Home » Life & Style » Cum încearcă Irinel Columbeanu să revină în afaceri, la 63 de ani. Și-a pierdut toată averea, dar este hotărât să se reinventeze

Cum încearcă Irinel Columbeanu să revină în afaceri, la 63 de ani. Și-a pierdut toată averea, dar este hotărât să se reinventeze

Alexandru Cazacu / 24.02.2021, 09:51
Cum încearcă Irinel Columbeanu să revină în afaceri, la 63 de ani. Și-a pierdut toată averea, dar este hotărât să se reinventeze

După ce a trecut printr-o perioadă foarte grea, în care și-a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu vrea să se lanseze din nou în afaceri. Cum are de gând fostul milionar să se reinventeze la 63 de ani, veți afla în continuare.

Cum încearcă Irinel Columbeanu să revină în afaceri

La vârsta de 63 de ani, Irinel Columbeanu a decis să facă din nou bani. Nu este un secret faptul că viața lui a luat o întorsătură urâtă, atunci când și-a pierdut milioanele de euro și a rămas și fără faimoasa vilă de lux de la Izvorani. Cu toate acestea, fostul milionar are de gând să se reinventeze și să scrie o carte.

Este deja cunoscută viața lui Irinel Columbeanu din ultima perioadă. El a ajuns să ducă un trai modest, după ce și-a pierdut banii, soția și până la urmă a ajuns să stea departe și de fiica lui, Irinuca. În ultima vreme, fostul milionar a ajuns s trăiască într-un apartament cu chirie. Mai mult de atât, de la faimoasele sale bolide de lux, a ajuns să conducă o mașină second-hand. Nu cu mult timp în urmă, Irinel Columbeanu susținea că a ajuns să cheltuie pe mâncare între 3.000-5.000 de lei și să își gătească singur.

Irinel Columbeanu va scrie o carte despre bani

Cu toate că viața i-a dat lui Irinel Columbeanu o lovitură grea, fostul milionar nu are de gând să renunțe la afaceri cu una, cu două. Potrivit controversatului om de afaceri Ștefan Mandachi, fostul soț al Monicăi Gabor urmează să își anunțe revenirea în afaceri.

Se pare că Irinel Columbeanu va scrie o carte despre bani. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Ștefan Mandachi susține noul proiect a lui Irinel Columbeanu are un potențial foarte mare, iar fostul milionar are toate șansele să se reinventeze.

”Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România ești criticat masiv indiferent de situație: fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul. Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă ești sărac sau bogat. Am avut discuții consistente cu dl. Columbeanu. Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal.

În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor, întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea. Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”, a scris pe Facebook, Ștefan Mandachi.

Cum vrea să reintre în afaceri Irinel Columbeanu
Cum vrea să reintre în afaceri Irinel Columbeanu

Așadar, după ce viața financiară i-a fost dată peste cap și Irinel Columbeanu a pierdut rând pe rând averea, faimoasa vilă de la Izvorani și mașinile de lux, se pare că omul de afaceri nu se dă bătut. Acum, rămâne de văzut dacă noul său proiect va avea succes și dacă Irinel va ajunge la averea pe care o avea altă dată.