Home » Life & Style » Cine este Ruxi, marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, și cum a ajuns cunoscută

Cine este Ruxi, marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, și cum a ajuns cunoscută

Voicu Costin / 07.02.2022, 16:16

„Bravo, ai stil! Celebrities!” și-a desemnat câștigătoarea în ediția cu numărul 7. Show-ul destinat stilului și modei a adunat câteva nume importante din showbizz-ul românesc, printre acestea aflându-se și Ruxi, celebră în mediul online datorită conținutului pe care îl postează. Cum a ajuns ea cunoscută și cine este de fapt aflăm imediat!

Cine este Ruxi Opulenta?

Ruxi Opulenta, pe numele real, Roxana Erdei, s-a născut în anul 1990 în Satu-Mare, într-o familie modestă, după cum chiar ea a povestit. Ea mai are încă doi frați. Copilăria brunetei nu a fost lipsită de greutăți, întrucât și-a pierdut tatăl într-un accident, la o vârstă destul de fragedă.

Ruxi a povestit pe blog-ul său ce obstacole a întâmpinat familia sa și cum a reușit să depășească momentele dificile din viața ei.

„Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați…gen eram trei frați dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei :))))..știu, groaznic:)). Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș, deoarece părinții au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom sta acolo până când tatăl meu va obține funcția care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare. Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urma să ne mutăm înapoi în Satu-Mare’’, a povestit Ruxi pe blog-ul personal.

Are studii în domeniul modei?

Contrat așteptărilor, Ruxi Opulenta a absolvit Facultatea de Limbi Moderne și Aplicate din cadrul Universității București, în perioada 2005-2010. Ea a activat, timp de 5 ani, ca scenarist, regizor și actor. În mediul online, a interpretat personaje inedite, prin intermediul cărora satirizează anumite tipuri de comportament specific românilor.

Ruxi a mărturisit că este extrem de diferită, în viața reală, de personajele pe care le interpretează, scopul său fiind acela de a transmite un mesaj prin fiecare poveste creată. Ruxi Opulenta a dezvăluit că nu își dorește să ironizeze anumite personaje, ci în centrul atenției ei se află societatea românească, în ansamblu, compusă din acele persoane care se dau bogate, realitatea fiind cu totul alta.

De aici și numele ei, deloc ales întâmplător. Chiar dacă provine dintr-un mediu modest, fără prea multe bogății avute în copilărie și adolescență, acum a cunoscut faima, dar a dobândit și o situație financiară mai bună din contentul postat pe paginile rețelelor sociale. Contrat acestor lucruri mai puțin știute de lume, Ruxi nu și-a schimbat atitudinea de om modest, chiar dacă aceștia o confundă cu personajele pe care le interpretează și în viață reală.

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul și în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăția. Eu nu iau la mișto persoanele, ci societatea”, spune Ruxi.

Cum a ajuns celebră Ruxi?

În anul 2015, Roxana aka Rux și Creața, o altă figură care a devenit ulterior extrem de cunoscută în mediul online, au lansat proiectul LIKE ONE, care s-a bucurat de un succes neașteptat. Prin conținutul postat, în special materiale video, cele două s-au făcut cunoscute într-un ritm extrem de rapid și au atras atenția asupra lor, devenind vedete peste noapte.

După 3 ani de colaborare, cele două au decis să meargă pe drumuri separate, făcând anunțul care a șocat sute de mii de fani, care le urmăreau și susțineau în mediul online. S-a speculat la vremea respectivă că cele două s-ar fi certat din varii motive, însă în realitate nu a existat un conflict între ele.

Ruxi a explicat ulterior că motivul despărțirii a fost legat de faptul că cele două nu mai rezonau din punct de vedere profesional. Având firi diferite, ele și-au dorit să meargă fiecare pe drumul său, creând contentul dorit și devenind celebre prin propriile forțe.

Ruxi a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Au fost șase luni de muncă și perseverență în care fiecare concurentă a demonstrat că este cea mai bună, însă verdictul a fost dat, chiar de către telespectatori, aceștia votând cu Ruxi, find numită „cea mai stilată femeie din România”. Astfel că ea pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

„Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi, în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Înregistrând un procentaj de 53,8%, Ruxi a fost desemnată favorita publicului, fiind cel care a avut ultimul cuvânt în alegerea câștigătoarea acestui sezon. A fost urmată de Viviana Sposub, care s-a situat pe locul secund în clasament, cu un scor apropiat de 46,2%.