Home » Life & Style » De ce a divorțat de fapt Irina Rimes de Andi Bănică. Adevăratul motiv al despărțirii

De ce a divorțat de fapt Irina Rimes de Andi Bănică. Adevăratul motiv al despărțirii

Alexandru Cazacu / 25.05.2021, 17:13
De ce a divorțat de fapt Irina Rimes de Andi Bănică. Adevăratul motiv al despărțirii

Au trecut aproape patru ani de zile de când îndrăgita artistă a divorțat de Andi Bănică. Acum, Irina Rimes a vorbit deschis despre adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit, după un an de zile de căsnicie. Află în continuare de ce a divorțat Irina Rimes de Andi Bănică.

Care a fost adevăratul motiv pentru care Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică

În ultima vreme au ieșit mai multe zvonuri legate de faptul că artistul ar fi înșelat-o pe Irina Rimes, iar acest lucru a dus la divorțul celor doi. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Irina a clarificat aceste zvonuri. Îndrăgita artistă susține că Andi Bănică nu a înșelat-o, motivul divorțului fiind cu totul și cu totul diferit. În 2017, după doar un an de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe căi separate.

”Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”, a spus Irina.

Care este motivul pentru care Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică
Care este motivul pentru care Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică

Întrebată de soțul Andrei care este adevăratul motiv pentru care s-au despărțit, răspunsul Irinei a fost unul neașteptat. Potrivit cântăreței, nu este adevărat ce s-a scris în presă și se pare că cei doi s-au despărțit în condiții bune.

”Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva. Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu știu cine a spus povestea asta, nu știu care a fost interesul acestei persoane. Pur și simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viață, dar ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a explicat artista.

Irina Rimes, despre iubitul francez

Ei bine, acum artista și-a revenit după divorț și este într-o relație cu un artist francez, David Goldcher. Nu cu mult timp în urmă Irina Rimes a dezvăluit că este foarte fericită alături de noul bărbat din viața ei și că a reușit să treacă peste o perioadă mai puțin bună din viața sa.

Invitată într-un alt podcast, realizat de Damian Drăghici pe YouTube, frumoasa cântăreață a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu artistul francez. După cum relatează Irina, se pare că David este exact așa cum și-a dorit ea din totdeauna.

”Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani” a spus Irina Rimes.