Home » Life & Style » De ce nu a primit Archie titlul de Prinț. Meghan Markle a povestit tot ce i s-a întâmplat la Casa Regală. Mărturisiri șocante

De ce nu a primit Archie titlul de Prinț. Meghan Markle a povestit tot ce i s-a întâmplat la Casa Regală. Mărturisiri șocante

Violeta Badea / 08.03.2021, 12:26
De ce nu a primit Archie titlul de Prinț. Meghan Markle a povestit tot ce i s-a întâmplat la Casa Regală. Mărturisiri șocante

De ce nu a primit Archie titlul de Prinț. Meghan Markle a povestit tot ce i s-a întâmplat la Casa Regală. Mărturisiri șocante. Meghan Markle a făcut o serie de dezvăluiri șocante în interviul pe care i l-a acordat jurnalistei americane de televiziune, Oprah Winfrey. În continuare veți afla de ce nu a primit micuțul Archie titlul de Prinț.

De ce nu a primit Archie titlul de Prinț

De ce nu a primit Archie titlul de Print
De ce nu a primit Archie titlul de Print

Duminică noapte a fost transmis mult așteptatul interviu pe care Meghan Markle, ducesa de Sussex, și Prințul Harry al Marii Britanii l-au acordat postului de televiziune CBS. Unul dintre multele subiecte aduse în discuţie a fost de ce nu a primit Archie titlul de Prinț, deși i s-ar fi cuvenit acest lucru.

În anul 2018, Meghan Markle a primit titlul de Ducesă de Sussex prin căsătoria cu Prințul Harry, nepotul Reginei. Astfel, copiii ei ar fi trebuit să primească la rândul lor titluri nobiliare. Nu s-a mai întâmplat așa, iar Markle a povestit totul fără rețineri.

Motivul pentru care copilului i-a fost refuzat titlul de prinț este cutremurător. Se pare că familia regală se temea de faptul că micuțul ar putea avea pielea colorată, deoarece un moştenitor de rasă mixtă era privit ca o adevărată problemă. Astfel, ducesa s-a revoltat la adresa Casei Regale, lăsând să se înțeleagă că fiul ei a fost discriminat pe criterii rasiale.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a mărturisit Meghan Markle

Meghan Markle a povestit tot ce i s-a întâmplat la Casa Regală

Printul Harry si Meghan Markle
Printul Harry si Meghan Markle

Sătulă de toate scandalurile, Meghan Markle a povestit că la un moment dat a avut gânduri de sinucidere. Mai exact, atunci când era însărcinată în cinci luni cu primul ei copil, Archie. De asemenea, i-a dezvăluit și Prințului Harry acest lucru înfiorător.

„Nu mai voiam să trăiesc, iar acest gând revenea înfricoşător de constant. I-am spus lui Harry că am nevoie să plec undeva, am nevoie de ajutor. I-am spus că nu m-am mai simţit niciodată aşa şi că simt nevoia să plec. Mi s-a spus că nu pot face asta, că n-ar fi bine pentru instituţia monarhiei.”, a precizat ducesa.

În perioada aceea Prințul Harry a fost alături de soția sa, a sprijinit-o și a acceptat, în cele din urmă, să se mute cu ea în Los Angeles. Alături de Meghan au fost maimulte persoane,printre care s-a aflat și buna sa prietenă Serena Williams. Aceasta a avut chiar și o reacție, imediat după difuzarea interviului. Sportiva a declarat că s-a confruntat de multe ori cu sexismul şi rasismul, iar aceste lucruri te demoralizează și au consecințe grave asupra sănătății mentale.

Ducii de Sussex trăiesc din averea lăsată de prințesa Diana

Printul Harry si Printesa Diana
Printul Harry si Printesa Diana

Prințul Harry a declarat familia lui i-a tăiat toate sursele de finanţare, iar tatăl său prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, l-a dezamăgit și la un moment dat nici nu au mai vorbit nici latelefon. Prințul a spus că singurii bani pe care îi are sunt cei pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat, după ce a decedat.

În același interviu cu Oprah Winfrey, Ducii de Sussex au făcut public și sexul viitorului copil pe care-l așteaptă: o fată. „Să ai unul sau doi, dar să ai un băiat și apoi o fată. Ce ai mai putea cere?”, a spus entuziasmat Prințul Harry. Meghan Markle și soțul său locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, la începutul anului trecut.