Home » Life & Style » Cine este și cum arată fiica topmodelului Kate Moss. Boala nebănuită de care suferă tânăra

Cine este și cum arată fiica topmodelului Kate Moss. Boala nebănuită de care suferă tânăra

Cojocaru Cristian / 30.09.2021, 18:12

Fotomodelul Kate Moss a defilat pe podium alături de fiica sa, în cadrul unui eveniment special al unora dintre cele mai mari case de modă din lume. În ciuda bolii de care suferă Lila Moss, aceasta a primit foarte multe mesaje de susținere și apreciere din partea fanilor săi.

Kate Moss a defilat alături de fiica sa

Lila Moss, fiica lui Kate Moss calcă pe urmele mamei sale. Modelul, în vârstă de 18 ani, și Kate Moss, în vârstă de 47 de ani, au mers amândouă pe catwalk, la un eveniment special Fendi x Versace, sâmbătă în timpul Săptămânii Modei din Milano. Lila a prezentat un costum de baie și o jachetă, în timp ce Kate, căreia i s-a alăturat și prietena supermodelului, Amber Valletta, a îmbrăcat o rochie decupată neagră cu un halat imprimat.

Dincolo de întâlnirea a două generații de modele Moss, podiumul italian a contopit și etichete de lux. Într-o premieră de modă, Kim Jones și Donatella Versace, directorii artistici pentru Fendi și, respectiv, Versace, au creat colecții pentru etichetele celuilalt. Modele precum Gigi Hadid, Emily Ratajkowski și Naomi Campbell au parcurs, de asemenea, catwalk-ul „Fendace”, în timp ce vedete precum Elizabeth Hurley, Addison Rae și Demi Moore au urmărit schimbarea stilului din public.

În timp ce Kate și Lila au prezentat pentru Versace-ul conceput de Kim Jones jumătate din spectacol, ținutele lor au inclus elemente ale ambelor mărci italiene. Perechea a purtat coliere cu logo Fendi din aur, în timp ce purta simultan imprimeuri semnate Versace și ornamente cu ace de siguranță.

Nu a fost prima dată când acest duo mamă-fiică și-a unit forțele pe podium, deoarece au mers împreună pentru debutul de modă Fendi al lui Kim Jones în februarie. Lila a avut, de asemenea, câteva apariții de model solo, de când a debutat pe podium pentru Miu Miu în octombrie. Podiumul ”Fendace” a venit la scurt timp după ce modelul pentru adolescenți a deschis marți, spectacolul Richard Quinn la Săptămâna modei din Londra, în timp ce mama ei se afla în primul rând.

fiica kate moss
Kate Moss si fiica sa au defilat impreuna pe podiumul ”Fendace”

Fiica supermodelului suferă de diabet

Kate a început să-și susțină fiica în 2018, declarând pentru „Today” că o va lăsa pe Lila, dacă vrea, să intre în industria modei, afirmând: ”O voi susține evident. Voi fi fanul ei! O voi susține în orice vrea să facă ”. În timpul unui interviu acordat pentru The Kit, în luna august 2020, Lila a dezvăluit că a avut diabet de tip 1.

”Cred că nu mulți oameni știu că am diabet. Nu este vizibil din exterior, așa că nimeni nu ar ști cu adevărat doar uitându-se la tine. Am tipul 1 ”, a spus ea.

Diabetul de tip 1 are loc la persoanele care nu pot produce suficientă insulină, hormonul care controlează glicemia. Acest lucru poate duce la creșterea nivelului de glucoză din sânge. Persoanele diagnosticate cu diabet de tip 1 trebuie să facă injecții zilnice de insulină sau să poarte o pompă de insulină, un dispozitiv mic care oferă organismului insulina de care are nevoie pe tot parcursul zilei și al nopții.

Luni, Lila a împărtășit fotografiile și filmările de la spectacol pe Instagram. Ea a fost lăudată de fani în comentarii, care i-au mulțumit pentru că a purtat pompa de insulină ”atât de mândră”.

”Ești o sursă de inspirație pentru atât de mulți care trăiesc cu diabet de tip 1”, a scris o persoană.

Un altul a spus: ”În calitate de coleg de diabet de tip 1, MULȚUMIM că ai purtat dispozitivul pe podium! Ești o regină și îmi doresc ca aceste poze să ajungă peste tot pentru că, cu cât împărtășim mai mult diabetul de tip 1, cu atât mai bine. ”

Unii părinți ai copiilor cu diabet zaharat de tip 1 au lăudat modelul. ”Pentru fiica mea de 11 ani, mulțumesc!” a scris o mamă. ”Nu aveți nicio idee cât de inspirată este această fotografie pentru fetele tinere de pretutindeni pentru a vă arăta adevărata situație și a nu lăsa nimic să vă împiedice”, a spus un alt utilizator.