Home » Life & Style » De ce își punea Michael Jackson plasturi pe nas. Cel mai mare secret al megastarului a ieșit la iveală

De ce își punea Michael Jackson plasturi pe nas. Cel mai mare secret al megastarului a ieșit la iveală

Manolică Anca / 17.05.2021, 14:52
De ce își punea Michael Jackson plasturi pe nas. Cel mai mare secret al megastarului a ieșit la iveală

Michael Jackson a avut o cariera foarte lungă, întinsă de-a lungul a 45 de ani din cei 50 de ani de viață ai săi. Este unul dintre cei mai iubiți artiști ai tuturor timpurilor, indiferent de suișurile și coborâșurile sale. Și chiar dacă ai spune că știi totul despre superstar, tot mai există lucruri inedite care ies la iveală după moartea sa. Iată de ce își punea Michael Jackson plasturi pe nas.

De ce își punea Michael Jackson plasturi pe nas

În lumea muzicală, Michael Jackson a fost o legendă. Iubea să facă spectacol și o făcea cum numai regele muzicii Pop știa să o facă. Pe lângă imensul talent artistic, acesta a reușit să uimeascăo lume întreagp și prin excentritățile pe care le-a avut sau prin povestea sa șocantă de viață. Totuși, ceea ce a fost cu adevărat unic la el este faptul că era la fel de spectaculos și în viața de zi cu zi.

Matt Fiddes, garda sa corp, a scos la lumină câteva detalii mai puțin știute despre regele muzicii pop, despre cum era acesta în spatele ușilor închise. Astfel, el a elucidat și misterul care a fost subiect amplu de discuții în rândul fanilor: de ce își punea Michael Jackson plasturi pe nas.

Potrivit acestuia, regele muzicii pop era conștient de faptul că fascinația pentru el s-ar putea opri dacă acesta nu va mai fi un „mister” pentru ochii publicului. Astfel, acest lucru l-a determiat să apeleze la măști chirurgicale sau să își pună plasturi pe nas pentru a trezi interesul.

„Știa să manipuleze mass-media. Știa exact cum să obțină primele pagini. Obișnuia să aibă o întâlnire imediat ce ajungea într-un oraș. 90% din timp a funcționat, punându-și o mască pe față sau bandă lipicioasă pe mâini – sau banda pe nas a fost una preferată. El ar spune că și-a dorit ca viața lui să fie cel mai mare mister de pe Pământ”, a declarat Matt Fiddes.

Michael Jackson
Michael Jackson

Nu dorea ca mass-media să îi afle orientarea sexuală

De asemenea, garda sa de corp a dezvăluit că artistul nu și-a dorit niciodată ca presa să afle dacă este homosexual sau heterosexual, fiindcă era conștient de faptul că ziarele nu aveau să mai scrie despre el. Michael Jackson a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley în anul 1994 și mai apoi cu Debbie Rowe în anul 1996.

Fiind-i alături mai bine de 10 ani, Matt Fiddes a ales mereu să își apere fostul angajator și a declarat faptul că, deși ar părea surprinzător, superstarul era o persoană normală în viața reală.

Michael Jackson s-a stins din viață pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Regele Muzicii Pop a adus contribuții importante muzicii, dansului și modei, lăsând în spate o carieră de neegalat şi milioane de fani care ar da orice pentru a putea să îl mai vadă, măcar o dată, cântând. Succesul comercial, dar și viața personală mult prea controversată l-au ținut în industria muzicală vreme de patru decenii.