Home » Life & Style » Cum arată și care sunt cele mai luxoase 5 stațiuni din lume. Imagini uimitoare

Cum arată și care sunt cele mai luxoase 5 stațiuni din lume. Imagini uimitoare

Voicu Costin / 14.04.2022, 12:55

Oportunitatea de a avea un sejur de lux pe una dintre cele mai private plaje de lux, merită toți banii. Hotelurile de cinci stele reușesc să atragă unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Își întâmpină mereu oaspeții prin cele mai inedite metode și le oferă servicii exclusiviste. Dar luxul și opulența au mereu un preț, iar nu toată lumea își permite să își rezerve un sejur într-una din stațiunile cele mai de lux ale lumii. Așadar, care sunt cele mai scumpe 5 stațiuni din lume?

Hoteluri de cinci stele din toată lumea. Se numără printre cele mai scumpe

Four Seasons Resort Koh Samui

Amplasat pe propriul deal, Four Season Resort Koh Samui oferă un refugiu de lux din viața de zi cu zi. Toate cele 71 locuinţe sunt vile private și fiecare are propria sa piscină privată. Ei adaugă avantaje, cum ar fi transferuri dus-întors la aeroport și însoțitori personali. Facilitățile sunt, de asemenea, de lux: cu multe restaurante care servesc preparate thailandeze și mediteraneene, o minunată piscină infinită cu vedere la plaja cu nisip alb și facilități extinse de wellness, o sală de sport deschisă 24 de ore pe zi şi la un centru spa care oferă tot felul de tratamente și cursuri de yoga.

Aceasta este cea mai luxoasă zonă din stațiune dintre toate situate în această zonă. Hotelul este înconjurat de plaje albe, din cel mai pur nisip și apele cristaline de smarald din Golful Thailandei. Pentru o noapte va trebui să plătiți puțin peste cinci mii și jumătate de dolari.

Burj Al Arab Jumeirah, singurul hotel de 7 stele din lume

Este un hotel de lux în Dubai, fiind cunoscut drept singurul hotel de șapte stele din lume, oficial clasificarea fiind de cinci stele de lux. La 321 de metri înălțime este cea mai înaltă clădire din lume folosită exclusiv ca hotel. Este situat pe o insulă artificială, la 280 m depărtare de plaja Jumeirah, fiind legat de țărm printr-un pod privat curbat.

Forma construcției imită o ambarcațiune tipic arabă, cu vele, numită „Dhow”. Dacă exteriorul Burj Al Arab-ului este expresia unei arhitecturi ultramoderne, interiorul, proiectat de designerul Khuan Chew, este o combinație luxoasă de stiluri occidentale și orientale. Ea are un atrium imens de 180 metri înălțime și se mândrește cu 8.000 m² acoperiți cu foiță de aur de 22 de carate și 24.000 m² de marmură.

Pe lângă camerele superb amenajate, cu vedere la Golful Arabic, acest gigant se mândrește cu unele dintre cele mai bune puncte de observare. Are propriul acvariu panoramic, parc acvatic și cel mai luxos spa din lume. În plus, imensa clădire este dotată cu heliport.

Mandarin Oriental din New York

Este un hotel de cinci stele situat în Centrul Deutsche Bank din Manhattan, la Columbus Circle din New York City. Mandarin Oriental a primit numeroase premii naționale și internaționale și operează unul dintre cele două centre spa de cinci stele Forbes din Manhattan.

O atmosferă de lux de nedescris domnește în acest hotel de cinci stele din New York. Vă costă patru mii de dolari pe noapte. Chiar și făcând o baie, oaspetele hotelului va putea admira unul dintre cele mai scumpe orașe din lume.

Insula Milaidhoo, o oază de relaxare superbă

Teritoriul plajei, la fel ca întreaga insulă, face parte din rezervația biosferei. Datorită apropierii sale de reciful de corali, este cunoscut ca o destinație populară printre scafandri și pasionați de snorkelling.

un loc paradisiac dacă mergeți în Maldive. Poate că nicăieri în lume nu există apă mai curată, pentru că aici se află rezervația protejată de UNESCO. Dacă sunteți în căutarea celei mai luxoase vacanțe la plajă, insula Milaidhoo este destinația perfectă. Milaidhoo este o plajă acoperită cu nisip moale ca alb de mătase și înconjurată de palmieri. Este situat pe coasta unei frumoase lagune, are o intrare ușoară în apă, pentru cei care doresc să exploreze fauna marină din această regiune: rechini, balene și alți pești.

Pentru o noapte în acest loc trebuie să plătiți puțin mai mult de cinci mii de dolari. Puteți coborî în apa oceanului direct din vilă. Oaspeții pot gusta mâncăruri ale bucătarului local. De asemenea, puteți comanda un avion sau un iaht pentru a călători în jurul insulelor din apropiere.

Insula privată Song Saa din Cambodgia

Proprietatea este situată la lângă plajele uluitor de albe. Din camerele lor, oaspeții se bucură de o vedere spectaculoasă la ocean. În fiecare dimineață, hotelul oferă un mic dejun la unul din restaurante. Restaurantul gastronomic servește preparate din bucătăria locală.  Există o zonă de wellness, un centru spa și masaj pentru relaxarea oaspeților. Oaspeții se pot bucura de diverse activități, incluzând snorkelling, scufundare și navigație.

Aproximativ șapte mii de dolari va costa o noapte într-o vilă privată pe această insulă din Cambodgia. Un loc uluitor, cufundat în verdeața din Golfului Thailandei.