Home » Life & Style » Cum să atragi banii în Anul Bivolului de Metal. 11 sfaturi prețioase. Ce e important să pui în portofel

Cum să atragi banii în Anul Bivolului de Metal. 11 sfaturi prețioase. Ce e important să pui în portofel

Nechifor Ioana / 25.02.2021, 18:47
Cum să atragi banii în Anul Bivolului de Metal. 11 sfaturi prețioase. Ce e important să pui în portofel

Cum să atragi banii în Anul Bivolului de Metal. Anul Nou Chinezesc 2021, care a început pe 12 februarie și se încheie pe 30 ianuarie 2022, poartă numele de Anul Bivolului de Metal. V-am pregătit mai jos un material cu recomandări prețioase pentru a avea parte de belșug în acest an. Este indicat să ținem cont de anumite lucruri simple care se pot dovedi însă uimitoare pentru buzunarul nostru. Iată ce e bine să faci pentru a avea parte de prosperitate!

Cum să atragi banii în Anul Bivolului de Metal. De unde nu e bine să iei niciodată bani

Cum să atragi banii în Anul Bivolului de Metal sau altfel spus la ce lucruri e bine să fii atent pentru a atrage prosperitatea în viața ta. Invitată la emisiunea de la Antena 3, Adevăruri Ascunse, bioterapeutul Lidia Fecioru a venit cu recomandări prețioase pentru acest an pentru telespectatori.

Lidia Fecioru

În primul rând este bine ca toată lumea să știe că nu este indicat să iei banii pe care îi găsești pe jos dintr-o interspecție.

Când găsești un ban pe jos, ia-l, că ăla e norocul tău. Dacă l-am găsit oriunde, în afară de intersecție, e bine să-l luăm și să-l punem în portofel și să nu-l cheltuim. Rămâne ca un talisman.

Aceasta este unul dintre punctele esențiale pe care le-a subliniat Lidia Fecioru în ideea de a atrage banii și prosperitatea. Ea susține că mai sunt și alte lucruri de care e bine să ținem cont, care ne pot ajuta în acest sens.

Sfaturi prețioase pentru a atrage bani

După faptă și răsplată. Tot așa și cel care dă, ajunge să primească, motiv pentru care este important să știi că ajutorul financiar pe care îl oferi se va reîntoarce în viața ta. Continuăm sfaturile transmise de Lidia Fecioru, mai jos:

Portofel cu bani
Portofel cu bani
  1. Întotdeauna a da înseamnă a primi. Poți să lași bacșiș oriunde. Poți face o donație. Vei fi răsplătit apoi financiar. Totul se întoarce.
  2. Nu te zgârci niciodată. Trăiește ca și cum ai avea bani mulți. Ceea ce gândești ajungi să atragi.
  3. Nu e bine să îți lași geanta, portofelul pe jos. O veche superstiție din popor spune că atrage sărăcia.
  4. Ar fi bine să îți pui în portofel o bijuterie, întrucât totul se atrage. Aurul atrage aur, banii atrag bani.
  5. Este indicat să fie ordine și disciplină și în privința banilor. Ei nu trebuie așezați haotic, ci e bine să fie ordonați în portofel.
  6. Să ne asigurăm că avem bani de ziua noastră de naștere în buzunar. Exact cum purtăm bani de Anul Nou, de Lună Plină, tot așa e bine să avem și de ziua noastră, despre care se spune că ne poartă noroc.
  7. Când ni se oferă un portofel sau o geantă e bine să conțină bani.
  8. Este bine să ne luăm un talisman pentru succes și faimă. Sunt obiecte de feng shui specifice care ne pot ajuta să intrăm în vibrația anului chinezesc.
  9. Nu e bine să intrăm într-o stare de disperare, pentru că altfel dorințele ni se pot bloca. Important e să găsim soluții.
  10. Chiar dacă nu ai o situație financiară foarte bună, cumpără un lucru care îți place, pentru că astfel îți vei schimba starea. Rezultatul? Vei fi mai pozitiv și vei schimba astfel și atracția banilor.
  11. Ferește-te de formulări negative. Nu mai spune: Nu am bani. Nu te plânge că ești sărăc, pentru că vei sărăci. Nu suntem noi rodul cuvintelor noastre?, spune Lidia Fecioru.