Home » Life & Style » Horoscop 18 – 24 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care dă lovitura

Horoscop 18 – 24 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care dă lovitura

Cojocaru Cristian / 18.10.2021, 15:28
Horoscop 18 – 24 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care dă lovitura

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat noul horoscop pentru perioada 18 – 24 octombrie 2021. Află ce îți rezervă astrele în această perioadă, în funcție de zodia ta.

Horoscop prezentat de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 18 – 24 octombrie 2021. Află ce apare în previziunea runelor pentru săptămâna care urmează în cazul zodiei tale.

Berbec

Potrivit previziunilor, nativii din zodia Berbec ar trebui să își pregătească bagajele. Astrele anunță pentru aceștia o călătorie, astfel că sufletul trebuie pregătit pentru noi experiențe.

Taur

În calea nativilor din Taur se anunță o nouă lovitură. De această dată, Taurii vor avea parte de un salt foarte rapid și totodată unul calitativ, astfel că existența lor va cunoaște împrejurări benefice în săptămâna care urmează.

Gemeni

Nativii vor întâmpina o perioadă a nebuloasei, a necunoscutului. Astfel, în săptămâna care urmează, nimeni nu va ști cum să procedeze cu nativii acestei zodii, iar acest lucru pentru că vor fi doar ei cu Dumnezeu.

Rac

Nativii zodiei Rac vor avea parte de o săptămâna în care vor fi protejați de divinitate. Deși soarta i-a pus la încercare de multe ori, de această dată, Dumnezeu le va ieși în cale pentru a-i ajuta să meargă mai departe pe drumuri line. Printre cele mai vesele zodii se numără cele de apă, acestea fiind Racii și Peștii.

Leu

Răbdarea le va fi pusă la încercare nativilor din Leu, iar acest lucru pentru că vor fi nevoiții să rămână acasă și să aștepte o schimbare foarte importantă. Astfel, acestora li se recomandă să fie pregătiți de noul capitol.

Fecioară

După șase ani, Vunjo se arată pentru Fecioare, iar acest lucru nu face nimic altceva decât să le declare câștigătoare. Absolut tot ceea ce ține de acțiunile nativilor zodiei, indiferent că vorbim despre schimburi, cumpărături, angajări și nu numai, un rezultat pozitiv va fi singurul rezultat. Astfel, scepticismul trebuie eradicat și lăsați-vă încrederea pe mâna lui Vunjo.

horoscop mihai voropchievici
Afla ce ti-au pregatit runele pentru saptamana care urmeaza

Balanță

Nativii mai tineri ai zodiei vor avea parte de o nouă dragoste care vine împachetată cu mult mai multă pasiune, în timp ce nativii mai în vârstă vor putea beneficia de o relaxare din punct de vedere medical.

Scorpion

Apele în care se scaldă nativii din Scorpion în această săptămână sunt unele tulburi. Din cauza felului în care comunică dar și a faptului că sutn persoane agitate, aceștia ar putea pierde un aranjament sau o ofertă importantă. Astfel, se recomandă mai multă atenție în vorbire și acțiuni.

Săgetător

Mesajul va apărea, dar va trebui să fii pregătit să îl recepționezi. Această săptămână este una care ține de comunicare, așadar trebuie multă atenție pe acest plan. O privire mai atentă te-ar putea bucura foarte mult.

Capricorn

Săptămâna viitoare se anunță una de rezistență pentru nativii din Capricorn, așadar este necesar ca aceștia să își îndrepte toate forțele care poziția să rămână una stabilă. În acest fel, aceștia vor putea demonstra încă o dată că poziția le aparține și că sunt capabili de orice, indiferent de situație.

Vărsător

Dacă în săptămânile trecute Vărsătorii au abordat lucrurile de multe ori greșit, lucru care i-a adus la eșec, runele indică să abordeze o nouă cale. Astfel, dacă un drum te duce în același punct, schimbă drumul pentru că e posibil ca destinația să fie alta.

Pești

Nativii zodiei Pești sunt pe cale nu doar să se mute, ci să își schimbe și locul de muncă. Având în vedere oportunitatea din față, aceștia vor profita de ea la maxim și vor acționa. Aceste schimbări sunt necesare pentru a nu se declara învinși.