Home » Life & Style » Fiica lui Anghel Iordănescu, decizie importantă în cariera ei. Cu ce post tv ar putea să semneze. Exclusiv

Fiica lui Anghel Iordănescu, decizie importantă în cariera ei. Cu ce post tv ar putea să semneze. Exclusiv

Redactia Știri / 18.05.2021, 19:26

La 25 de ani, fiica lui Anghel Iordănescu a primit o veste importantă pentru cariera ei. Maria are toate motivele să se bucure având în vedere că sunt șanse mari să semneze cu un important post de televiziune din țară. Mai multe detalii despre oportunitatea care i s-a ivit, în materialul următor!

Maria Iordănescu, absolventă ASE, prezentatoare tv

Despre Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu și sora antrenorului CFR-ului Edi Iordănescu, se cunoaște faptul că a luat drumul televiziunii. Acest domeniu a atras-o atât de mult, încă tânără a urmat cursurile unei școli de profil pentru a se pune la punct cu ceea ce presupune de fapt fascinanta lume a televiziunii.

Așadar, pe lângă faptul că a absolvit ASE (Academia de Studii Economice) din București, Maria s-a înscris și la cursurile unei școli de televiziune.

După ce și-a asigurat această pregătire, oportunitățile profesionale nu au întârziat însă să apară.

Maria Iordănescu
Maria Iordănescu

A realizat o emisiune la Telekom Sport, Sneak Peek, unde aducea în atenția telespectatorilor informații despre personalitățile din sport. Ulterior, a ajuns la Look Tv, fiind prezentatoarea emisiunii Știrile Look Sport.

 

Pentru că sunt o persoană curioasă, mă furișez din când în când în viața sportivilor și a celor care iubesc sportul și îi stalkeresc (n.r. urmăresc fiecare mișcare). Tu vei fi primul care vei afla toate noutățile despre vedetele pe care le îndrăgești!, se descrie și descrie Maria emisiunea pe care o prezintă.

Astfel, pasiunea pentru sport a fost preluată și de Maria, ea ajungând să prezinte prin intermediul acestor emisiuni subiecte cu și despre cei mai importanți sportivi.

La un pas să semneze cu un alt post tv

La 25 de ani, Maria Iordănescu se poate bucura cu o nouă reușită pe plan profesional. Ea a primit recent o super veste, fiind la un pas să semneze cu un alt post tv din România.

Conform informațiilor obținute de stiridinlume.ro, Maria Iordănescu ar putea să devină noua vedetă a postului de televiziune Prima TV.

Tânără a reușit să facă figură bună și să câștige castingul pentru rolul de prezentatoare a știrilor de sport. Important de menționat este faptul că aceasta a a primit ok-ul, după ce la acest casting s-au prezentat nu mai puțin de 60 de fete.

Având în vedere această veste bună, rămâne doar ca Maria și reprezentanții postului tv să stabilească detaliile exacte privind colaborarea lor. Altfel spus sunt șanse mari ca tânără să fie văzută în curând la Prima Tv, în calitate de gazdă a Știrilor Sportive.

A fost cerută în căsătorie

Tănără se bucură din plin de o perioadă propice în viața ei. Pe lângă veștile bune pe plan profesional, Maria are toate motivele să zâmbească și pe cel sentimental. La 25 de ani, aceasta a fost cerută în căsătorie, moment pe care l-a împărtășit cu prietenii săi virtuali.

Inelul de logodnă primit de Maria Iordănescu
Inelul de logodnă primit de Maria Iordănescu

Să începem cu eternitatea, așa sună mesajul postat de Maria pe Facebook, la o poză în care apare alături de bărbatul care o face fericită. Extrem de fericită și emoționată de momentul trăit, tănără a postat câteva imagini în care a surprins și inelul de logodnă pe care l-a primit din partea iubitului ei.

Dacă este să ne luăm după fotografiile care au ajuns în spațiul virtual, cererea în căsătorie a avut loc într-o vacanță petrecută de cei pe litoralul unei țări străine. Felicitările și urările din partea prietenilor nu au întârziat să apară. Acesta a primit numeroase mesaje cu gânduri bune din partea celor dragi.

Sursa foto: Facebook.