Home » Life & Style » Cu ce se ocupa Kim Kardashian, până să ajungă cunoscută. A lucrat pentru numeroase vedete

Cu ce se ocupa Kim Kardashian, până să ajungă cunoscută. A lucrat pentru numeroase vedete

Alexandru Cazacu / 30.07.2021, 12:44

Acum este una dintre cele mai celebre vedete din lume, însă a început de jos lucrând pentru unii oameni pe care astăzi a ajuns să îi eclipseze. Cu toate acestea, haideți să vedem cu ce se ocupa Kim Kardashian înainte de a ajunge cunoscută în toate colțurile lumii.

Cu ce se ocupa Kim Kardashian, până să devină celebră

Potrivit revistei Vogue, una dintre cele mai faimoase personalități TV, Kim Kardashian a urmat un liceu catolic pentru fete, în Los Angeles. Poate tocmai acesta este și motivul datorită căruia vedeta și-a format personalitatea și s-a transformat în femeia de succes care este astăzi. Se pare că lui Kim i-a plăcut această educație foarte strictă.

”Mi-a plăcut cu adevărat. Am avut o experiență școlară uimitoare. Educația primită a fost foarte strictă, foarte punctuală și îmi place asta, așa mi-am trăit viața”, a declarat Kim Kardashian.

Cu toate acestea, după cum am menționat și mai sus, înainte să devină ea însăși o vedetă, Kim Kardashian a lucrat pentru alți oameni celebri. Mai exact, ea a fost ”organizator profesionist de șifoniere” pentru staruri precum Paris Hilton, Cindy Crawford și Rob Lowe. Poate părea incredibil pentru unii, însă, se pare că acest job necesită o foarte bună organizare, în special în dressing-uri uriașe.

Asta deoarece nu este chiar atât de ușoară găsirea și asortarea diverselor obiecte vestimentare și accesoriilor pe care celebritățile vor să le poarte într-un anumit moment. La fel se întâmplă și în cazul achiziționării de diverse haine și accesorii, dar și eliberarea dulapurilor de obiectele nefolositoare.

Ce făcea Kim Kardashian înainte să devină vedetă
Ce făcea Kim Kardashian înainte să devină vedetă

Kim Kardashian, obsedată de organizare

Ei bine, se pare că vedeta este și în zilele noastre obsedată de organizare. Kim Kardashian declara în primăvara lui 2019 că hainele sale mai vechi se află depozitate într-o cameră cu temperatură controlată. Aceasta spunea la vremea respectivă pentru Vogue, că fiecare lucru se află într-un sac special, împreună cu o fotografie de a ei la evenimentul la care le-a purtat.

Ba chiar mai mult de atât, atunci când vine vorba de garderoba ei actuală, pentru a menține ordinea, Kim folosește o aplicație. Mai exact, de fiecare dată când scoate un obiect vestimentar din șifonier, face acest lucru și în aplicație.

”Vreau ca dulapul meu să nu pară atât de plin. Am o aplicație, în care apar toate hainele mele, fotografiate și numerotate. Pe măsură ce scot sau adaug lucruri, fac asta și în aplicație, așa că știu mereu, cu exactitate, ce am în șifonier”, a dezvăluit Kim Kardashian.

Ei bine, acum Kim Kardashian este una dintre cele mai bogate și cunoscute celebrități din lumea întreagă. După cum am relatat anterior, se pare că bruneta a început de jos, la fel ca multe alte vedete. Ea nu s-a dat în lături de la nimic, având ca obiectiv să intre în rândul celebrităților de la Hollywood. Cu siguranță a reușit acest lucru, chiar dacă a fost nevoită să lucreze pentru unele dintre cele mai cunoscute vedete din Statele Unite.