. Aflată în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, actrița a declarat:

„Sunt super excited. Foarte pregătită, abia aştept. Sunt pregătită, nu vezi ce echipă am. E cald, sunt obişnuită. Cu echipa asta minunată vom câştiga. Faimoşii sunt cei mai tari. Sunt născută şi crescută în Australia, de câţiva ani buni sunt în România.”, a declarat aceasta.

Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale de la Survivor România 2022

Ediție cu ediție, jocurile devin din ce în ce mai complicate, iar implicarea concurenților este esențială pentru a reuși să lege victorii! Din păcate, unele accidentări nu pot fi evitate, lucru care îi fac pe concurenți să stea mai mult pe bară. În ediția de luni seară, 24 ianuarie, Faimoșii și Războinicii au oferit un spectacol incredibil pe nisipul din Republica Dominicană și au ajuns pentru prima dată în fața ștafetei, la scorul de 9 la 9.

Norocul a fost de partea Războinicilor și de această dată, pentru că au reușit să obțină victoria, fiind doar spectatori în Consiliul de Nominalizare. Dar, din păcate, gazda show-ului, Daniel Pavel, a dat start Consiliului cu o veste dură pentru Roxana Ciuhulescu:

„Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic și a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic. Pentru tine, Roxana, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale.”, a exclamat acesta.

Roxana Ciuhulescu nu a mai putut continua în competiție
Roxana Ciuhulescu nu a mai putut continua în competiție

Pasul următor a fost nominalizările, în urma cărora Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia au ajuns la votul celor de acasă. În ediția de marți, 25 ianuarie, aflăm care concurent va părăsi Survivor 2022.

O nouă eliminare în tabăra Faimoșilor. Andreea Tonciu, cea mai puțin votată de public

O nouă seară de marți, o nouă eliminare de la Survivor România 2022. În ediția din 25 ianuarie, în urma votului exercitat de public, Andreea Tonciu a părăsit competiția din Republica Dominicană. După doar 10 zile de stat în junglă, în condiții dure, vedeta se întoarce acasă, la familie.

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a spus Andrea Tonciu, după eliminarea sa de la Survivor România 2022.

Adreea Tonciu, eliminată de la Survivor
Adreea Tonciu, eliminată de la Survivor

Robert Niță, al patrulea concurent care părăsește tabăra Faimoșilor

Cea de-a treia săptămână de Survivor România 2022 a avut un final trist pentru echipa Faimoșilor. Deși au câștigat jocul de recompensă și au putut savura mult râvnitele spaghete, Consiliul de eliminare a lăsat echipa Faimoșilor cu un om în minus.

Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles au așteptat rezultatul votului celor de acasă și fiecare dintre ei a sperat că făclia sa nu se va stinge în acea seară. Cel care a părăsit reality-show-ul de la Pro TV este Robert Niță, fostul fotbalist care era accidentat de puțin timp și nu mai putea juca alături de colegii lui.

„Lăsând la o parte discuțiile care au fost, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie, pentru mine, o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Dar poate a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observație colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă.

Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat și mult mai scurt decât îmi propusesem.”, a declarat sportivul Robert Niță la final.

Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022
Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022

Prima eliminare de la Războinici. Accidentarea nu i-a mai permis să avaseze în competiție

După o luptă pentru o recompensă mult visată, și anume mâncare, Faimoșii au fost cei care au reușit să își adjudece victoria. Dacă până acum meciurile erau echilibrate, lupta de aseară a arătat o echipă a Faimoșilor mai unită, determinată să lupte până în ultima clipă.

Și așa a fost, pentru că jocul a fost câștigat cu 10 la 4, iar concurenții s-au bucurat de gustările cu ton puse la bătaie. Dar, din păcate, ediția de duminică, 6 februarie 2022, a avut un final nefericit. Chemați de Daniel Pavel într-un consiliu de urgență, concurenții au aflat că Războinica Angela Forero nu mai poate continua competiția din cauza accidentării suferite. Astfel, ea devine primul concurent din tabăra Războinicilor care părăsește competiția, dar pe considerente medicale.

„Până acum, deja mă consider o supraviețuitoare pentru că am stat în acele condiții, în ciuda leziunii. Îmi pare foarte rău că din cauza unei accidentări trebuie să plec, aș fi vrut să lupt. Din păcate, am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că pot.”, a declarat cu lacrimi în ochi Angela, înainte de a se despărți de colegii de echipă.

Angela Forero a părăsit competiția pe considerente medicale
Angela Forero a părăsit competiția pe considerente medicale

O nouă eliminare în tabăra albaștrilor

Ediția din 8 februarie de la Survivor România 2022 a venit cu o eliminare neașteptată la Războinici. Din cei trei concurenți au fost propuși spre eliminare, Ana Dobrovie este cea pe care publicul a decis să o trimită acasă. Deși a spus că mai avea multe de arătat și este tristă că nu a mai avut timp, Războinica  s-a bucurat că își va revedea fiul foarte curând.

„Știu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăț cât mai repede posibil să schimb asta. Vreau să rămân în relații cu toți concurenții, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit […] Îmi pare rău că plec atât de devreme”, a declarat aceasta, cu ochii în lacrimi.

Războinica Ana Dobrovie
Războinica Ana Dobrovie

Radu Itu a părăsit Survivor România 2022

În ediția de marți, 15 februarie 2022, s-a lăsat cu o nouă eliminare în tabăra Faimoșilor. După ce au pierdut jocul de imunitate din această săptămână, Faimoșii au ajuns din nou în situația de a nominaliza, astfel că bătălia pentru voturile celor de acasă s-a dat între Radu Itu, Otilia și CRBL.

Iar telespectatorii au ales ca Radu Itu să părăsească competiția de la Pro TV. „Câteodată și oamenii puternici plâng. Dau jos pălăria și vă respect pe toți”, a fost prima reacție a Faimosului, când a aflat că parcursul lui în show a luat sfârșit.

Radu Itu a părăsit Survivor România 2022
Radu Itu a părăsit Survivor România 2022

Eliminare neașteptată de la Suvivor 2022, în ediția din 22 februarie

A fost o săptămână cu totul și cu totul neașteptată pentru concurenții de la Survivor România. Provocările au venit rând pe rând, dar cea mai dură a fost cea în care echipele au fost nevoite să voteze câte un mebru care să plece în Exil, departe de tot.

Un nou moment tensionat, de data aceasta pentru echipa Războinicilor mai mult, a fost cel în care au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. Reveniți în sala de Consiliu aseară, pentru a afla ce a votat publicul, Elena Matei, Oana Ciocan și Doru Răduță așteptau cu emoție rezultatul voturilor. Din păcate, cu ochii în lacrimi, Elena Matei s-a văzut nevoită să accepte înfrângerea și să părăsească competiția.

„Sunt uimită, nu-mi vine să cred. Înseamnă că nu mi-am făcut treaba așa cum credeam. Am primit multe palme de la viață”, a spus Războinica, înainte de a părăsi sala de Consiliu pentru ultima dată la Survivor România.

Eliminare neașteptată de la Survivor. Elena Matei a fost votată cel mai puțin
Eliminare neașteptată de la Survivor. Elena Matei a fost votată cel mai puțin

Otilia a părăsit competiția Survivor din cauza problemelor medicale

După aproape două luni petrecute în junglă, Otilia nu a mai putut continua competiția. Din cauza problemelor de sănătate mai vechi, aceasta necesită un tratament de specialitate care presupune prezența ei în țară. Cu lacrimi și mult regret în suflet, Faimoasa și-a luat revedere de la echipa sa, povestind despre toate lecțiile de viață cu care s-a ales în urma participării la cea mai grea competiție.

„Mă așteptam, în ultima săptămână știam ce am pățit și știam ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată, cuvintele sunt de prisos. Într-un fel sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă, să mă recuperez. De când sunt aici mă gândeam la ce voi mânca după ce plec de aici. Dim păcate, pentru mine urmează luni de regim alimentar aici.

Sunt destul de supărată pentru că voi părăsi competiția, pe Faimoși care, timp de 2 luni mi-au fost ca o familie. Pentru mine, sănătatea este cea mai importantă.”, a declarat Otilia în cadrul consiliului de eliminare de la Survivor România 2022.

Otilia a părăsit competiția Survivor din cauza problemelor medicale
Otilia a părăsit competiția Survivor din cauza problemelor medicale

Ramona Crăciunescu părăsește Survivor România 2022

Ediția de marți seara, 8 martie 2022, a adus o nouă eliminare. De data aceasta din tabăra Războinicilor. Gazda emisiunii, Daniel Pavel, a făcut anunțul. Ramona Crăciunescu a fost cea care a părăsit reality show-ul de la Pro TV.

”Parcă e un vis urât. Îmi pare rău, îmi doream din suflet să rămân mai mult. Simt că nu am arătat tot pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă pe traseu. Survivor este o lecție de viață, o poveste unică, în care trebuie să trăiești fiecare clipă, secundă cu secundă”, Ramona Crăciunescu.

Concurenta a mărturisit că și-ar fi dorit să continue lupta de la Survivor România și regretă că nu a reușit să rămână în marea competiție.

Ramona Crăciunescu a părăsit Survivor
Ramona Crăciunescu a părăsit Survivor

Veste grea pentru Natalia Duminica

După aproape două luni de condiții aprige, în care concurenții au încercat să dea tot ce e mai bun pentru a demonstra că merită să rămână în competiția de la Pro TV, ediția de pe 15 martie a adus cu sine o nouă eliminare.

Este vorba despre Natalia Duminica. În urma voturilor celor de acasă, aceasta a aflat că nu va mai face parte din echipa reality show-ului Survivor. Cu toate acestea, ea a încercat să-și încurajeze colegii rămași în concurs, sfătuindu-i să nu renunțe la luptă și să facă tot ce le stă în puteri pentru a câștiga.

Competiția s-a încheiat pentru Cătălin Zmărăndescu

Ediția de marți seara, 22 martie, a adus o nouă eliminare. Lacrimi și emoții în rândul Faimoșilor. Prezentatorul emisiunii a făcut anunțul conform căruia Cătălin Zmărăndescu părăsește competiția de la Pro TV.

Vestea i-a surprins pe colegii acestuia, dar votul publicului a fost decisiv.

”Mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția, am fost eu, nu m-am schimbat. Dacă ar fi să mă rezum la un singur lucru, ar fi acela că este o experiență pe care nu o să uit prea ușor”, a fost reacția luptătorului la aflarea veștilor.

Eliminarea lui Zmărăndescu a reprezentat un moment-șoc pentru concurenții reality show-ului. Acesta a mărturisit că experiența Survivor rămâne una de neuitat pentru el.

Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor
Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor

Laura Giurcanu și-a luat și ea rămas bun de la Survivor România 2022

Competiția se apropie de final, iar lupta pentru a ajunge cât mai departe în competiție este tot mai acerbă. În ediția de luni, 4 aprilie 2022, Faimoșii au pierdut din nou jocul de imunitate. Astfel că, cei șase concurenți rămași au fost din nou nevoiți să se voteze între ei. Cele trei vedete propuse spre eliminare au fost Laura Giurcanu, TJ Miles şi CRBL.

Iar publicul a ales. A ales ca TJ Miles şi CRBL să continue mai departe în aventura de pe tărâmuri dominicane, competiția luând sfârșit pentru Laura Giurcanu.

„Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut.

Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”, a spus Laura Giurcanu, înainte de a părăsi pentru ultima oară sala de Consiliu.

Laura Giurcanu și-a luat rămas bun de la Survivor România 2022
Laura Giurcanu și-a luat rămas bun de la Survivor România 2022

Schimbări importante în cele două tabere de la Survivor România 2022

Competiția avansează tot mai mult, iar concurenții trebuie să se adapteze rapid la noile reguli impuse. În ediția de duminică, 10 aprilie 2022, celor două echipe au fost reorganizate după ce la Faimoși mai rămăseseră doar 5 concurenți. Așadar, cele două noi echipe formate se numesc acum Vulturii și Tigrii.

Din echipa Vulturilor fac parte: Elena Chiriac, CRBL, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.

Din echipa Tigrilor fac parte: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu. Până la probele individuale, concurenții se vor lupta în aceste două formule.

Eliminările sunt din ce în ce mai grele, pentru că marea finală se apropie cu pași repezi. În urma jocului de eliminare pierdut de echipa Vulturilor, concurenții au fost nevoiți să se nominalizeze din nou între ei. Astfel, cele trei nume nominalizate au fost Alexandra Duli, Doru Răduță și Mihaela Stan.

„Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot ce mi-au arătat. Sunt niște oameni superbi din toate punctele de vedere. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui absolut tot, așa cum am încercat și aici. Sper ca echipa Vulturilor să demonstreze că se poate și că ei pot câștiga.

Sper să fie bine, să se descurce și fără mine. Mă bucur, dar nu mă bucur. Mă bucur că ajung acasă și îmi văd familia, dar nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de experiența asta.

O să încerc să mă împac cu acest gând. Vreau să le urez colegilor multă baftă și le doresc succes în continuare. Îmi pare bine că v-am cunoscut!”, a declarat Mihaela Stan înainte de a părăsi, pentru ultima dată, sala de Consiliu.

Mihaela Stan a părăsit Survivor
Mihaela Stan a părăsit Survivor

CRBL nu a mai putut continua competiția

În ediția de luni, 18 aprilie, s-a dat din nou o luptă grea pentru imunitate. Vulturii și Tigrii s-au războit din nou, primii plecând din start cu un avantaj moral, având în vedere că în ediția trecută ei au ieșit învingători, fiind recompensați cu o plimbare într-un catamaran și o masă tradițională românească pe măsură.

La jocul de imunitate, puntele au fost extrem de disputate, ajungându-se din nou la ștafetă. La fel ca în ediția de duminică, Vulturii au fost cei care și-au adjudecat victoria, cei din echipa Tigrilor fiind nevoiți să facă propuneri de eliminare.

Înainte de consiliul de nominalizare, însă, gazda show-ului, Dan Pavel, a făcut un anunț neașteptat. CRBL, component al echipei Vulturilor, a fost nevoit să părăsească competiția, din considerente medicale. Acesta s-a aflat o perioadă bună sub îngrijirile medicilor, a revenit, a intrat pe traseu, dar a început să se simtă rău din nou.

„Am crezut că astăzi urmează să îmi revin, dar într-adevăr, corpul meu nu a fost azi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine, dar nici nu sunt cel mai pregătit să plec acasă. Mi-am dorit foarte mult finala…Nu îmi vine să cred că ăsta a fost ultimul traseu. E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Am foarte multe regete…”, a spus CRBL, la final.

CRBL nu a mai putut continua Survivor România 2022
CRBL nu a mai putut continua Survivor România 2022

Final de competiție pentru Relu Pănescu

Final de săptămână trist pentru echipa Tigrilor. După trei jocuri pierdute la rând la ștafetă, în ediția de marți, 19 aprilie, concurenții au fost nevoiți să își ia la revedere de la unul dintre coechipieri. Ajunși la mâna publicului, Tj Miles și Mari au primit mai multe voturi, Relu fiind cel care a părăsit aseară Survivor România.

„Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea, am ajuns să apreciez faptul că sunt enorm de multe persoane care în viața de zi cu zi trăiesc cum trăim noi, în aceste condiții. Sunt o grămadă de lecții pe care mi le-am însușit și cu care plec acasă. Este ceva wow ce am putut să trăiesc în aceste peste trei luni de când sunt aici prezent”, au fost ultimele cuvinte ale fostului Războinic și Tigru.

Relu Pănescu, eliminat de la Survivor 2022
Relu Pănescu, eliminat de la Survivor 2022

Vulturii și-au luat rămas bun de la un nou membru

O nouă săptămână, un nou joc de eliminare, un nou concurent eliminat de la Survivor România 2022. În ediția de luni, 25 aprilie, Vulturii și Tigrii s-au întrecut într-un nou joc de imunitate. Cum tot timpul există învingători și învinși, de data aceasta cei norocoși au fost Tigrii, care s-au asigurat că mai rămân încă o săptămână în această formulă.

În tabăra Vulturilor, însă, s-a lăsat cu propuneri de eliminare. Astfel, cei supuși la votul publicului au fost Marian Drăgulescu, Elena Chiriac și Alexandra Duli. Și, după bucuria obținută la jocul de comunicare, a urmat și tristețea de la Consiliul de Eliminare. Din păcate, competiția a luat sfârșit pentru Alexandra Duli, cea care era încă de la început în show.

„Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe toți”, a spus Alexandra Duli, veterană a show-ului.

Alexandra Duli a părăsit Survivor România 2022
Alexandra Duli a părăsit Survivor România 2022

O nouă eliminare în tabăra Tigrilor

Ediția de marți seara, 3 aprilie 2022, a venit în fața publicului cu o nouă eliminare. Un Tigru a părăsit competiția de la Pro TV. Este vorba despre Mari Fica.

”Știam că o să vină și momentul acesta. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Sunt mult mai puternică decât am venit, chiar am evoluat. Am învățat lecții de la fiecare în parte, lecții multe și frumoase. Mulțumesc pentru tot!”, Mari Fica.

Daniel Pavel a fost cel care a făcut anunțul. 10 concurenți au mai rămas în celebrul reality show Survivor România, urmând să ia parte la noi provocări, să treacă prin emoțiile altor eliminări . În tot acest timp ei vor încerca să dea tot ce e mai bun din ei pentru a rămâne până la final și a lupta pentru marele premiu.

Survivor România 2022. Au mai rămas doar patru Vulturi

Ediția de marți seară, 10 mai, a fost una care i-a ținut din nou pe fani cu sufletul la gură. După ce Vulturii au pierdut un nou joc de imunitate, la Consiliu, aceștia au fost din nou nevoiți să se voteze între ei. Așadar, emoții mari în această tabără, publicul trebuind să decidă care concurent Blaze, Doru Răduță și Marian Drăgulescu trebuie să părăsească competiția.

Așadar, după un Consiliu cu emoții, Daniel Pavel a rostit numele celui care nu își va mai continua aventura pe tărâmul dominican. Este vorba despre Doru Răduță, pe are publicul a decis să îl trimită acasă. Înainte de a-și lua rămas bun de la colegi, tânărul a mărturisit cu lacrimi în ochi că a trăit clipe incredibile în acest show.

„Îmi pare rău că eu sunt cel care pleacă. Mă bucur că am trecut prin toate etapele, că am demonstrat că îmi pot îmbunătăți situația, că am crescut de la etapă la etapă. Le-am trăit pe toate, tot ce a fost mai frumos, tot ce a fost mai greu. Pot pleca fericit. Mă împac, plec cu fruntea sus. Mulțumesc pentru experiența oferită”, a spus Doru, la final.

Doru Răduță a părăsit Suvivor România 2022
Doru Răduță a părăsit Suvivor România 2022

Competiția s-a terminat pentru Tj Miles, chiar înainte de probele individuale

TJ Miles și Alexandru Nedelcu s-au luptat cot la cot pentru a mai rămâne în competiția Survivor România 2022. În timp ce vloggerul a fost nominalizat în unanimitate de către colegii săi de echipă, Alexandru Nedelcu a fost votat de Ionuț Popa, în consiliul de nominalizare de luni, 16 mai.

Însă, în final, publicul a fost cel care a decis. Persoana care a întrunit cele mai puține voturi a fost TJ Miles, astfel că, Vulturul a fost nevoit să își ia rămas bun de la coechipierii săi, chiar înainte de trecerea în etapa următoare: individualele. Cu ochii în lacrimi, acesta a spus:

„Era o surpriză dacă rămâneam. Mintea mea e deja setată, ca să nu mă las dezamăgit. Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Simt că fiecare dintre noi e diferit. Competiția schimbă mulți oameni.

Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător. Trebuie să înveți din fiecare pierdere, ca să fii mai bun. Ai încredere și ține capul sus, întotdeauna!”, a spus TJ Miles la consiliul de eliminare de la Survivor România 2022.

Tj Miles
Tj Miles

De asemenea, Daniel Pavel, gazda emisiunii, a anunțat faptul că marea finală a sezonului 3 Survivor România 2022 va fi marți, 31 mai.  Cei opt concurenți rămași în show, care vor lupta de acum individual pentru trofeu și premiul de 100.000 de Euro sunt: Elena Chiriac, Blaze, Alex Delea, Marian Drăgulescu, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan și Ștefania Ștefan.

Au început probele individuale. Un nou concurent eliminat

În cadrul ediției de duminică, 22 mai, competiția a trecut la următorul nivel și ultimul. Echipele s-au destrămat, urmând ca fiecare concurent să lupte pe cont propriu. Unul singur va fi Supraviețuitor.

Începând de aseară, jocurile din fiecare ediție se vor desfășura în mod diferit: calificări, sferturi, semifinala și apoi finala, în care se numește numele campionului zilei. Acesta primește colanul de imunitate și o recompensă, însă el este și cel care trebuie să facă o nominalizare în cadrul consiliului.

În ediția Survivorr România din 22 mai, ce trei concurenți votați au fost Ștefania Ștefan, Elena Chiriac și Ionuț Popa. La finalul ediției, gazda show-ului, Daniel Pavel, a anunțat că Ștefania este cea eliminată. Cu ochii în lacrimi, aceasta a mărturisit că regretă faptul că nu va putea ajunge în marea finală și, eventual, să câștige competiția.

„Cum am spus mereu, totul ne este scris în cărți. Poate atâta a fost învățătura mea pentru mine în această competiție. Am învățat multe lucruri, m-au schimbat multe lucruri, în bine, lipsa hranei, greul pe care l-au dus aici, zilele, lunile, am tras tare în fiecare zi aici, m-am luptat psihic, fizic, am dat tot ce am putut, sunt mândră de parcursul meu aici.

Am reușit mereu să ajut echipa, am ajutat cu strategii, cu încredere, cu ștafete, cu tot. Îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi”, a declarat aceasta.

Ștefania Ștefan a părăsit Survivor România 2022
Ștefania Ștefan a părăsit Survivor România 2022

În competiție au mai rămas doar șapte concurenți, care vor lupta din răsputeri pentru a obține trofeul și premiul de 100.000 de Euro din finala de pe 31 mai.

Marian Drăgulescu, cea mai recentă eliminare de la Survivor

Jocul de luni seară i-a adus în runda finală pe Elena și Blaze, colanul de imunitate mergând la cea care a făcut parte din tribul Faimoșilor și apoi al Vulturilor. Ea a demonstrat mai multă determinare la finalul probei, astfel că a reușit să se salveze în această ediție.

În cadrul Consiliului de Eliminare, votul colectiv l-a adus pe Marian Drăgulescu, cel care cu o zi înainte câștigase colanul de imunitate, față în față cu Ionuț Popa, concurentul nominalizat de Elena. Cum publicul a avut ultimul cuvânt de spus, concurentul care a adunat mai puține voturi a fost campionul olimpic la gimnastică, Marian Drăgulescu, din păcate, aventura pe tărâm dominican luând sfârșit pentru el.

„Mă bucur că am participat la Survivor România. O ușă se închide pentru mine, dar se vor deschide alte uși și oportunități. Mi-e dor de familie. Sunt recunoscător celor care au fost alături de mine, sper că l-eam oferit emoții frumoase. Dacă aș fi ratat această experiență mi aș fi știut ce pierd”, a spus Marian Drăgulescu, înainte de a părăsi definitiv sala de Consiliu de la Survivor România.

Marian Drăgulescu, eliminat
Marian Drăgulescu, eliminat

Aventura din jungla dominicană s-a terminat și pentru Oana Ciocan

În ediția din 24 mai 2022 a avut loc o nouă eliminare la Survivor România 2022. Oana Ciocan, Elena Chiriac și Alex Delea au fost concurenți nominalizați în cursa de eliminare și, ca de fiecare dată, publicul are ultimul cuvânt.

De această dată, bruneta Oana Ciocan a fost cea care a primit cele mai puțin voturi din partea telespectatorilor. Astfel, ea a fost nevoită să își ia rămas bun de la tot ce înseamnă competiție.

„Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici, pentru că eu nu mă gândeam și am ajuns, până la urmă, încât nu pot să plâng.

Pentru că sunt mândră de mine, sunt recunoscătoare, m-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât nu aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb”, a spus Oana Ciocan.

Oana Ciocan
Oana Ciocan

Blaze a părăsit competiția

Competiția Survivor România 2022 s-a încheiat, duminică seara – 29 mai, și pentru Blaze. Vestea a fost dată de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

”Vreau să mulțumesc publicului care m-a votat până acum. Sunt foarte recunoscător și, din tot sufletul, sunt foarte fericit. Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Sunt foarte mândru de mine, de cum am evoluat. Vreau să-mi schimb viața, nu sunt bogat, dar știu ce înseamnă să nu ai nimic”, Blaze.

În lupta pentru marele premiu al emisiunii de la Pro TV au mai rămas 4 concurenți: Alex Delea, Alex Nedelcu, Elena Chiriac,Ionuț Popa. Finala Survivor România se va desfășura, marți – 31 mai, când telespectatorii vor afla cine este câștigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro.

Blaze a părăsit Survivor România
Blaze a părăsit Survivor România

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2022

Competiția Survivor România 2022 a început cu câte 12 concurenți în cadrul fiecărei echipe. Astfel, vedete din toate domeniile compuneau echipa Faimoșilor după cum urmează:

  • Otilia Bilionera – cântăreață;
  • Xonia – cântăreață;
  • Emil Rengle – dansator;
  • Radu Itu – a participat la „Ninja Warrior”;
  • CRBL – cântăreț;
  • Elena Chiriac – sportivă;
  • Cătălin Zmărăndescu – fost luptător;
  • Robert Niță – fost fotbalist;
  • Laura Giurcanu – influener;
  • TJ Miles – vlogger;
  • Andreea Tonciu – vedetă tv;
  • Roxana Ciuhulescu – consilieră ministrul Sportului, Eduard Novak.

În ceea ce privește echipa Războinicilor, aceasta este compusă din persoane mai puțin cunoscute decât cei din echipa adversară, după cum urmează:

  • Elena Matei – bucătar;
  • Liviu Mihalca – dansator profesionist;
  • Relu Pănescu – antreprenor;
  • Ionuț Popa – antrenor personal;
  • Alex Delea – barman;
  • Ana Dobrovie – dansatoare;
  • Blaze – vlogger;
  • Angela Forero – medic veterinar;
  • Alexandru Nedelcu – fotbalist;
  • Ștefania Ștefan – online streamer;
  • Alexandra Duli – manager;
  • Ramona Crăciunescu – curier.