Home » Life & Style » Cum arată Adina Asăvoaie, fetița cu chip angelic din Glina, la 15 ani. Viața i s-a schimbat total. FOTO

Cum arată Adina Asăvoaie, fetița cu chip angelic din Glina, la 15 ani. Viața i s-a schimbat total. FOTO

Cojocaru Cristian / 10.01.2022, 18:02

Probabil că numele Adina Asăvoaie nu îți spune prea multe, dar dacă auzi despre fetița cu chip angelic de la Glina, cu siguranță îi știi povestea de viață a acesteia. Află cum s-a schimbat viața frumoasei fete și cum a ajuns să trăiască în Dubai, să trăiască o viață total opusă față de cea pe care o avea anterior.

Cum arată acum fetița cu chip angelic din Glina

Adina Asăvoaiei a fost descoperită de câțiva jurnaliști, devenind foarte cunoscută după ce a fost făcută publică povestea ei în revista VIVA. Foarte mulți oameni au fost impresionați atât de frumusețea ei dar mai ales de povestea ei de viață din cauza faptului că locuia într-o casă care stătea să cadă, din Glina, județul Ilfov, alături de frații ei.

Românii au fost plăcuți impresionați de frumusețea fetei, dar și a celorlalți membri ai familiei ei care, par că au moștenit aceste trăsături de la mama lor. După ce povestea ei a devenit publică, mai multe agenții de modelling au ofertat-o pe aceasta, iar ulterior a apărut în mai multe emisiuni televizate. Totodată, frumoasa fată a prezentat și pentru Cătălin Botezatu, ajungând să semneze un contract însemnat din punct de vedere financiar.

Acum se pare că sărăcia pe care a lăsat-o în urmă va rămâne doar de domeniul trecutului pentru că Adina a semnat mai multe contracte de modelling, având un viitor cum nu se poate de neașteptat în față. Se pare că Adina Asăvoaiei se află în Dubai alături de managerul ei, fiind cel care se ocupă de contractele de imagine ale păpușei din Glina.

Aceasta postează foarte des pe rețelele de socializare și face mai multe live-uri, păstrând legătura cu prietenii ei de pe Instagram. Acum, Adina este tentată de tot ceea ce înseamnă schimbări din domeniul frumuseții, punându-și gene false și vopsindu-și părul. Cu toate că nu ar avea nevoie de niciuna dintre aceste schimbări, vârsta este cea care o determină să încerce diferite trucuri despre care crede că îi vor aduce schimbări în bine.

fetița chip angelic
Adina Asavoaie se afla in Dubai unde are mare succes

Povestea tinerei a ieșit la suprafață în anul 2016

Familia păpușei de la Glina a cunoscut o schimbare majoră din decembrie 2016, atunci când jurnaliștii publicației Libertatea au făcut publică povestea familiei care are două fete și doi băieți. Aceștia au fost crescuți doar de mama lor, fiind orfani de tată. Cei patru copii au trăsături aparte, astfel că au devenit o mare curiozitate pentru cititorii acelor vremuri. În acea perioadă, familia trăia într-o sărăcie lucie, dar cu toate acestea, erau fericiți.

„Mi-am dat seama acum două trei luni că voi ajunge model. M-a căutat un băiat să merg pe podium cu mai multe ținute și de acolo a început totul. Au început să mă sune pentru modeling. Vreau să învăț foarte multe lucruri, ca să ajung model internațional. Ne întristează faptul că nu avem casa noastră. Visez să merg în toate țările posibile, să vizitez Paris, Londra, altceva nu îmi doresc. Unii colegi îmi spun că merit tot ce mi-a dat Dumnezeu și că am tot ce îmi trebuie ca să fiu un model și să merg cât mai departe”, a mai spus Adina, fetița de la Glina.

Tot atunci, Adina afirma că ar părăsi România să poată participa la cât mai multe castinguri pentru a avea un trai mai bun. Se pare că dorința i s-a îndeplinit pentru că de ceva vreme, tânăra se află în Dubai unde realizează venituri importante datorită prezentării pentru mai mulți creatori de modă.