Home » Life & Style » Cum poți să atragi banii în viața ta. 3 lucruri pe care este bine să le faci

Cum poți să atragi banii în viața ta. 3 lucruri pe care este bine să le faci

Redactia Știri / 20.11.2020, 19:01
Cum poți să atragi banii în viața ta. 3 lucruri pe care este bine să le faci

Tânjim după o viață plină de prosperitate și, uneori, în ciuda eforturilor noastre se întâmplă să nu reușim să ne atingem țelul propus. Muncim mai mult, luptăm mai mult, dar cu toate astea banii se lasă așteptați. Dăm vina pe neșansă, ne plângem că nu avem noroc, când de fapt puterea de rezolvare a acestei situații este mai simplă decât ne așteptam. Metoda este la îndemâna oricui, însă puțini reușesc să o pună în practică și să se bucure după bunul plac de viața dorită.

1. Ce cuvinte este bine să eviți pentru a atrage prosperitatea

Foarte mulți dintre noi se plâng că nu au viața pe care cred că o merită, având în vedere eforturile pe care le depun pentru a avea un nivel financiar și un trai mai bun. În agitația vieții de zi cu zi, uităm însă că dispunem de o metodă simplă care ne poate ajuta să ne schimbăm radical situația. O tehnică banală care ne poate transforma într-un mod uimitor viața.

Puțini realizeză că de fapt cheia succesului constă în gândirea pozitivă. Ești ceea ce gândești și ceea ce gândești atragi în viața ta, acesta este mesajul specialiștilor pentru toți cei care omit un detaliu extrem de important, faptul că limitările mentale pe care ni le impun nu reușesc decât să ne blocheze accesul la lucrurile mult dorite.

Este important să ne setăm o gândire pozitivă și să învățăm să culegem roadele a ceea ce gândim. Atât timp cât ne programăm în viața de zi cu zi prin tot felul de negații, rezultatul va fi unul pe măsura.

„Este foarte important să ne programăm pe pozitiv și să încercăm să nu ne batem joc de bani”, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Aceasta este de părere că atâta timp cât folosim formulări de genul – Nu am bani, Nu am cu ce să-mi cumpăr casă, Nu am bani să plec în vacanță, vom îndepărta prin astfel de negații banii și eventualele șanse care ar putea să ne aducă prosperitatea mult dorită. Lidia Fecioru

Lidia Fecioru”Din moment ce începi să spui că nu ai, nu o să poți să îți cumperi, să știi că ajungi să nu poți să faci. De ce? Pentru că acel nu devine o programare.
Banul la bani trage. Este foarte important să ne programăm pozitivi şi să încercăm să nu ne batem joc de bani. De foarte multe ori aruncăm bănuţii la gunoi. Strânge monedele într-un bol şi lasă-le acolo. E foarte important să ne programăm pozitiv în treaba asta şi vom avea”, este mesajul Lidiei Fecioru.

Tot pe lista cuvintelor folosite cu sens de negație se mai află cuvintele dacă și poate. „Nu mai spune DACĂ. Nu te condiționa. Dacă este o formă de negație. Nici un DACĂ, nici un NU, nici un POATE”.

Pe de altă parte, sunt și situații în care oamenii bogați au ajuns să își piardă toată averea. Explicația specialiștilor în acest caz este una simplă. „Spunea tot timpul NU AM. Ascundea adevărul. El s-a programat spunând Nu am și s-a dus către sărăcie. Poți să spui Am bani, dar nu am de dat. Diferența este că nu ascunzi adevărul, ci recunoști realitatea.”, este de părere Lidia Fecioru.

Banul la ban trage
Banul la ban trage

2. Ce e bine să spui pentru a atrage prosperitatea

Pe de altă parte, pentru a atrage prosperitatea în viața ta este necesar să-ți revizuiești gândirea și să emiți formulări pozitive. Suntem rodul gândirii noastre, prin urmare este bine să fim atenți la gândurile noastre.

„Cel mai puternic cuvânt de îmbogăţire este VREAU. Când ai emis în Univers VREAU, nu există nu se poate. Şi atunci dacă vrei, ai putere şi voinţă”, spune specialistul în astrologie și numerologie- Mihai Voropchievici, citat de site-ul Antenei 3.

Vreau, pot, știu că pot – acestea sunt formulări pozitive care nu trebuie să lipsească din gândirea noastră. Este important de reținut faptul că trebuie să păstrăm un echilibru, fiind esențial să nu uităm nici de planul spiritual.

„Așa trebuie să gândești. Să-ți rezolvi problemele tale, necesitățile, dar să nu uiți de latura spirituală, poți să donezi(….) Banul trebuie să-l iubești, dar nu să-l faci să te conducă, nu trebuie să te dezumanizezi”, transmite specialistul.

De fiecare dată când oferim, primim rugăciuni de mulțumiri care ajung să ne răsplătească cu mult bine. De câte ori nu s-a întâmplat să auzi Să-ți dea Dumnezeu sănătate! sau Să vă dea Dumnezeu înzecit! în momentul în care i-ai oferit ajutor unei persoane aflate într-o situație delicată? Se spune că Universul îți dă ceea ce oferi. Așadar, după faptă și răsplată.

Specialiștii ne mai atrag atenția asupra unui detaliu minor care poate fi extrem de important pentru noi. „Trebuie să învățăm să nu dăm ultimul ban din portofel. Dacă mai ai doar un leu în portofel, lasă-l, nu da norocul. Dacă tot vrei să dai, împarte-l în două”, ne sfătuiește Lidia Fecioru.

Portofelul, casa banilor
Portofelul, casa banilor

3. Ce trebuie să arunci din portofel pentru a avea noroc la bani

Portofelul este  de fapt  casa banilor, motiv pentru care este important să ținem cont de niște aspecte foarte importante. Este recomandat ca portofelul să fie îngrijit, să nu fie rupt sau zgâriat. Este important să-ți alegi un portofel care să îți placă, care să exprime cine ești, să îl porți cu drag, să nu te rușinezi cu el.

Unii oamenii obișnuiesc să folosească portofelul chiar și atunci când ajunge urât, uzat, însă dacă te regăsești în această situație este cazul să îți iei un nou portofel. Banii vin acolo unde se simt apreciați și respectați. Așadar, având în vedere că portofelul este casa banilor, trebuie să îngrijești acest loc.

Portofelul nu trebuie să fie gol, ci să aibă în el și este important să îți mai rămână spațiu liber, astfel încât să atragi și alți bani.

Nu este bine să ții chitanțe în portofel, pentru că acestea reprezintă cheltuielile pe care le-ai făcut și vor ajunge să atragă alte cheltuieli..

În ceea ce privește culorile Feng Shui recomandate pentru portofel, putem să alegem negru, roșu, auriu sau verde. Aceste culori sunt asociate cu noțiunile abundență, bogăție, bani, spor.

Încearcă să ții în portofel și obiecte Feng Shui, care sunt menite să atragă prosperitatea, cum sunt monedele chinezești. Cardurile din portofel pot reprezenta abundența financiară, așa că poți să îți păstrezi aici cardurile, însă scoate din portofel alte lucruri nefolositoare, care nu au nici o legătură cu banii.