Home » Life & Style » Cum arată acum cel mai gras băiat din lume, după ce a slăbit 110 kilograme. Transformare uluitoare

Cum arată acum cel mai gras băiat din lume, după ce a slăbit 110 kilograme. Transformare uluitoare

Violeta Badea / 04.03.2021, 17:26
Cum arată acum cel mai gras băiat din lume, după ce a slăbit 110 kilograme. Transformare uluitoare

Cum arată acum cel mai gras băiețel din lume, după ce a slăbit 110 kilograme. Transformare uluitoare. Un băiețel, în vârstă de 11 ani, ajunsese să cântărească nu mai puțin de 192 de kilograme. Din fericire, a găsit rețeta perfectă și a reușit performanța de a slăbi 110 kilograme. Da, ai auzit bine! În continuare veți afla care este povestea lui și cum a reușit transformarea uluitoare.

Arya Permana a fost cel mai gras baietel din lume
Arya Permana a fost cel mai gras baietel din lume

Cum arată acum cel mai gras băiețel din lume, după ce a slăbit 110 kilograme

Arya Permana, în vârstă de 14 ani, este un exemplu demn de urmat. Un copil cu o ambiție de fier care a reușit să uimească întreaga planetă. Acesta a reușit să slăbească nu mai puțin de 110 kilograme într-un timp record, atunci când nimeni nu-i mai dădea nicio șansă.

La vârsta de doar 11 ani, băiețelul, originar dintr-un mic sat din Indonezia, ajunsese să cântărească 192 de kilograme. În timp ce la doar 9 ani,avea o greutate de 127 de kilograme. Așa cumvă puteți imagina, Arya Permana a întâmpinat tot felul de probleme pentru că nu se putea mișca normal, nu se putea duce la școală, nu avea cu ce să se îmbrace și era nevoi să-și facă baie afară într-o piscină.

Arya Permana dupa ce a reusit sa slabeasca peste 100 de kilograme
Arya Permana dupa ce a reusit sa slabeasca peste 100 de kilograme

Treptat și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva, deoarece se putea ajunge chiar la deces.  Cu ajutorul unei diete supravegheate, al unui plan de exerciții fizice și al unei operații gastrice, Arya a slăbit în trei ani cât alții într-o viață: a reușit performanța de a da peste 100 de kilograme jos.

După operație, băiatul a început să se antreneze regulat și a urmat o dietă extrem de strictă. Acesta a înlocuit majoritatea preparatelor cu fructe și legume. Arya este monitorizat în permanență de culturistul Ade Rai, un sportiv foarte cunoscut în Indonezia și nu numai. Băiatul a devenit un exemplu pentru toată lumea,maiales pentru persoanele care suferă de obezitate.

Arya a fost monitorizat tot timpul de culturistul Ade Rai, un sportiv foarte cunoscut in Indonezia si nu numai
Arya a fost monitorizat tot timpul de culturistul Ade Rai, un sportiv foarte cunoscut in Indonezia si nu numai

Cel mai gras băiețel din lume, transformare uluitoare

Arya Permana a ajuns la greutatea de 82 de kilograme și este foarte fericit, deoarece merge cinci kilometri pe zi, practică baseball și alte sporturi, se poate cățăra în copaci și poate merge pe motocicletă. Lucruri care păreau imposibile în urmă cu trei ani. De asemenea, băiatul s-a întors la școală să studieze.

„Acum sunt fericit, pot merge. Mă pot juca și eu. Am devenit mai agil decât înainte. Îmi place foarte mult să joc fotbal. Mă pot plimba cinci kilometrii, iar după masă mă joc fotbal cu prietenii mei. Țin cu Liverpool FC și jucătorul meu preferat de fotbal este Roberto Firmino. Mi-ar plăcea să joc fotbal ca el.”, a declarat Arya Permana, citat de latestly.com.

Arya Permana a fost declarat cel mai gras băiețel din lume în anul 2015. Din cauza excesului de piele lăsate, băiatul va fi supus unor intervenții de natură estetică, pentru ca acesta să se poată bucura de un aspect fizic normal.