Home » Life & Style » Cine este Augustin Viziru și ce plănuiește să facă cu marele premiu de la Ferma 2020, reality show-ul de la PRO TV

Cine este Augustin Viziru și ce plănuiește să facă cu marele premiu de la Ferma 2020, reality show-ul de la PRO TV

Manolică Anca / 04.12.2020, 15:02

Încă un sezon din reality-show-ul „Ferma: orășeni versus săteni” de la PRO TV și-a ales câștigătorul. Augustin Viziru este cel care a ridicat deasupra capului trofeul mult râvnit și a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. Iată cine este Augustin Viziru și ce plănuiește să facă cu toți acești bani.

Cine este Augustin Viziru

Pentru cei care încă nu știu cine este Augustin Viziru, ei bine el este fratele mai mic al actorului și cântărețului Lucian Viziru. S-a născut pe 7 august 1980 în București, construindu-și o carieră în actorie și în lumea biliardului.   A absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport (A.N.E.F.S.), actuala Universitate Națională de Educație Fizică și Sport (U.N.E.F.S.) din București, secția de tenis.

Lucian și Augustin Viziru
Lucian și Augustin Viziru

A avut o relație de unsprezece ani cu prezentatoarea Oana Mareș, fiind și căsătoriți între 2009 și 2011. După divorț acesta nu a mai avut nicio relație stabilă, până când a cunoscut-o pe actuala sa iubită, Rebeca. Pe 14 iunie 2020 aceasta i-a dăruit o fetiță, pe nume Maria.

Datorită prieteniei strânse pe care o are cu actrița Doinița Oancea, aceștia fiind colegi de platou în multe seriale, presa a vehiculat, în mai multe rânduri, că cei doi ar avea o relație de dragoste. Însă, ambii au negat o posibilă relație, mărturisind că îi leagă o frumoasă și veche prietenie.

Deși a cochetat și cu muzica puțin, actoria l-a atras mai mult

Un aspect mai puțin știut despre Augustin Viziru este că la sfârșitul anilor nouăzeci, el a cochetat, datorită lui Lucian când era membru în celebra trupă „Gaz pe foc”, pentru o scurtă perioadă, cu muzica. A avut o  formație numită D.A., împreună cu un alt coleg. Cei doi au compus o piesă, însă formația nu a rezistat prea mult, actorul considerând că nu rezonează cu domeniul muzical.

În anul 2005, fratele său l-a dus pe studiourile din Buftea la un casting pentru rolul Max din cunoscuta telenovelă „Lacrimi de iubire”. Acesta a fost începutul unei frumoase cariere de actor. Inițial, crezuse că este o glumă, însă apoi viața sa s-a schimbat în bine, devenind cunoscut și îndrăgit de foarte mulți telespectatori. Printre serialele în care a jucat se numără „Regina”, „Îngeri pierduți”, „O grămadă de caramele”, „Iubire și onoare sau „Umbre”.

De-a lungul acestor ani el a mai fost și antrenor de tenis, antrenor de fotbal și jucator profesionist de biliard. A participat la o serie de concursuri la care a obținut rezultate remarcabile. A devenit Campion Balcanic la Biliard și Numărul I în Campionatul Oficial de Biliard din România.

Augustin Viziru este jucător profesionist de biliard
Augustin Viziru este jucător profesionist de biliard

Augustin Viziru este câștigătorul reality-show-ului Ferma 2020 de la PRO TV

Încă un sezon din reality-show-ul „Ferma: orășeni versus săteni”, prezentat de Mihaela Rădulescu, a ajuns la final. Joi, 3 decembrie 2020, actorul Augustin Viziru (40 de ani) a fost ales câștigărului marelui premiului de 50.000 de euro. Deși anul 2020 nu a început tocmai cu dreptul pentru el, accidentându-se grav la picior emisiunea – concurs „Survivor România”, de la Kanal D, pare că din luna iulie norocul i-a surâs mai mult. A devenit tată și câștigătorul show-ului de la PRO TV.

Augustin Viziru a venit în Ferma 2020 de la PRO TV cu gândul de a câștiga competiția. Ultima probă a show-ului a fost, într-adevăr, foarte dificilă, în special pentru Elena Chiriac, fiind nevoie de extrem de multă forță. La final, acesta a ridicat trofeul alături adversara, declarând că au câștigat împreună concursul.

Augustin Viziru, câștigătorul reality-show-lui Ferma 2002
Augustin Viziru, câștigătorul reality-show-lui Ferma 2002

Întrebat într-un interviu la cald despre ce va face cu marele premiu acesta a declarat că îl va duce familiei sale.

„Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea.” a declarat acesta pentru click.ro

Accident îngrozitor în finala din 2015

El și-a încercat norocul la această emisiune și în urmă cu cinci ani. Din păcate, în ziua finalei, pe 30 mai, acesta s-a accidentat grav la mâna stângă, cu toporul. Deși era la doar un pas de îşi împlini visul, o clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru a ajunge direct la spital. În timp ce tăia buşteni, în primul duel al finalei, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă, după ce toporul s-a dezechilibrat şi l-a lovit.