Home » Life & Style » Cum arată soția juratului de la Imperiul Leilor, Dan Șucu. FOTO

Cum arată soția juratului de la Imperiul Leilor, Dan Șucu. FOTO

Manolică Anca / 12.04.2021, 11:04

Mulți o știm de acum mulți ani de la pupitrul știrilor TVR. Însă, iată cum arată acum soția juratului de la Imperiul Leilor, Dan Șucu, și cu ce se ocupă aceasta. A schimbat complet domeniul de activitate.

Cum arată soția juratului de la Imperiul Leilor, Dan Șucu

Dan Șucu, juratul de la „Imperiul Leilor 2021”, este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Supranumit „omul care a mobilat România”, acesta a intrat în lumea afacerilor imediat după Revoluție, cu gândul de a-i oferi un trai mai bun familiei sale. A pornint de la zero, afacerea dezvoltându-se de la an la an, și ajungând astăzi să fie un adevărat imperiu al mobilei. Dan Șucu este creatorul și proprietarul Mobexpert, cel mai important brand de mobilă din România.

În prezent, brandul Șucu a ajuns să dețină 26 de hypermarketuri şi magazine de mobilă în România, dar şi peste graniţe. Cele 8 fabrici și 2.300 de angajaţi creează produse pentru magazinele sale, având grijă ca totul să fie pus la punct. Cifra sa de afaceri se ridică la suma de 200 milioane de euro.

Diana şi Dan Şucu au o cănicie de 16 ani

După ce a divorţat de prima soţie, Camelia Şucu, cu care are două fete, s-a căsătorit în 2007, chiar de ziua sa de naştere, cu Diana Lăscărescu, o fostă prezentatoare TV. Cu aceasta are doi băieți, de 14 şi 12 ani. Pe Diana Şucu o știm de la pupitrul jurnalelor de ştiri de la TVR 2, între 2002 și 2007, şi din elegantele, dar rarele ei apariţii în spațiul monden.

Diana Șucu a prezentat jurnalul de știri de la TVR 2
Diana Șucu a prezentat jurnalul de știri de la TVR 2

„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!“. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, declara aceasta în 2019, pentru Revista OK!

Aceasta a renunțat la cariera în televiziune pentru a se implica în viaţa de familie, mărturisind în urmă cu ceva timp că „nu se mai regăsește în zona asta a mondenității” care se promovează pe micile ecrane. Familia este, de altfel, conceptul în jurul căruia Diana şi-a construit viaţa, lăsând în urmă cariera din televiziune.

„Munca în televiziune, în presă în general, îţi mănâncă mult timp. Am lucrat 13 ani în televiziune, iar programul meu era destul de solicitant. Am avut perioade când prezentam şi trei jurnale pe zi. Atunci când au apărut copiii, mi-am dorit să îmi dedic viaţa familiei mele. Sunt o mamă foarte responsabilă şi mă gândesc la educaţia copiilor mei şi la relaţia cu soţul meu mai mult decât s-ar crede. Ei sunt viaţa mea.”, a mai spus aceasta.

Cum arată soția juratului de la Imperiul Leilor, Dan Șucu
Cum arată soția juratului de la Imperiul Leilor, Dan Șucu

Ulterior, Diana a ales să se reorienteze în carieră, urmându-l pe soțul ei în „domeniul mobilei”, afacerea care i-a adus acestuia și notorietatea. În 2013, aceasta a intrat în lumea antreprenoriatului, deschizând primul magazin Ethan Allen din Europa Centrală şi de Est. Acestuia i-au urmat alte două showroom-uri cu brand-uri importate peste Ocean: Bernhardt și Caracole. Cele 3 magazine, din Băneasa Shopping City, sunt reunite online sub conceptul Select Design by Diana Șucu.