Home » Life & Style » Cătălin Măruță, pus la zid de Antonia și Alex Velea. Mesajul dur al artiștilor la adresa prezentatorului PRO TV

Cătălin Măruță, pus la zid de Antonia și Alex Velea. Mesajul dur al artiștilor la adresa prezentatorului PRO TV

Alexandru Cazacu / 17.06.2021, 13:01

Scandalurile din lumea mondenă nu sunt o noutate, iar acum se pare că unul nou este pe cale să izbucnească. Protagoniștii sunt nimeni alții decât Antonia, Alex Velea și prezentatorul Cătălin Măruță. Află care este motivul pentru care cei doi artiști s-au supărat pe soțul Andrei.

Mesajul dur al Antoniei la adresa lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a fost aspru criticat de doi artiști celebri din România. Antonia este foarte deranjată de faptul că prezentatorul Pro TV menționează ”cu orice prilej” numele ei și a lui Alex Velea. Cunoscuta cântăreață nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe contul ei de Instagram.

Deși este de obicei calmă și nu se implică în scandalurile din showbiz-ul românesc, nu cu mult timp în urmă, Antonia a lansat un mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță. Se pare că artista s-a săturat ca soțul Andrei să menționeze frecvent numele ei și a lui Alex în emisiunea de la PRO TV. În plus, frumoasa artistă susține că Măruță urmărește să facă audiență cu orice preț.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, artista susține că prezentatorul a creat o obsesie pentru ea și Velea, iar totul se transformă într-o campanie de denigrare.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe Instagram.

Motivul pentru care Antonia s-a supărat pe Cătălin Măruță
Motivul pentru care Antonia s-a supărat pe Cătălin Măruță

Ce-i reproșează Antonia lui Cătălin Măruță

Dar lucrurile nu se termină aici. Celebra cântăreață nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Mesajul Antoniei a continuat pe Instagram. Artista este foarte supărată pe faptul că majoritatea întrebărilor din emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV o vizează pe ea și iubitul ei, Alex Velea, în contextul în care există o plaja largă de artiști în România pe care, potrivit Antoniei, producătorii emisiunii o pot explora.

Cântăreața i-a pus la punct și pe cei care răspund negativ când vine vorba despre ea și Alex. Din mesajul de pe Instagram, fanii Antoniei au tras concluzia că artista nu înțelege de ce ea și Alex Velea sunt mereu aduși în prim-planul emisiunii ”La Măruță”.

”Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a adăugat iubita lui Alex Velea în mesajul său.

Alex Velea a răbufnit. Ce a dezvăluit despre prezentatorul PRO TV

Alex Velea a vorbit și el deschis despre relația pe care o are în prezent cu Cătălin Măruță, explicând motivul pentru care s-a ajuns la această situație tensionată. Acesta întărește vorbele Antoniei și adaugă faptul că un alt motiv care a distrus prietenia îl reprezintă faptul că Măruță „calcă pe cadavre” în vederea obținerii subiectelor dorite.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam.

A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus: „doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit”. Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu, a spus Alex Velea în podcastul lui Speak.

Cântărețul le-a mai mărturisit fanilor că Andra se afla pe lista artiștilor cu care își dorea să colaboreze pe plan muzical, dar având în vedere neînțelegerile care au apărut între el și Măruță, ideile lui nu s-au mai concretizat.

Iubirea necondiționată dintre Antonia și Alex Velea

Nu de puține ori, Alex i-a declarat iubirea frumoasei artiste. Se pare că cei doi au de gând să ajungă și la cununia religioasă, însă așteaptă momentul potrivit, mai ales că artista este acum o femeie liberă, după divorțul de Vincenzo Castellano. Din cauza pandemiei nu au reușit încă să facă acest lucru. Iubitul Artistei a dat detalii despre mult așteptatul eveniment, potrivit Cancan.