Home » Life & Style » Cine este Jessica Adams, femeia care a prezis pandemia de Covid-19. Noi predicții pentru omenire. Ce se va întâmpla cu coronavirusul

Cine este Jessica Adams, femeia care a prezis pandemia de Covid-19. Noi predicții pentru omenire. Ce se va întâmpla cu coronavirusul

Redactia Știri / 29.10.2020, 18:58
Cine este Jessica Adams, femeia care a prezis pandemia de Covid-19. Noi predicții pentru omenire. Ce se va întâmpla cu coronavirusul

În vârstă de 56 de ani, Jessica Adams este o astroloagă celebră din Marea Britanie. Ea a prezis pandemia de Covid-19 cu un an înainte ca virusul să facă prima victimă. Pe lista predicțiilor sale, se află și alte informații care în timp s-au concretizat. După ce pandemia de coronavirus a dat lumea peste cap, Jessica Adams revine cu noi predicții, iar cu acest prilej și cu răspunsul la cea mai arzătoare întrebare a momentului. Ce se va întâmpla cu coronavirusul? Cum ne va ajuta vaccinul anti-Covid 19?

Detalii surprinzătoare despre Jessica Adams. Povestea neștiută a femeii care a prezis pandemia

Încă de la o vârstă fragedă, Jessica Adams a fost atrasă de astrologie. Copilăria și-a petrecut-o în Brixton, sudul Londrei, iar pe când avea 8 ani a început să capete un interes uriaș pentru Catweazle And The Magic Zodiac. A devenit pur și simplu obsedată de această emisiune.

Interesul ei pentru astrologie nu s-a oprit aici, ci cu timpul a cunoscut o curiozitate și mai mare, ceea ce a atras după sine o dezvoltate pe măsură. Jessica a început să citească cărți de astrologie, iar în pauzele școlare le oferea colegilor săi predicții despre viața sentimentală. „Eram bună la asta. Mereu am fost”, declară Jessica, conform dailymail.co.uk.

Ani mai târziu, ea s-a specializat în acest domeniu. A scos pe piață mai mult cărți, care au devenit bestseeller, cum ar fi Essential Astrology For Women, I’m a believer, The Summer Psychic etc.

În ceea ce privește educația, ea s-a pregătit la College of Psychic Studies din Londra, University of Tasmania, Australian Film Television and Radio School.

De-a lungul timpului s-a împărțit între Londra și Mebourne (Australia), unde are a doua casă, fiind ocupată să facă valuri cu previziunile sale în lumea astrologică.

În 2017, a refuzat o membră a Familiei Regale, care i-a cerut să-i facă în privat previziuni personale.

Jessica Adams este o celebră astroloagă din Marea Britanie. Sursa foto: Dean Mansbridge
Jessica Adams este o celebră astroloagă din Marea Britanie. Sursa foto: Dean Mansbridge

Jessica Adams are unul dintre cele mai vizitate site-uri astrologice, a scris nenumărate cărți, inclusiv 2020 Astrology: Your Five Year Personal Horoscope Guide, și are milioane de urmăritori pe conturile de pe rețelele de socializare.

„Unii oameni vor să le spun eu ce să facă, dar eu nu o să fac asta. Este viața lor, nu a mea”, a spus celebra astroloagă despre unul dintre lucrurile care i se întâmplă frecvent.

Adresa ei de mail este mereu plină cu mesaje, care depășesc chiar peste 11.000 de mesaje,  mesaje la care lucrează cu stăruință, oferind sfaturi și dirijând persoanele mai vulnerabile către grupuri de sprijin.

A prezis pandemia. Ce spune despre vaccinul anti-Covid19

Cu un an înainte să fie anunțat primul deces de coronavirus, Jessica Adams a prezis pandemia de Covid-19. Ea a încercat astfel să tragă un semnal de alarmă, oferindu-le un avertisment celor 3 milioane de internauți care o urmăresc pe rețelele de socializare. A spus că lumea va fi lovită de un virus nemilos și a oferit și o dată în acest sens. Lucrurile s-au potrivit întocmai cum le-a precizat ea.

Data anunțată de Jessica, 10 ianuarie 2020,  s-a dovedit a fi chiar ziua în care la Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza Covid-19.

„Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se va întoarce pe dos”, a mărturisit ea, conform Daily Mail.

Și viața ei s-a schimbat radical. Ea și-a ascultat propriile sfaturi și astfel, în februarie 2020, a luat decizia de a-și anula toate întâlnirile și evenimentele programate. A plecat din Londra și s-a mutat în Tasmania, unde locuiește și acum alături de doi câini și o găină.

„Știam că va veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, spune Jessica.

Ea a revenit acum cu alte precizări despre coronavirus și a vorbit despre vaccinul anti-Covid 19, așteptat cu nerăbdare de omenire.

„Nu va exista un vaccin împotriva Covid-19. Vom învăța să trăim cu virusul, așa cum s-a întâmplat cu SIDA”, a declarat acesta, potrivit sursei mai sus menționate.

Noi predicții

Un alt subiect abordat de Jessica Adams a fost relația fraților Harry și William din Familia Regală Britanică. În 2017, a prezis ruptura dintre Prințul Harry și Prințul Wiliam, iar acum ea a dat un verdict clar în ceea ce privește legătura dintre ei.

Prințul William (stânga), alături de fratele său, Prințul Harry
Prințul William (stânga), alături de fratele său, Prințul Harry

„Nu va exista o împăcare între prinții William și Harry”, este de părere celebra astroloagă.

Jessica Adams a vorbit și despre alegerile prezidențiale din SUA 2020, care nu vor fi lipsite de probleme. Acesta susține că e posibil ca alegerile prezidențiale din SUA să fie amânate pentru data de 20 noiembrie 2020. În plus, ea vede un alt lider la conducerea Americii.

Donald Trump candidează la alegerile prezidențile SUA, în luna noiembrie 2020, pentru un nou mandat la Casa Albă
Donald Trump candidează la alegerile prezidențile SUA, în luna noiembrie 2020, pentru un nou mandat la Casa Albă

„Dacă privim spre anul viitor, liderul de la Casa Albă nu este Trump și nu este republican. Sunt atât de multe lucruri care ne vor încânta anul următor: va fi unul divers și va fi vorba despre comunitate și egalitate, despre feminism și femei și despre persoanele de culoare. Noul președinte va fi ca Robin Hood”.

În ceea ce privește schimbările climatice, criza climatică se va încheia în 2026, iar activista Greta Thunberg va reveni la viața ei obișnuită, susține astroloaga.

Jessica Adams a spus că vor fi schimbări uriașe și în economia globală. „Va fi sfârșitul spălării banilor și a sistemelor economice corupte și putrede. Anul viitor vom avea inovații și invenții mai importante decâte cele pe care le-am văzut în ultimii ani.”

Aceasta a făcut câteva previzuni și despre Brexit, anunțând o perioadă critică pentru ultima săptămână din ianuarie 2021. „Brexit-ul va arunca Marea Britanie unde era în urmă cu 2.000 de ani, înainte de invazia Imperiului Roman. În câteva luni, țara se va împărți în patru entități distincte”.

Sunt și vești bune. Jessica Adams anunță un Crăciun deosebit pentru sfârșitul acestui an. „Sezonul sărbăttorilor de iarnă va fi fantastic anul acesta.

Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului. Găsim cicluri pe care nu le-am mai văzut de decenii. Va fi vorba despre prietenie și siguranță globală. (…)

Sunt atâtea lucruri pentru care poți să fii fericit anul viitor. Este complet și total revoluționar. Este un an extrem, dar va fi OK”, a mai prezis Jessica Adams.