Home » Life & Style » HOROSCOP 12 – 18 Iulie: Evitaţi decizii impulsive sau dictate de senzaţia că aţi fost trădat

HOROSCOP 12 – 18 Iulie: Evitaţi decizii impulsive sau dictate de senzaţia că aţi fost trădat

Redactia Știri / 12.07.2017, 00:36
HOROSCOP 12 – 18 Iulie: Evitaţi decizii impulsive sau dictate de senzaţia că aţi fost trădat

Horoscop CAPRICORN – BANI ŞI CARIERĂ

Treceţi printr-o perioadă foarte creativă şi productivă, pe plan profesional aveţi multe idei şi proiecte noi şi interesante. Va confruntaţi cu o agresivitate neobişnuită din partea unor colegi dar veţi şti cum să procedaţi şi cum să vă urmaţi obiectivele.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Ar fi binevenită o călătorie pentru a evada din cotidian, pentru a reaprinde

pasiunea în relaţie sau pentru a găsi o nouă iubire. Fericire şi pasiune, iubiţi, iubiţi cât puteţi, toate celelalte lucruri nu au nici o importanţă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Vă aruncaţi cu capul înainte, fie că este bine sau nu, refuzând să reflectaţi înainte. Munca vă consumă cea mai mare parte din energie şi din acest motiv aveţi tendinţa de a consuma alimente bogate în proteine cum ar fi legumele uscate sau carnea roşie.

Horoscop VĂRSĂTOR – BANI ŞI CARIERĂ

La început aveţi mult entuziasm, apoi continuaţi cu determinare, capacitatea de a vedea lucrurile per ansamblu vă permite să porniţi bine

lucrurile, cu multă uşurinţă. Fiţi atenţi la cheltuielile familiale, perioada de economisire se încheie şi este înlocuită cu dorinţa de a cheltui.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Stelele vă încurajează să luaţi decizii în ceea ce priveşte relaţia sentimentală: dacă este sinceră va fi consolidată, dacă nu este, o simplă ceartă vă va dezvălui adevărul.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sănătatea dumneavoastră depinde în mai mare măsură de grija pe care vi- o purtaţi şi în mai mică măsură de medicamentele pe care le luaţi. Nu vă stresaţi şi ascultaţi ritmurile dictate de propriul corp.

Horoscop PEŞTI – BANI ŞI CARIERĂ

Lăsaţi în spate indeciziile, aveţi o intuiţie genială, dacă o folosiţi prompt şi corect, va produce un impact decisiv asupra afacerii dumneavoastră. Treceţi printr-o perioadă plină de realizări, care necesită multă implicare din partea dumneavoastră. O cheltuială extra pentru casă nu vă va afecta finanţele.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Este cineva care vine mereu în visele dumneavoastră, dar de asemenea, şi dumneavoastră începeţi să fiţi prezent în visele lui …

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Pentru a preveni micile probleme de sănătate, variaţi mai mult alimenatia şi mai ales beţi mai multă apă. Sănătatea este că banii, nu avem o idee reală a valorii sale înainte de a o pierde.

Horoscop BERBEC – BANI ŞI CARIERĂ

Pentru realizarea unui proiect nu este nevoie de mai multe idei, este nevoie

de răbdare şi disciplină. Aveţi o bună şansă să câştigaţi în negocieri numai dacă ceea ce propuneţi este realizabil; fiţi mai moderaţi şi evitaţi impulsivitatea. Importante câştiguri băneşti care aduc cu ele şi cheltuieli vă stimulează dorinţa de schimbare.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Nu este nevoie să faceţi schimbări deosebite pentru a fi la înălţime!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dozaţi-vă bine energia şi consumaţi multe proteine, dar evitaţi să luaţi decizii pripite, bune sau rele, fără a reflecta suficient. Nişte vorbe spuse în plus, din greşeală, ar putea să vă mâhnească.

Horoscop TAUR – BANI ŞI CARIERĂ

În cadrul negocierilor, este important să se asculte cu atenţie argumentele celorlalţi, încercând să se găsească o cale de mijloc dar fără a pierde din vedere obiectivele. Aveţi proiecte ambiţioase şi energia necesară pentru a le realiza. Norocul îi ajută pe cei care încearcă, în timp ce cei leneşi se încurcă singuri.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Stelele încearcă să vă umple inima cu o dragoste de neuitat, una din acele iubiri care vă fac să vă pierdeţi capul… şi s-ar putea ca stelele să reuşească. Încercaţi să fiţi mai deschişi, lăsaţi jos armură cu care vă protejaţi inima şi veţi avea ceea ce doriţi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Veţi şti cum să faceţi faţă unor probleme care pot apărea în familie, dovedind claritate şi promptitudine. Neînţelegerile şi supărările vor dispărea în curând.

Horoscop GEMENI  – BANI ŞI CARIERĂ

În această perioadă astrele facilitează activitatea intelectuală în sigurătate şi cercetarea, scrierea şi designul. Nu cădeţi în capcană pesimismului, chiar dacă ceva nu funcţionează trebuie să perseverati şi să credeţi în voi înşivă. Dacă credeţi că va ploua, va ploua…

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Profitaţi din plin de această perioadă în care aveţi un farmec aproape irezistibil, jucaţi-vă bine cărţile şi veţi cuceri persoană dorită.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Situaţii neprevăzute, nervozitate şi stres, dar veţi şti să răspundeţi cu claritate şi proptitudine, chiar dacă o anumită cuadratura astrală v-ar putea pune piedici pe plan profesional sau personal.

Horoscop RAC – BANI ŞI CARIERĂ

Evitaţi decizii impulsive sau dictate de senzaţia că aţi fost trădat. Acţionaţi cu precauţie, că să nu răniţi persoanele din jurul dumneavoastră. Dacă sunteţi “pe fază” veţi trece cu uşurinţă peste obstacole.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Vă place să fiţi seducători şi la orizont par să apară întâlniri importante pentru viitorul dumneavoastră.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Exerciţiile fizice vă menţin sănătos şi vă oferă satisfacţie interioară, care se reflectă şi asupra celor din jurul dumneavoastră.

Horoscop LEU – BANI ŞI CARIERĂ

Cheltuielile neaşteptate vă pot perturba liniştea sufletească, dar cu perseverenţă şi voinţă pot fi depăşite. Aveţi tendinţa de a amâna, dar în acest fel întârziaţi rezolvarea unei probleme care ar trebui rezolvată o dată pentru totdeauna.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Chiar şi în dragoste, prudenţa niciodată nu este suficientă. Fiţi grijulii şi atenţi, dar nu sufocaţi persoana iubită. A iubi înseamnă a fi înţelegători şi a putea da partenerului libertatea de care are nevoie.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sunteţi foarte afectaţi de situaţie, încercaţi să vă odihniţi mai mult pentru a vă reveni pe deplin. Activitate fizică moderată în aer liber vă va ajută să vă tonifiaţi muşchii şi spiritul.

Horoscop FECIOARĂ – BANI ŞI CARIERĂ

Acesta poate fi momentul potrivit pentru a lua anumite hotărâri care sunt prea importante pentru a fi amânate din cauza fricii sau din comoditate. Acţionaţi imediat în acest sens.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Atracţia este primul pas spre o profundă conexiune şi, relaţia cu persoana dorită, se întăreşte şi prin crearea unui raport di prietenie şi complicitate.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sunteţi în formă maximă dar aveţi grijă de dietă şi respectaţi-va nevoile de odihnă.

Horoscop BALANŢĂ – BANI ŞI CARIERĂ

Nerăbdarea şi lipsa subită de diplomaţie v-ar putea crea nişte probleme enervante dar pe care le puteţi rezolva relativ uşor. Relaxaţi-vă şi gândiţi-vă bine înainte a la lua o decizie.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

În cele mai dificile momente, tandreţea şi solidaritate partenerului pot face minuni. Conversaţii pozitive şi momente de tăcere … elocvente.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Perioadă foarte relaxantă, vă bucuraţi de plăcerile vieţii. Nu stricaţi această stare de bine cu gânduri inutile.

Horoscop SCORPION – BANI ŞI CARIERĂ

O acţiune, despre care aparent credeaţi că este imposibil de realizat, va fi relizată aşa cum va doriţi, trebuie doar să credeţi şi să nu va îndoiţi de voi înşivă.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Veţi fi în centrul atenţiei şi farmecul dumneavoastră nu va trece neobservat. Incearcati să nu cădeţi în păcatul narcisismului. Fiţi discret pentru a nu stârni prea multă invidie. Un pic de modestie vă va face şi mai atractivi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

O cercetare lăuntrică vă poate ajuta să înţelegeţi greşelile făcute, şi această conştientizare, vă va face să nu le repetaţi. Este primul pas pe drumul spre succes.

Horoscop SĂGETĂTOR – BANI ŞI CARIERĂ

Graba de a finaliza anumite proiecte poate afecta negativ calitatea rezultatului. Îmbunătăţirea semnificativă a relaţiilor cu colegii vă poate ajuta în realizarea sarcinilor cotidiene.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

După o discuţie clarificare cu partenerul, în relaţia de cuplu revine seninătate, dar partenerul cere căldură şi hotărâre. Asiguraţi-vă că vă veţi specializa în aceste calităţi!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dacă nu observaţi ostilitatea … veţi reuşi să o anulaţi!

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone